Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2013

"Βαγγέλη μου χάσαμε!! Κάναμε τους Χρυσαυγίτες ήρωες"

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου
Η πρώτη κοινοβουλευτική νίκη της Χρυσης Αυγής καταγράφεται επί του επίσημου “διώκτη” της, Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πολιτικά εκτεθειμένος πλέον, μπροστά στα μάτια τόσο των πολιτικών του συνομιλητών όσο και της κοινωνίας, σύρθηκε στην αποδοχή της πρότασης που είχε εξαρχής καταθέσει το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου, αφού έβλεπε ότι σύμφωνα με τα μηνύματα τόσο των βουλευτών όσο και της κοινωνίας, οι υπόλοιπες λύσεις, θα έστελναν μήνυμα “κουκουλώματος” στους ήδη εξοργισμένους πολίτες.
Τέσσερις κάλπες λοιπόν, μια για......

Οι σκοπιανοί τώρα προπαγανδίζουν μέσα από προσευχές!! ότι η Αγία Γραφή εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα......σκόπια!!

Δείτε το βίντεο.....

Είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι θα γελάσετε!

Προπαγάνδα για ηλίθιους από το newsbeast..Tα "πειραματόζωα" των Ναζί υπό την εποπτεία των....αμερικάνων στρατιωτών!!

Διαβάζουμε στο newsbeast.gr ένα άρθρο με τον βαρύγδουπο τίτλο:
"Τα παιδιά πειραματόζωα των Ναζί"

Συνοδεύεται φυσικά το άρθρο με φωτογραφίες όπου νοσοκόμες του Εθνικοσοσιαλιστικού κράτους κρατάνε τα παιδιά στην αγκαλιά τους και τα συνοδεύουν στο δρόμο, ενώ υπάρχουν και μερικές που δείχνουν παιδάκια με κλεισμένα τα μάτια να κοιτούν προς μια οθόνη...;!;!

Από τα σχόλια και μόνο του άρθου καταλαβαίνουμε τουλάχιστον ότι οι αναγνώστες δεν τρώνε....σανό και αντιδρούν!

Ωστόσο είναι και τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ που ούτε μια σωστή προπαγάνδα δεν μπορούν να κάνουν..
Ανάμεσα στις άλλες φωτογραφίες υπάρχει και μια που....

Γεμίζει η Βόρεια Ήπειρος με.....Χρυσή Αυγή

Μόλις λίγα αυτοκόλλητα του εθνικιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή σε χωριά της Ελληνικής Μειονότητας, ήταν αρκετά για να προκαλέσουν την αντίδραση των Αλβανικών ΜΜΕ. 

Σε δημοσίευμα της η Αλβανική εφημερίδα Telegraf αναφέρει ότι «Η Χρυσή Αυγή, κόμμα με....

Έρμαιο των τουρκοπρακτόρων της Θράκης και του αντεθνικού συρφετού ο Κουβέλης δεν ψηφίζει την τροπολογία για του ιμάμηδες..


dimar-dytiki-thraki

Έχουν ήδη γραφεί αρκετά για την επιλογή του κόμματος της (αυτοφερόμενης ως) Δημοκρατικής Αριστεράς (ή ΔΗΜΑΡ) να καταψηφίσει την τροπολογία περί του διορισμού των ιμάμηδων, μια τροπολογία που – όπως σας έχουμε πρόσφατα ξαναγράψει στο «Προξενείο-Στοπ» – την αντιμάχονται με λύσσα το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και οι μηχανισμοί του, καθώς είναι δεδομένο ότι η υπερψήφιση του διορισμού θα θέσει τις προϋποθέσεις για τον απεγκλωβισμό των ιμάμηδων και ιεροδιδασκάλων του Κορανίου από την προξενική επιρροή. Εκείνο όμως που....

Τα κανάλια της διαπλοκής και η Χρυσή Αυγή

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει την αμφίδρομη σχέση μεταξύ πολιτικής ηγεσίας του μεταπολιτευτικού καθεστώτος και των μεγαλοεκδοτών – καναλαρχών - μεγαλοεργολάβων. Η κάστα των νεοκαπιταλιστών με τις μαρξιστικές καταβολές, πλημμύρισε τα μέσα ενημέρωσης, βομβαρδίζοντας με καθεστωτική προπαγάνδα τον Ελληνικό Λαό. Πλήθος σκανδάλων της πολιτικής ελίτ παρέμειναν στην αφάνεια, ενώ τα μέσα ενημέρωσης, φρόντισαν να καθαγιάσουν τις εγκληματικές και προδοτικές πολιτικές των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Ποιός μπορεί να.....

