Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015

Π. Ηλιόπουλος: Ο Σαμαράς μας έβαλε στην φυλακή δίχως ούτε ένα εις βάρος μας στοιχείο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Astra TV από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου παραμένει παράνομα προφυλακισμένος για 16 μήνες.
Αρχικά, τόνισε ότι ο βασικός ενορχηστρωτής της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Σαμαράς που έστειλε παράνομα στην φυλακή εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού δίχως ούτε ένα στοιχείο εις βάρος τους.

Ο Σύριζα θα προδώσει την νωπή λαϊκή εντολή, όπως έκανε και η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική τακτική Τσίπρα είναι αλλοπρόσαλλη. Δίνουν προτεραιότητα στους διεθνείς τοκογλύφους και όχι στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.

Εξάλλου, πάμπολλοι αναλυτές έχουν επισημάνει ότι μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη πολιτική δύναμη που θα κληθεί...

Νικολούδης αναγκάζεται να απαντήσει στον Ηλία Κασιδιάρη: Η παρέμβαση του Χ. Αθανασίου στην δικαστική εξουσία είναι ποινικό αδίκημα - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ωραία. Θα συλληφθεί για να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη; Χλωμό, όσο διοικούν την Ελλάδα οι Εβραίοι με τα μασονικά τσιράκια τους.

Με αφορμή σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για ζητήματα διαφθοράς Π. Νικολούδης δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, δικαιώνοντας πλήρως τις καταγγελίες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τις μεθοδεύσεις του υπουργού Δικαιοσύνης επί Χούντας Σαμαρά, εις ότι αφορά την σκευωρία που εκείνη έστησε εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Αναφορικά λοιπόν με το γνωστό τοις πάσι πλέον τηλέφωνο του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου στην προϊσταμένη Πρωτοδικείου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής εν μέσω της ανακριτικής διαδικασίας, ο Π. Νικολούδης (ο οποίος τότε κατείχε θέση αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου) τοποθετήθηκε ως εξής:

«Εγώ δεν θα έπαιρνα τηλέφωνο...

Στις 21:00 η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Βεργίνα TV και στο ΖΕΥΣ TV


Στις 21:00 η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Βεργίνα TV και στο ΖΕΥΣ TV

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο, η οποία θα μεταδοθεί στις 21:00 από τα κανάλια ΖΕΥΣ και Βεργίνα ΤV.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 23:00 και από το Smile TV, το οποίο εκπέμπει ψηφιακά στην Αττική.

Πανηγυρικά ΑΘΩΟΣ ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος...Κατέπεσε ακόμη μια σκευωρία κατά Χρυσαυγίτη βουλευτή


Αρτέμης Ματθαιόπουλος για την σημερινή πανηγυρική αθώωσή του: Υπάρχουν έντιμοι δικαστές που δεν εκβιάζονται!

Η απόφαση του δικαστηρίου με δικαιώνει νομικά αλλά πρωτίστως και πάνω απ’ όλα ηθικά. Υπενθυμίζω πως εγώ ο ίδιος ζήτησα την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για να μπορέσω να αποδείξω στο δικαστήριο την αθωότητα μου για το ατιμωτικό αδίκημα της ληστείας που μου αποδόθηκε.
Σήμερα το μεσημέρι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με απάλλαξε οριστικά από τις κατηγορίες και με ανακήρυξε αθώο, γεγονός που αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμα έντιμοι δικαστές που κρίνουν αντικειμενικά και που δεν εκβιάζονται από....

Η απαράδεκτη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη για τη λίστα Λαγκάρντ: "Δεν μπορούμε να την αξιοποίησουμε...." - ΒΙΝΤΕΟ

Διαδώστε το βίντεο - ξεβράκωμα του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΝΤΟΥ....

