Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2016

Ο Μπόμπολας έχασε τα λόγια του μπροστά στον Κασιδιάρη! ΒΙΝΤΕΟ

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο αρχιδιαπλεκόμενος, κομμουνιστής καναλάρχης Φώτης Μπόμπολας κατά την σημερινή εξέτασή του στη βουλή από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ομολόγησε πως παίρνει σκανδαλωδώς δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες. Υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων εις ότι αφορά την εξόφληση αυτών των παρανόμων θαλασσοδανείων.

Κατάπιε την γλώσσα του όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ. Έκανε ότι δεν ξέρει ούτε τον ίδιο του τον αδερφό, που διώκεται για κακουργήματα για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Και φυσικά τα έριξε στους «πρετεντέρηδες» όταν ρωτήθηκε για τις καταδίκες του mega και του Έθνους για την δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο...

Νέα επίθεση παρακρατικών τσογλανιών με γκαζάκια σε Εκκλησία στην Κρήτη! Τι χαμπάρια Καμμένο;

Όπως φαίνεται, η επιδρομή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ήταν μόνο η αρχή μιας ολομέτωπης επίθεσης της συγκυβέρνησης του άθεου Τσίπρα και του θεομπαίχτη Καμμένου, με αιχμή του δόρατος τα γνωστά-πασίγνωστα παρακρατικά τσογλάνια.

Έτσι, στόχος των παρακρατικών τσογλανιών της τσιπροκαμμεναρίας έγινε ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη, όταν τα παρακρατικά μαντρόσκυλα πέταξαν γκαζάκια...

Σχέδιο Υπουργείου Παιδείας: Μέσα οι λαθρομετανάστες - Έξω οι Έλληνες από Σεπτέμβριο

Την πλήρη αποδόμηση του δημόσιου σχολείου απεργάζονται ανθελληνικοί κύκλοι με πρωτοστάτη τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, τα ρεπορτάζ μπορεί τα δημόσια σχολεία να πάσχουν από τρομερές ελλείψεις που τα φέρνουν στο όριο λειτουργίας τους, όμως για την εκπαίδευση των «προσφύγων» όλα προχωράνε με γοργούς ρυθμούς.

Προ ημερών ο Νίκος Φίλης από κοινού με τον έτερο ανθέλληνα, Γ. Καμίνη, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην οποία προκάλεσαν την νοημοσύνη των Ελλήνων. Ανέφεραν για άμεσες προσλήψεις καθηγητών που θα γνωρίζουν...