Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

Ρώσοι αξιωματούχοι εμμένουν σε απαγόρευση παρέλασης ομοφυλοφίλων

Ρε τους "παλιοφασίστες, ακροδεξιούς" Ρώσους, που δεν αφήνουν τους "χαριτωμένους" να εκφραστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον...
Πήγαινε ρε Καμίνη, με τον Γερουλάνο να τους κάνετε μαθήματα κουλτούρας
Αξιωματούχοι στη Μόσχα θα αψηφήσουν τις επαπειλούμενες κυρώσεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και θα απαγορεύσουν μια δημόσια παρέλαση από γκέι και λεσβίες, δήλωσαν σήμερα ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η αντιδήμαρχος της Μόσχας Λουντμίλα Σβέτσοβα επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση της πόλης δεν θα επιτρέψει την παρέλαση για την υπερηφάνεια των ομοφυλόφιλων που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου, επειδή...

Σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες.....



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι γίνεται…;
Ένα χρόνο τώρα προσπαθούσανε να πείσουν το λαό.... για τη χρησιμότητα του Μνημονίου ως ΜΟΝΗ σωτηρία και τώρα μας λένε ότι είναι καλύτερη η ήπια αναδιάρθρωση από τη χρεοκοπία…..
Ευχαριστούμε κύριοι…..Αλλά αυτό το γνωρίζαμε και πριν το Μνημόνιο….
Εσείς δε το γνωρίζατε αυτό και προσπαθούσατε να μας πείσετε για τους μονόδρομους του Πρωθυπουργού….;
H αποτυχία του Μνημονίου σηματοδότησε την...

Συνέντευξη του Γ.Γ. της "Χρυσής Αυγής", Μιχαλολιάκου..

Ακούστε τη...

1 χρόνο τους πήρε να καταλάβουν στο Πα.Σο.Κ. ότι με το μνημόνιο παρέδωσαν τη Χώρα σε τρίτους;

 Επιμήκυνση, νέο Μνημόνιο, Χρεοκοπία, Ανδιάρθρωση... και όλα αυτά μέσω... Λονδίνου
Δικηγορική εταιρεία στο Λονδίνο αναζητά η ελληνική κυβέρνηση για να επαναδιατυπώσει τα νομικά κείμενα του Μνημονίου που υπoγράφηκε πέρσι στις 8/5/2010. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, πρόκειται για την αναδιατύπωση των διατάξεων της δανειακής σύμβασης, που υπέγραψε η Ελλάδα με την τρόικα, μετά τις αποφάσεις των δύο Συνόδων Κορυφής τον περασμένο Μάρτιο, σύμφωνα με τις οποίες επιμηκύνεται η αποπληρωμή του δανείου από την 'τρόικα' μέχρι το 2023 και το επιτόκιο μειώνεται κατά μία ποσοστιαία μονάδα από 5,2% αρχικά στο 4,2%.
Η όλη διαδικασία κινείται από...

Βίντεο - απόλαυση... Ο Αϊβαλιώτης πέφτει από καρέκλα

Φοιτητικές εκλογές 2011...

Το blog μας θα βρίσκεται στις επάλξεις για τις επόμενες ώρες ώστε να σας μεταφέρει με αναρτήσεις τον παλμό των φοιτητικών εκλογών που πραγματοποιούνται αύριο 18 Μαΐου.
ΔΑΠ και ΠΑΣΠ για πρώτη φορά μοιάζουν να βρίσκονται πολύ κοντά σε ποσοστά και ίσως η ΠΑΣΠ να καταφέρει να κερδίσει μεγαλύτερο αριθμό σχολών από τη ΔΑΠ.
Ζητούμενο για τους νεολαίους του Πα.Σο.Κ. είναι το πως θα αναχαιτίσει τη δυναμική της ΔΑΠ στη Βόρεια Ελλάδα(με εξαίρεση την Ξάνθη όπου κυριαρχεί η ΠΑΣΠ) που αρκεί, μαζί με μια μέτρια συγκομιδή στην υπόλοιπη Ελλάδα για να της δώσει, την πρωτιά.
Η ΔΑΠ από τη μεριά της, διαμηνύει σε όλους τους τόνους, πως είναι πρώτη δύναμη και μάλιστα με διαφορά, κάτι που θα φανεί και αύριο στην κάλπη. Ωστόσο στο επιτελείο της υπάρχει μεγάλος θόρυβος για το ενδεχόμενο να χαθει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η...

