Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και εντός και εκτός Ελλάδας..


Σας είχαμε ενημερώσει χθες  ΕΔΩ  για  τις δανειακές συμβάσεις των Ιρλανδών, Πορτογάλων και τον χρόνο αποπληρωμής των δανείων τους.
Ενώ για την Ιρλανδία και Πορτογαλία ό χρόνος αποπληρωμής είναι 12 χρόνια για εμάς είναι 7,5 !!!!
Δείτε τώρα τι είπε σήμερα, σύμφωνα με το Reuters , ο πρόεδρος του Eurogroup Zαν Κλοντ Γιούνκερ:

Τους έχει ξεφτιλίσει κανονικά το Hellas-Orthodoxy τους "αγανακτισμένους Έλληνες";!...

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις...

Το γλυκό στην χώρα των κοπριτών... το σερβίρουνε στο τέλος!!!!!!...


Καλά κοροϊδευόμαστε και μόνοι μας;
Τι στο διάολο γίνεται;
Σε τι γλώσσα πρέπει να τους το πούμε ότι θέλουμε δικαιοσύνη; Του σώματος;
Τώρα θα έχουμε απολύσεις……
Ναι οκ…. Πολλοί δημόσιοι μπήκαν στο δημόσιο χωρίς έλεγχο και είναι και άχρηστοι….
Εσείς δηλαδή που θέλετε να τους διώξετε είστε χρήσιμοι;

Πάρτυ στο Νοσοκομείο Άρτας με υπαλλήλους απεσπασμένους σε γραφεία ΠΑΣΟΚων βουλευτών


Στην Άρτα γίνεται πάρτυ. Ουσιαστικά ο μεγαλύτερος κρατικός οργανισμός εκεί είναι το νοσοκομείο, και όλοι ασχολούνται με αυτό, αφού είναι και μεγάλο και καλύπτει και μέρος του Νομού Πρεβέζης και του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.


Εν πάσει περιπτώσει,

Ντοκουμέντο Προδοσίας: Η Goldman Sachs αναβάθμισε την τιμή στόχο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, 3 ημέρες πριν την ανακοίνωση πώλησης κατά προτεραιότητα!


Το olympia.gr ξεβρακώνει τους προδότες
Δεν γνώριζαν τα μέτρα ούτε οι υπουργοί, τα γνώριζε όμως η Goldman Sachs! Είστε επίορκοι όλοι κύριοι της κυβέρνησης;
Μα τόσο τυχεροί είναι αυτοί οι άνθρωποι πια; Όπως οι επενδυτές φίλοι της “βασιλικής οικογένειας” που αγόραζαν CDS την στιγμή που η Ελλάδα είχε μία πανίσχυρη κυβέρνηση και τα Spreads ήταν στις 130 μονάδες από τον παραπαίοντα Καραμανλή;;
Η κατάσταση είναι απλή, απλούστατη και δικαιώνει στο ακέραιο τις καταγγελίες Καμμένου. Η GOLDMAN SACHS γνώριζε πολύ καλά ότι ο πρώτος στόχος ιδιωτικοποιήσεων θα ήταν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Και το γνώριζε διότι στελέχη και κολλητοί της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού ήταν πρώην στελέχη της και νυν συνεργάτες.
Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι; Μα γιατί...

Δημοσκόπηση ανατροπής από την εφημερίδα της Μακεδονίας "Θεσσαλονίκη"

Που είναι η Ντόρα, οεο;
Που είναι ο Κουβέλης οεο;
Όταν γράφαμε ότι η "Χρυσή Αυγή" θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από Ντόρα και Κουβέλη μαζί κάποιοι γελάγανε...
Και οι δύο μαζί στη δημοσκόπηση παίρνουν το εξωπραγματικό 1,1%!!!!!!! 
αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ 
Τη φωτογραφία πήραμε από ΕΔΩ

Ποιοί δύο πολιτικοί αρχηγοί είπαν "ΝΑΙ" στη συναίνεση που ζήτησε ο ΓΑΠ;

Ελάτε... Εύκολο είναι...

Aλαφούζος στο Twitter> "Ψεύτης" και "νάρκισσος" ο Παπακωνσταντίνου!

Τι σου είναι τα social media?

