Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11, 2011

Ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας αποφάσισε το υπουργικό!

Έκτη έκτακτη εισφορά για την κατοικία!

Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση για τα νέα έκτακτα μέτρα που ξαφνικά πήρε η κατοχική κυβέρνηση για να καλύψει για ακόμη μία φορά την μεγαλειώδη αποτυχία της. Για ακόμη μία φορά την λυπητερή την πληρώνουν ανεξαιρέτως όλοι οι ιδιοκτήτες …κτισμένης επιφάνειας!!! Από σπίτι εως καλύβα δηλαδή, σταυρώνοντας για όλη μια φορά τον απλό πολίτη, τον Έλληνα που δούλευε αποταμιεύοντας ότι μπορούσε επί δεκαετίες, για να πάρει ένα δικό του σπίτι. Σαν να μην έφταναν όλες οι άλλες εισφορές και για την κατοικία, που έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους Έλληνες.
Τα μέτρα τα ανακοίνωσε ο αποδεδειγμένα πλέον ψεύτης αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατοχής και ξεπουλήματος της χώρας, Ε. Βενιζέλος, αυτός που...

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Κουτρουμάνης.... "Δεν τον χάλασε" καθόλου

Ρόμπα έγινε ο Κουτρουμάνης που θέλοντας να κάνει «Ρελάνς», στο ότι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και κουμπάροι τους έχουν στήσει φάμπρικα για να βάλουν χέρι μέσω ΜΚΟ στο πρόγραμμα για τους ανέργους, έβγαλε λίστα με ΜΚΟ που δήθεν χρηματοδοτήθηκαν για 55.000 ανέργους με 38 εκ ευρώ επί ΝΔ, για το ίδιο λόγο... μόνο που το πρόγραμμα ξεκίνησε επί Σημίτη και η ΝΔ κλήθηκε να το υλοποιήσει...


Το εν λόγω "έργο" εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το 2001 εγκρίθηκε κάποια στιγμή και το...

Διαβάστε τα νέα κατορθώματα από τα άπλυτα....ή αλλιώς Indymedia

Μπράβο στη  Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στο ΕΜΠ....
Καμαρώστε τα "παιδιά" σας...

Η μ@λ@κία βαράει "κόκκινο"...Ο Καραμανλής είχε ζητήσει να τον….ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ!



netakias.wordpress.com
Οπως μας είχε πληροφορήσει έγκαιρα το Δεξί Εξτρεμ (Τσούζει η δικαίωση Καραμανλή… και η μ***** των ΠΑΣΟΚων βαράει κόκκινο) σήμερα ΤΟ ΕΘΝΟΣ μας αποκαλύπτει ότι τις υποκλοπές τις είχε συμφωνήσει ο Καραμανλής με τους Αμερικάνους!
Δηλαδή είχε συμφωνήσει να τον παρακολουθούν, για την ασφάλεια των Ολυμπιακών. Οταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, έκαναν τα πάντα για το καλύψουν, για να μην παρεξηγηθούν οι Αμερικάνοι, με τους οποίους είχε συμφωνήσει ο Καραμανλής να τον παρακολουθούν!

Δεν ξέρω αν ο Καραμανλής ήθελε να βάλει βόμβες στο ΟΑΚΑ και ζήτησε να τον προστατεύσουν από τον εαυτό του, αλλά μετά από αυτό πλέον κι εγώ πείστηκα ότι Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Φταίει για την μείωση του μισθού μου, φταίει για...

Agapiti Vodafone. An den mporis ta Ellinika, tote “na fyfete…na pate allou”.

vodafone1.jpg
Λέω να αρχίσω ανένδοτο, ίδιο με αυτόν που έχουμε αρχίσει ορισμένοι συντάκτες ιστολογίων στην Ελλάδα για τηνπροστασία της Ελληνικής γλώσσας, και την αποφυγή της χρήσης των “Greeklish”. Ναι αυτών των “Greeklish” που χρησιμοποιείς στην απαράδεκτη και προσβλητική καμπάνια σου και στο τελευταίο διαφημιστικό της CU Vodafone.
Και ξέρεις κάτι agapiti Vodafone; Αυτοί οι συντάκτες δέχονται άνω των 250.000 επισκεπτών ημερησίως, πολλούς περισσότερους από αυτούς που θα δουν την διαφήμιση σου. Και όταν προβάλλουν κάτι, δεν το κάνουν απαραίτητα για το κέρδος, όπως στην δική σου περίπτωση.
Το κάνουν γιατί....

Δείτε...."αγάπη" που δέχεται ο ΓΑΠ στη ΔΕΘ!

"Φτιάχνονται" με τη "Μεγάλη Αλβανία" οι γείτονες....

Δείτε τι εννοούμε....