" Τα κόμματα δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν..."

Η χθεσινή ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας αποτελεί την ταφόπλακα στην μεταπολιτευτική δημοκρατία μας που εδώ και καιρό βρισκόταν σε κώμα…
Περιθώρια αμφισβήτησης πλέον δεν υπάρχουν ακόμη και για τους εγκάθετους παπαγάλους που προσπαθούν να μας παρουσιάσουν το μαύρο για άσπρο. Ο Γιούνκερ αποφάσισε πως τα κόμματα στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν! Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη άλλη λύση, δίνοντας μια νέα διάσταση στην ευρωπαϊκή έννοια της δημοκρατίας και στα αδιέξοδα και επικίνδυνα διλήμματα του ΓΑΠ που έλεγε ή Μνημόνιο ή χρεοκοπία.
Το τσίρκουλο που έχουμε για κυβέρνηση φυσικά και δεν σχολίασε, άλλωστε...

Μετά τους ΓΑΠ - ΠΑΠ βρέθηκε και ο επόμενος μάρτυρας υπεράσπισης του Στρος Καν..

Και αυτός Έλληνας και αυτός πολιτικός αρχηγός...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

 Το οποίο ισχύει μέχρι και σήμερα αλλά έχουν μερικοί τα 'μπαλάκια', αν όχι να το διεκδικήσουν, τουλάχιστον να προστατεύσουν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου;
17 Μαΐου 1914... Μετά την επιτυχημένη έκβαση του ένοπλου αγώνα των Βορειοηπειρωτών και την επέμβαση της Διεθνούς Επιτροπής Ελέγχου, υπογράφεται το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, μεταξύ αντιπροσώπων της Προσωρινής Κυβέρνησης της Αυτόνομης Βόρειας Ηπείρου, της Διεθνούς Επιτροπής Ελέγχου και της Αλβανίας. Με αυτό εξασφαλίζονται τα...

Ο Στρος Καν και η καμαριέρα του (ΓΑΠ)

Άμα υπάρχει έμπνευση... Όλα γίνονται...

"Προλαβάινουν, δε προλαβαίνουν"

Dust Of Road

Δραματική επιβεβαίωση Καραμανλή τρία χρόνια μετά


Η είδηση έρχεται από τα Wikileaks και επιβεβαιώνει με δραματικό τρόπο την εμπάθεια των αμερικανών σε βάρος του Καραμανλή που είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να χάσει τη βίζα πριν από τρία χρόνια εξαιτίας του βέτο που είχε θέσει ο τότε πρωθυπουργός στο θέμα των Σκοπίων.
Όπως παραδέχεται σε τηλεγράφηµα που διέρρευσε από το Wikileaks, η οργή της κυβέρνησης Μπους για το ΝΑΤΟΪΚΌ «βέτο» του Βουκουρεστίου «είναι αυτή που καθυστερεί την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραµµα visa - waiver (κατάργηση της βίζας για τους Ελληνες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ)» τον Οκτώβριο του 2008.
«Αντίποινα» της κυβέρνησης Μπους στην κυβέρνηση Καραµανλή για το ΝΑΤΟΪΚΟ «βέτο» του Βουκουρεστίου απέναντι στην ΠΓ∆Μ ήταν το...

Εθνική πρόκληση: Ρόδο και Κέρκυρα ζητάνε οι δανειστές μας

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Ανεπίσημα –και όχι σε επίπεδο επισήμων διαπραγματεύσεων ΔΝΤ, Κομισιόν και ελληνικής κυβέρνησης– τα «γεράκια» της Τρόικα άφησαν να διαρρεύσει στην ελληνική πλευρά ότι  οι εγγυήσεις που ζητάνε οι δανειστές μας για την 5η δόση του δανείου μέσα στον Ιούνιο και για το δεύτερο πακέτο των 60 δισ. το 2012, είναι ο απόλυτος οικονομικός έλεγχος των εσόδων σε Ρόδο και Κέρκυρα το τρίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου, δηλαδή το τρίμηνο της τουριστικής αιχμής της Ελλάδας.
Το σχέδιο που έχει προετοιμαστεί στα στρατηγεία κυρίως των ελεγχόμενων από τους Γερμανούς κέντρων δανεισμού της Ελλάδας (Deutsche Bank, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Κομισιόν) περιλαμβάνει τα εξής:

Το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ ποινικοποιεί τις διαδηλώσεις


Νόµο για τις διαδηλώσεις προτίθεται να διαµορφώσει η κυβέρνηση, έπειτα από δηµόσια διαβούλευση και µε την ενεργό συµµετοχή του Δήµου Αθηναίων. Tη σχετική εξαγγελία έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κλείνοντας την ειδική συνεδρίαση του Υπουργικού Συµβουλίου για σχέδιο δράσης στο κέντρο της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι...