Ενας υπουργός δίνει συνέντευξη σε κανάλι, ο ιδιοκτήτης του οποίου την ίδια στιγμή τον «λούζει» σε real time στον... αέρα του twitter.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν χθες το βράδυ τα tweets του Γιάννη Αλαφούζου στα οποία χαρακτήρισε «προκλητικά ψεύτη» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Την ώρα που προβαλλόταν η συνέντευξη του Υπουργού Οικονομικών στους «Φακέλους», ο πρόεδρος του ΣΚΑΙ σχολίαζε καυστικά μέσω της σελίδας του στο twitter. «Ο Παπακωνσταντίνου είναι προκλητικά ψεύτης στην συνέντευξη με τον Αλέξη Παπαχελά.

Ντροπή, όλοι φταίνε εκτός από αυτόν.

"Ντροπή» έγραψε σε ένα σημείο ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ συνέχισε με...

Να γιατί πρέπει να πουληθεί ο ΟΠΑΠ... Έχει κέρδη


 Καθαρά κέρδη τριμήνου που ανέρχονται σε 166,9 εκ. ευρώ ανακοίνωσε σήμερα η ΟΠΑΠ ΑΕ, έναντι 192,2 εκ. ευρώ, την αντίστοιχη περίοδο του 2010 (μείωση 13,2%) με βελτίωση των περιθωρίων καθαρής κερδοφορίας.
Οι συνολικές πωλήσεις στο πρώτο τρίμηνο 2011, μειώθηκαν κατά 18,3% στα 1,1 δις. ευρώ, έναντι 1,3 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010, επηρεαζόμενες κυρίως από...

Αυτοί είναι οι πολιτικοί απατεώνες που αποφάσισαν να ξεπουλήσουν τη χώρα μας

Και όχι, δεν είναι προϊόν μοντάζ η φωτογραφία...

Ανάρτησαν πανό στην είσοδο της Βουλής, Δημάρας και Οικονόμου

ΖΩΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ!!!

Δεν πάει άλλο! Ο λαός μπροστά στην ιστορική του ευθύνη

Μετά το χθεσινό πλήρες ξεπούλημα της χώρας ο ελληνικός λαός βρίσκεται προ μίας ιστορικής ευθύνης. Θα δεχτεί αδιαμαρτύρητα τον βιασμό της κοινωνίας ή θα χρησιμοποιήσει την τρομερή δύναμη που έχει για να αντιδράσει και να στείλει στον αγύριστο κάθε είδους οσφυοκάμπτες και επικίνδυνους που κυβερνούν και κυβέρνησαν; Θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι όταν απειλείται ολόκληρη η κοινωνία μέσα στην οποία έχουν την πολυτέλεια να δρουν και να διαφωνούν μεταξύ τους; Η νεολαία θα...

Νίκη των "Αριστερών" θέλουν οι Γάλλοι...

Το 60% περίπου των Γάλλων επιθυμεί τη νίκη της Αριστεράς στις προεδρικές εκλογές του 2012, έναντι του 40% που επιθυμεί μία νίκη της δεξιάς, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ifop που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό Paris Match.
Για την ακρίβεια,

Φόρος σε ομογενείς .Νέο στοχευμένο-παράλογο ξεζούμισμα των ξενιτεμένων


Εξαιρούνται από τις απαλλαγές που ισχύουν για τους γηγενείς, και φορολογούνται με 5% από το πρώτο ευρώ.
Απρόσμενος φόρος στους Έλληνες και αλλοδαπούς, κατοίκους εξωτερικού επιβάλλεται για πρώτη φορά με τη φορολογική δήλωση του 2011. Με 5% θα φορολογηθούν, επί ποσού τεκμαρτού, ως εξής: Με τον νόμο 3842/10   και το Άρθρο 16, που προκύπτει από συνδυασμό νόμων και διατάξεων, όσοι έχουν: Σπίτι, διαμέρισμα ή μονοκατοικία, που είτε αγόρασαν στο παρελθόν είτε κληρονόμησαν στο παρελθόν, που δεν το είχαν ενοικιάσει κατά το 2010, φορολογούνται σαν να είχαν εισόδημα με την εξής κλίμακα:

