Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2012

Φέρτε γρήγορα το γιατρό του και τα χάπια του...Ο Ερντογάν δήλωσε ότι η "ολυμπιακή φλόγα" ανήκει στην....Τουρκία και πρέπει να της επιστραφεί!

Σε μία προκλητική κίνηση προέβη η Τουρκία η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, της ανήκει και θα πρέπει να της επιστραφεί!

Τους παραπάνω απίστευτους ισχυρισμούς υποστήριξε από το Λονδίνο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζαγκ Ρογκ.

Συγκεκριμένα,

Με μαϊμού φωτογραφίες ετοιμάζει η συμμορία της Κλίντον και λοιπών Σιωνιστών την σφαγή του Συριακού λαού


Ο λόγος για την.......

Ούτε οι γερμανοί αντέχουν την αλληλεγγύη στους Έλληνες!!!

Φαίνεται πως η απόφαση του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να επιστρέψει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού στον Ελληνικό Λαό μέσω της διανομής τροφίμων δεν ενοχλεί μόνο τα εγχώρια τσιράκια του μνημονίου και του εθνομηδενισμού (βλέπε όλο το συνοθύλευμα της "αριστεράς και της προόδου").
 
Έτσι, εκτενή αναφορά με απαξιωτικά σχόλια έκανε και το Spiegel στην κοινωνική δράση του κινήματός μας, και ιδιαίτερα στην τελευταία επιτυχημένη διανομή τροφίμων στην πλατεία Συντάγματος, όπου για άλλη μια φορά οι αναξιοπαθούντες και άνεργοι Έλληνες είχαν δίπλα τους εκείνους που πραγματικά τους σκέφτονται και τους βοηθούνε, τους Έλληνες Εθνικιστές!
Με τίτλο ......

Ρωσική απόβαση την Κυριακή στη Συρία - Ένα Τάγμα Πεζοναυτών στην Tartus!!

Μέσα στις επόμενες ημέρες καταφτάνουν τα τρία ρωσικά αποβατικά πλοία με την συνοδεία τους, τα δύο πολεμικά πλοία στις ακτές της Συρίας σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία που επικαλούνται πηγή στο γενικό επιτελείο.
 
Όπως αναφέρουν οι ρωσικές πηγές σε κάθε αποβατικό επιβαίνουν 120 πεζοναύτες έτοιμοι για κάθε είδους επιχείρηση.
Πρόκειται για.....

Ερώτηση για την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Συρίας από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά

Καμαρώστε κάτι “Σύριους εξεγερμένους”…

Δυστυχώς αυτός δεν θα δει την Συρία “απελευθερωμένη” από τους “αγωνιστές” της Αλ Κάιντα. Φωτό από το Sibilla.

μέσω olympia.gr

Οι Εβραίοι που κυβερνούν την Γερμανία (ενώ κάλυψαν την αθλήτρια με το ρατσιστικό μήνυμα κατά των Ελλήνων) έδιωξαν από την Ολυμπιάδα αθλήτρια επειδή έχει σχέση με εθνικιστή!!! (Είπαμε το "Ολυμπιακό Ιδεώδες" είναι οι λαθρομετανάστες)

Σοκ στην Oλυμπιακή αποστολή της Γερμανίας! Η αθλήτρια της κωπηλασίας και μέλος του πληρώματος της οκτάκωπου γυναικών που κατέλαβε την έβδομη θέση στον χθεσινό τελικό, Νάντια Ντριγκάλα, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το Ολυμπιακό Χωριό. 

Επισήμως δεν έχουν γίνει γνωστός ο λόγος, αλλά σύμφωνα με.....

Εκπληκτική διαφήμιση από τον "ΟΛΥΜΠΟ".Τέτοιες ελληνικές επιχειρήσεις θέλουμε...Τέτοιες διαφημίσεις, αυτές τις αξίες. Και πρώτα από όλα τη σημαία μας.

ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΤΑ ΖΩΑ... ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΩΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση

Συγκεκριμένα,

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο Kontra TV

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ...

Στο Λονδίνο και κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συνέβησαν αθλιότητες σε βάρος της Ελλάδος, που παραδόξως (;) δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι περισσότερες περιγραφές και τα διάφορα σχόλια έμειναν στην κακουγουστιά της «παράστασης», ή στην εκ μέρους των διοργανωτών προπαγανδιστική επιχείρηση εξιδανίκευσης της αποικιοκρατικής χώρας τους. Ορισμένοι στην Ελλάδα επιχείρησαν να εκμεταλλευθούν πολιτικά μόνο μία από τις πολλές αθλιότητες που συνέβησαν. Αυτή ήταν όταν ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ζακ Ρογκ ξέχασε τους ύμνους για την Ελλάδα στην Αθήνα, κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, και προχθές με θράσος ανακοίνωσε ότι «οι Αγώνες γύρισαν στο σπίτι τους…». Δηλαδή ότι το «σπίτι» των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι η Αρχαία Ολυμπία, η Αθήνα και η Ελλάδα, αλλά …το Λονδίνο!!!
Πέραν όμως από την αθλιότητα αυτή υπήρξαν κι άλλες πιο σοβαρές:

Οι υπάνθρωποι μογγόλοι φανερώνονται...ΟΧΛΟΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΑΛΛΑΟΥ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ" ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΕΒΙΤΩΝ...!!

Το σπίτι μια οικογένειας Αλεβιτών λιθοβολήθηκε και οι στάβλοι τους κάηκαν από έναν εξαγριωμένο όχλο χθες, με την δικαιολογία ότι η οικογένεια φέρεται να είπε στον τυμπανιστή του Ραμαζανιού να μην τους ξυπνήσει για το ‘sahur’, το γεύμα πριν την ανατολή του ηλίου..
 
" Ήρθαν να μας λυντσάρουν. Φώναζαν «θάνατος στους Κούρδους, θάνατος στους Αλεβίτες». Μας είπαν να φύγουμε και απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν, αν δεν το κάνουμε".
Το πρόβλημα της οικογένειας Evli όπως διαβάζουμε στο redskywarning.blogspot.gr έχει σχέση με....

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Συνελήφθη ο 21χρονος Πακιστανός..!! Το τέρας που πιθανολογείται οτι κακοποίησε τη 15χρονη... Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ να επέμβει γρήγορα και να τον βγάλει!!!

Τροπή-σοκ παίρνει η υπόθεση- θρίλερ με τη 15χρονη που βρέθηκε άγρια χτυπημένη, ημίγυμνη και σεξουαλικά κακοποιημένη στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει επικεντρώσει πλέον την έρευνά της σε 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός ύποπτος. Ο αλλοδαπός, κρατείται και ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ. Η έρευνα έχει επικεντρωθεί σε αυτόν, καθώς....