Αύριο Σάββατο στην Τ.Ο. Αθηνών η πρώτη ομιλία του Χρήστου Παππά μετά την αποφυλάκισή του... Χρεός όλων να δώσουν το ΠΑΡΩΝ


Σάββατο 4/4 στην Τ.Ο. Αθηνών: Η πρώτη ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά μετά την αποφυλάκισή του

Το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών ομιλία του Συναγωνιστή, Χρήστου Παππά, με θέμα "Χρυσή Αυγή: Πιο Δυνατή από ποτέ". Πρόκειται για την πρώτη ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά μετά την αποφυλάκισή του.

ΑΘΗΝΑ:  
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη και....

Μεγάλη ηλεκτρονική επίθεση δέχεται το Εθνικισμός.net


Μεγάλη ηλεκτρονική επίθεση δέχεται το Εθνικισμός.net

Από νωρίς σήμερα το πρωί, δεχόμαστε μεγάλη ηλεκτρονική επίθεση! Προφανώς επειδή αγνοήσαμε και τη δεύτερη προειδοποίηση (η οποία ήταν και η «τελευταία» μας), από τους Τζιχαντιστές, την οποία λάβαμε χθες τα ξημερώματα και είναι η κάτωθι:
A message by CyberJihad
ISIS is coming for you, Greek nationalists.
You ignored our previous warning, and continued your Islamophobic propaganda.
This is our last warning, stop now, or you will have serious consquences.
Here is what we did to another Greek site: http://bit.do/newsbeasthacked
The message there is also a message for you.
A message by CyberJihad
Ιδού και η μετάφραση:

Ούτε τον Καραμανλή δεν προστατεύει ο Σαμαράς για... χαρή του Βενιζέλου!!!

"Νεκρική σιγή" από τη ΝΔ και το Σαμαρά τηρείται μέχρι στιγμής, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Βενιζέλος στον βουλευτή και πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.
Ο Σαμαράς που φαίνεται ότι τελικά υπολογίζει περισσότερο το Βενιζέλο ως μελλοντικό πολιτικό έτερο, παρά τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ, φρόντισε με τη στάση του να στείλει ακόμη ένα μήνυμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και την "καραμανλική" πτέρυγα, πώς δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η προάσπιση του παρελθόντος, αλλά μονάχα η μελλοντική του συνέχεια στην πολιτική σκηνή.

Η σιωπή λοιπόν στα λεγόμενα του Βενιζέλου για....

Πόσο κοστίζει η λάσπη των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής; 2 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα είναι τα χρέη τους!


Πόσο κοστίζει η λάσπη των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής; 2 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα είναι τα χρέη τους!

Μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού, άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή αλλά και πάρα πολλοί οι οποίοι δεν την ψήφισαν, απορούν για ποιο λόγο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο δεν προβάλλουν εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής αλλά επιπλέον συκοφαντούν και λασπολογούν καθημερινά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η Χρυσή Αυγή πριν ακόμη τις εθνικές εκλογές του 2012, κατήγγειλε την στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία εργολαβικά είχαν αναλάβει για λογαριασμό του Καθεστώτος των διεφθαρμένων την κατασυκοφάντησή τους. Τα στοιχεία όμως τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η....

Το αύριο μας ανήκει!


Το αύριο μας ανήκει!

 Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Είναι αντικειμενικά βέβαιο και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα την τελευταία πενταετία επέτυχε τις μεγαλύτερες νίκες της μέχρι τώρα Ιστορίας του. Η έκταση των παρανομιών στις οποίες κατέφυγε η προηγούμενη κυβέρνηση και οι επεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ότι τα κόμματα της διαφθοράς μόνον την Χρυσή Αυγή φοβούνται και υπολογίζουν, μόνον την Χρυσή Αυγή θεωρούν ειλικρινή και ικανό αντίπαλο.  Αναγνωρίζουν έτσι το γνήσιο λαϊκό της έρεισμα και τις ελπίδες που εναποθέτουν σε αυτήν οι Έλληνες.
Υπάρχουν φωνές που ισχυρίζονται ότι το να παλεύεις ένα.....