Φωτογραφίες από τις φυλακές που έκλεισαν τον Στρος Καν

Δείτε τις...

«Παγκόσμιος πόλεμος» στο Αιγαίο!

Αμερικανικές, βρετανικές, γαλλικές, ακόμα και κινεζικές πετρελαϊκές εταιρείες επιδίδονται ήδη σε έναν άτυπο διαγκωνισμό για το ποιες θα είναι εκείνες που θα «βάλουν χέρι» στον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου. Κι αυτό παρότι η κυβέρνηση Παπανδρέου, όπως πληροφορούνται τα «Επίκαιρα», δείχνει ήδη την προτίμησή της προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού…
Οι καρχαρίες δεν βλέπουν, αλλά,

“Εκβιασμός”- Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από Eurogroup

Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας για να υπογράψει ο Σαμαράς με αυξημένη πλειοψηφία. Παραδέχονται ότι το μνημόνιο είναι παράνομο και ΑΚΥΡΟ. Εκβιάζουν για να το νομιμοποιήσουν αναδρομικά. Βίντεο – ΣΟΚ.

Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου… 

Απόψε στις Βρυξέλλες στο  Eurogroup, κατά την άποψή μας είχαμε την “Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου”.
Είχαμε έναν άτυπο εκβιασμό και μια προσπάθεια ωμής παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας μας.
Δείτε τι είπαν, στην συνέντευξη τύπου οι κκ  Όλι Ρεν και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ :

Πιάστηκαν οι ακροδεξιοί που έψαχνε ο Ζούγκλας!!! Είχαν ντυθεί και βαφτεί σαν λαθρομετανάστες και κάνουν τους Ιρανούς...



Και ενώ το φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ, ο Ζούγκλας, μας έλεγε ότι η Αστυνομία κυνηγούσε ακροδεξιούς που είχαν βαρύτο οπλισμό... δείτε τι βρήκε η Αστυνομία όταν έκανε έφοδο στο σπίτι που οι καραγκιόζηδες είχαν καταγγείλει ότι κρύβονταν οι "ακροδεξιοί":

Μία οδός εξόδου από την κρίση. Ανοιχτή επιστολή στον βουλευτή κ. Πάνο Καμμένο.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
http://axiocratia.blogspot.com
Κύριε Πάνο Καμμένε,
Οι καλύτεροι Έλληνες έφυγαν και φεύγουν από την Ελλάδα. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του 20ου αιώνα, στη δεκαετία του 1930 δήλωσε ότι τον έδιωξαν. Δεν έχει αλλάξει από τότε η κατάσταση, και τα καλύτερα μυαλά συνεχίζουν να φεύγουν. Τα πανεπιστήμιά μας είναι...

Λάβρος ο Κυριάκος Μανωλάκος, στο ΔΣ Πειραιά, εναντίων των αριστερών που μιλάνε για "44χρονο νεκρό" και όχι για τον Μανώλη Καντάρη που σφαγιάστηκε!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiUZrFQ32MaBVbhZKWuFV8WRsL_O-xiiNwP9rSN1k3_HzWsJn17gEw5kIMZKUxgES5pad6BV7HiFpc7mJnngbYFVFVnqZGFNdLrZKIQz0ojBMqwNrT4XtRrxEdq1ynt8sTMNYlj-fjsDo/s1600/manolakos.JPGΟι αριστεροί στο Δημοτικό συμβούλιο Πειραιά άρχισαν να λένε τα γνωστά για "ρατσιστική βία... πογκρόμ εναντίων των δύσμοιρων μεταναστών... ακροδεξιά στοιχεία" κ.λπ... δηλ. τα γνωστά που λένε παντού. Όσες φορές έπρεπε να αναφερθούν στον σφαγιασθέντα από τα ζώα, Μανώλη Καντάρη, έλεγαν: "ο 44χρονος νεκρός"... μέχρι που τα πήρε στο κρανίο ο Κυριάκος Μανωλάκος και τους άρχισε: