Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2016

“Ελλάς - Ρωσία - Συμμαχία”: Η ομιλία του καθηγητή Κουσνέτσοφ στο 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Το σύνθημα "Ελλάς - Ρωσία - Συμμαχία" από το στόμα χιλιάδων Εθνικιστών δονεί την ατμόσφαιρα στο 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ολόκληρη η ομιλία του Καθηγητή Κουσνέτσοφ για την ελληνορωσική προσέγγιση.

Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός στο “Εμπρός”: Στην Θράκη υπάρχουν Ακρίτες που φυλάνε Θερμοπύλες


Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός στο “Εμπρός”: Στην Θράκη υπάρχουν Ακρίτες που φυλάνε Θερμοπύλες

Συνέντευξη στον Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ για την εφημερίδα "Εμπρός"

Τον Νομό του Ακριτικού Έβρου επισκέφθηκαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος. Οι δύο Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, μετά τις ομιλίες τους σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο, έφτασαν μέχρι και την βορειότερη περιοχή της Ελλάδος, στο ακριτικό Ορμένιο που βρίσκεται δίπλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Τις εντυπώσεις τους από την επίσκεψη, αλλά και την περιοδεία τους στο βορειότερο τμήμα της Ελλάδος, μας μεταφέρουν σε μια «κοινή» συνέντευξη που έδωσαν στο «ΕΜΠΡΟΣ».
- Θα ήθελα να μου πείτε πως είναι γενικά η κατάσταση στην περιοχή του Έβρου;
Ι.Λαγός: Η κατάσταση στον Νομό Έβρου είναι πάρα πολύ δύσκολη, όπως είναι εξάλλου και σε...

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΜΑΧΗ 30 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ!

lathro_diavata
Σε άγριο καυγά με τη συμμετοχή 30 ατόμων, εξελίχθηκε η διαμάχη δύο εξ’ Ανατολών απρόσκλητων για την φόρτιση ενός κινητού τηλεφώνου σε μία πρίζα που ήταν εκείνη την ώρα διαθέσιμη, στο «Κέντρο Φιλοξενίας» των Διαβατών Θεσσαλονίκης.
Από τη… μάχη, υπήρξαν δύο τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στο αστυνομικό τμήμα Διαβατών προσήχθησαν οκτώ από τους συμμετέχοντες στις συμπλοκές.
Είναι προφανές, ότι....

Νέο αντεθνικό παραλήρημα βουλευτή του Σύριζα: «Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία» δηλώνει ο Μπαλαούρας


Νέο αντεθνικό παραλήρημα βουλευτή του Σύριζα: «Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία» δηλώνει ο Μπαλαούρας

Παίρνοντας την σκυτάλη της μειοδοσίας από τον Μουζάλα στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ως «Μακεδονία», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης  Μπαλαούρας προχωρά ακόμα πιο πέρα το ενδοτικό πνεύμα της κυβέρνησης και ολοκλήρου ,επί της ουσίας, του πολιτικού κατεστημένου που συνιστά το «συνταγματικό τόξο».
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Μπαλαούρας, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: "Δεν θα απέρριπτα το....

Συγκλονιστικές εικόνες: «Αλληλέγγυοι» αριστεριστές έχουν μετατρέψει δημόσια κτίρια σε... Hot Spot!


Συγκλονιστικές εικόνες: «Αλληλέγγυοι» αριστεριστές έχουν μετατρέψει δημόσια κτίρια σε... Hot Spot!

Το είχαμε γράψει ήδη από τις αρχές του μηνός και τα παπαγαλάκια του συστήματος δεν τολμούσαν να αναφέρουν το γεγονός. Αναρχικοί, αριστεριστές και λοιποί «αλληλέγγυοι» έχουν μετατρέψει το κτίριο του ΕΜΠ σε ένα άτυπο Hot Spot. Έχουν παραδώσει τον χώρο του Πολυτεχνείου στους λαθρομετανάστες, πετώντας έξω κυριολεκτικά την....

23% ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΤΕΙ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ;

viasmos_islam

Οι αριθμοί σοκάρουν! Αυτό είναι το ήθος της κοινωνίας που καμαρώνει ότι είναι απόγονοι του «προφήτη» και «διδάσκαλοι της ανθρωπότητας»!
Αυτό είναι το επίπεδο πολιτισμού και νόμων που διέπουν την ζωή στη ΤΥΡΑΝΝΙΑ της Σαρίας και έχουν (ομολογουμένως) υψηλότερο βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο από τους....

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η… ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΣ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΓΙΑ… «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» TWEET!

fimosi
Ενώ στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης η αστυνομία συλλαμβάνει τζιχαντιστές τρομοκράτες, στην Βρετανία συλλαμβάνει Βρετανούς για… «ξενοφοβικά» tweet»!
Στην σύλληψη, λοιπόν, του 46χρονου Μάθιου Ντόιλ προχώρησε η αστυνομία της πόλης Κρόιντον με την κατηγορία υποκίνησης φυλετικού μίσους, επειδή ανήρτησε tweet στο οποίο χαρακτήριζε «υπεκφυγή» την απάντηση που πήρε από μία μουσουλμάνα, από την οποία ζήτησε εξηγήσεις για τις Βρυξέλλες.
Το… «ρατσιστικό» tweet ανέφερε: «Ζήτησα το...

17 χρόνια από την άνανδρη επίθεση του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία


17 χρόνια από την άνανδρη επίθεση του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία

Πριν από δεκαεπτά χρόνια  το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ ξεκινούσαν τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας. Οι βομβαρδισμοί που είχαν έναρξη την 24η Μαρτίου 1999 διήρκεσαν πάνω από δυο μήνες και είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή των υποδομών του γιουγκοσλαβικού κράτους και τον θάνατο χιλιάδων Σέρβων αμάχων. Η παράνομη, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, αυτή επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον ενός ανεξάρτητου κράτους, με συμμετοχή της Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ, είχε ως σκοπό την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και την δημιουργία προτεκτοράτων όπως η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Κόσσοβο και τα Σκόπια. Η δημιουργία προτεκτοράτων ή δορυφόρων-κρατών στην περιοχή στόχευε στον....