Κρίσιμες εκλογές στην ΕΣΗΕΑ

Στην πιο κρίσιμη συγκυρία που έχει περάσει Μεταπολιτευτικά ο δημοσιογραφικός κόσμος και συνολικά το «σύστημα των ΜΜΕ», πραγματοποιούνται την Τετάρτη και την Πέμπτη, 25 και 26 Μαΐου 2011, οι εκλογές στο συνδικάτο των δημοσιογράφων, την ΕΣΗΕΑ. Οι εκλογές αυτές, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν σοβαρότατες εξελίξεις για τη στάση που θα κρατήσουν οι δημοσιογράφοι απέναντι στην πολιτική του μνημονίου στα ΜΜΕ, διεξάγονται σε φαινομενικά άκρως υποτονικό κλίμα, μέσα σε συνθήκες ωμών απειλών από το σύνολο των ιδιοκτητών για μαζικές απολύσεις και δραστικές περικοπές μισθών, καθώς και ανασφάλειας και φόβου των εργαζομένων για το αύριο. Ήδη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,

Ξύλο στην Ουκρανική Βουλή

ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ "ΕΘΙΣΜΕΝΗ" ΓΕΝΙΑ

Αφού το πρότυπο του πολυπολιτσμού επιτάσσει την καθιστική ζωή, την τηλεόραση, το Lifestyle και το facebook πως να μην έχουμε αυτά τα αποτελέσματα...
Αλλά είπαμε.. Είμαστε αναχρονιστές και "εθνικιστές" όσοι νοσταλγούμε πρότυπα ζωής όπως των Σπαρτιατών και των Αρχαίων Ελλήνων..
Τα παιδιά γίνονται σταδιακά πιο αδύναμα, λιγότερο μυώδη και πιο ανίκανα να εκτελέσουν γυμναστικές ασκήσεις, και γενικότερα σωματικές δραστηριότητες, σε σχέση με τα παιδιά των προηγούμενων γενεών. Γι’ αυτό φταίει κυρίως η σύγχρονη online ζωή και ειδικότερα το γεγονός ότι τα βιντεο-παιγνίδια, οι υπολογιστές και τα κινητά έχουν αντικαταστήσει τις υπαίθριες και φυσικές δραστηριότητες, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι...

Ίχνη DNA(σπέρματος εννοού) του Στρος Καν στα ρούχα της καμαριέρας

Γενετικό υλικό του Ντομινίκ Στρος Καν βρέθηκε στα ρούχα της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel που κατηγορεί τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, μετέδωσαν χθες Δευτέρα τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Στο δείγμα που ελήφθη από την στολή της καμαριέρας βρέθηκαν ίχνη σπέρματος του Στρος Καν, έγραψε η Wall Street Journal επικαλούμενη ανώνυμες πηγές της αστυνομίας.
Μία άλλη ανώνυμη πηγή δήλωσε...

H χώρα πέθανε...

H χώρα πέθανε…
Το μνημόνιο είναι το φέρετρο….
Οι πολιτικοί είναι οι δολοφόνοι της…
Εσείς είστε οι αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας της …..που δεν κάνατε τίποτα για να την σώσετε….  Ενώ μπορούσατε…..
Φορέστε πένθος…..
Κάντε έστω το...

Το χρονοδιάγραμμα των αποκρατικοποιήσεων


Μόνο η Ακρόπολη λείπει από τη λίστα...
Οι αποκρατικοποιήσεις το 2011

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Γ.Παπακωνσταντίνου, για το 2011 προσδοκώνται έσοδα από αποκρατικοποιήσεις 3,5- 5,5 δισ. ευρώ. Πρώτα λοιπόν στη «λίστα» εμφανίζονται:

ΟΤΕ: διάθεση με πώληση μετοχών έως 16% (το Δημόσιο κατέχει 16%)

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: διάθεση με πώληση μετοχών έως 34% (το Δημόσιο κατέχει 34%)

ΟΛΠ, ΟΛΘ: διάθεση με πώληση μετοχών έως 75% (το Δημόσιο κατέχει 75%)

ΕΥΑΘ:

Γκρίζα ζώνη κι η Πάρος; Προσάραξη τουρκικής θαλαμηγού σε βραχονησίδα νότια της Πάρου


Καλά στην υγεία τους είναι οι 16 επιβαίνοντες της θαλαμηγού Richmond 6 με σημαία Τουρκίας, η οποία προσάραξε στη βραχονησίδα Τσιμηντήρι, νότια της Πάρου. Το τετραμελές πλήρωμα της θαλαμηγού, αρνήθηκε βοήθεια από τις ελληνικές αρχές και αποκολλήθηκε με ιδία μέσα. Η θαλαμηγός έφτασε στο λιμάνι της Πάρου όπου της απαγορεύθηκε ο απόπλους, μέχρι αποκατάσταση των ζημιών.