Υπάρχει γυναίκα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που εργάζεται σε εταιρεία συμβούλου του Πρωθυπουργού;

Εδώ και μέρες ο Σπύρος Καρατζαφέρης μιλούσε για τη γυναίκα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δουλεύει στην εταιρία του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου. Σήμερα λοιπόν, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα αυτού του βουλευτή.
Συγκεκριμένα είπε ο κος Καρατζαφέρης: «Μέσα στην εταιρία του κ. Παπασταύρου υπάρχει η γυναίκα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι αυτή η κυρία; Λέγεται......

Ε.Βενιζέλος: Ποιους νόμους παραβίασε διακρατώντας απόρρητα σχέδια

Βαριές ποινικές ευθύνες προκύπτουν για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο με βάση τα άρθρα 146, και 147 του Ποινικού Κώδικα έπειτα από την ομολογία του ότι ο πρώην ΥΠΕΘΑ εκτός από την λίστα Λαγκάρντ, κατ'ομολογίαν του ιδίου, είχε στο σπίτι του τα απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας!
Tεράστιο ζήτημα παράβασης στοιχειωδών κανόνων ασφάλειας της χώρας έθεσε από μόνος του δηλαδή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ομολογώντας ότι....

Συμπλοκή Εθνικιστών και αναρχοαριστερών στο Ηράκλειο..

Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αναρχοαριστερών κατά τη χθεσινή ημέρα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος (25 περίπου) βρίσκονταν στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου όπως καθέ εβδομάδα είχαν προγραμματίσει προπαγανδιστική δράση.
Οι αναρχοκομμουνιστές έκαναν την εμφάνισή τους, αιφνιδιάζοντας αρχικώς τους Εθνικιστές, καθώς ήταν 80+ άτομα, κρατώντας ρόπαλα και εκτοξεύοντας πέτρες και ξύλα.
Βέβαια, η απάντηση ήταν άμεση, με αποτέλεσμα......

Οι Έλληνες ομογενείς στην Ολλανδία δεν σηκώνουν προσβολές για την σημαία μας !

Μια τεράστια ελληνική σημαία 7 μέτρων με την στάμπα πωλητηρίου και αναγράφοντας «Η Ελλάδα ξεπουλιέται» θεωρήθηκε «καλή διαφήμιση» για έναν Ολλανδό θιασάρχη ο οποίος την κρέμασε έξω από το θέατρό του για να προσελκύσει… Έλληνες θεατές!
«Αγαπάμε τη σημαία μας όμως βγάλτε τη λέξη ξεπούλημα από πάνω της», ήταν τα λόγια των 30 Ελλήνων της Ουτρέχτης που όλη την περασμένη εβδομάδα προειδοποιούσαν τον Ολλανδό θιασάρχη πως αυτό που έκανε είναι προσβολή για τη χώρα μας.
Ωστόσο εκείνος φαίνεται πως.......

Οι Εθνικιστές και η στρατιωτική θητεία

Την επανεμφάνιση τους έκαναν τα γνωστά νούμερα της αναρχοκομουνιστής διανόησης υπό τον εύηχο τίτλο «δίκτυο ελευθέρων φαντάρων», σε ιστοσελίδα που ασχολείται με στρατιωτικά θέματα, ζητώντας η αύξηση της θητείας που έχει σαν πάγια θέση η Χρυσή Αυγή, να ισχύσει μόνο για τα μέλη και τους οπαδούς της. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα σ΄ αυτό το υποθετικό  σενάριο, γιατί μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος ακόμα και στις εκφράσεις. Όταν υπηρετήσαμε την Πατρίδα νιώθαμε υπερήφανοι που ήμασταν Έλληνες Στρατιώτες και όχι φαντάροι. Άλλωστε το Ελληνικό αίμα έχει καταγεγραμμένο στα γονίδια του δια μέσου των αιώνων τον ηρωισμό των μαχητών για Πατρίδα, Φυλή, Πίστη αρετές που έχουν φτάσει μέχρι τις.....

Ραβίνος αναλαμβάνει την ηγεσία Τεκτονικής Στοάς του Τέξας


Ο Ραβίνος του Galveston του Τέξας, James Lee "Jimmy" Kessler, ο πρώτος Τεξανός ραβίνος της Μεταρρυθμισμένης Σύναξης του Γκάλβεστον της B'nai Israel, είναι ο μόνος ραβίνος που ανακηρύχθηκε «Σεβάσμιος Δάσκαλος» σε Στοά του Τέξας. 
Η τελετή έγινε στην Στοά “Master of Harmony Lodge No. 6” Σκωτικού Τύπου, στο Γκάλβεστον.
Γράφει η Galveston County Daily News:

Δ. Κουκούτσης: "Μας τρέμουν όλοι γιατί είμαστε η Εθνική Λαϊκή Δύναμη..Μακρυά από Στοές,Λέσχες ..Εμείς θα σταματήσουμε τα τσιράκια της Νέας Τάξης"

Έξοχη τοποθέτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση, πριν από λίγο στη Βουλή...

ΒΙΝΤΕΟ - "Ραψωδία" των "επιτευγμάτων" ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και Αριστεράς...