Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2012

Κυπριανός: Ο εθνομάρτυρας της Μεγαλονήσου...

Ο Κυπριανός γενήθηκε σ’ ένα μικρό χωριουδάκι στον Στρόβολο κοντά στην Λευκωσία. Η οικογένειά του αποτελούνταν από φτωχούς χωρικούς, όπως ήταν εξάλλου οι περισσότεροι στο νησί. Από μικρός αγαπούσε τα γράμματα, αλλά μιας και τότε ο μόνος τρόπος να μορφωθεί κανείς ήταν να πάει σε μοναστήρι, έτσι κι αυτός, πήγε στην Μονή Μαχαίρα και έμαθε να γράφει και να διαβάζει. Χειροτονήθηκε ιερέας και σιγά – σιγά ανέβηκε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας.
Το 1783 πήγε στην Μολδοβλαχία (σημερινή Ρουμανία) για να μαζέψει χρήματα για την Μονή, αλλά εκεί γνωρίστηκε με τον Μιχαήλ Σούτσο, ο οποίος, βλέποντας την φλόγα του νεαρού για μάθηση του έδωσε την δυνατότητα να σπουδάσει φιλολογία και θεολογία στην Ελληνική σχολή στο Ιάσιο. Το 1802 θα.....

Μπολσεβίκοι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον εθνοπροδοτικό ρόλο σας

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ... ΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ...!!



ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Αποκλείεται...Ψέμα θα είναι..Μπολσεβίκα στα νιάτα της η Μέρκελ..Θα το βουλώσουν άραγε τώρα οι ηλίθιοι στα ΜΜΕ που μιλούν για Δ'Ράιχ;


Στην φωτογραφία δίπλα βλέπετε την Άνγκελα Μέρκελ (την «ναζίστρια») με τη στολή της κομμουνιστικής νεολαίας

Από τη μια μεριά τα ορφανά του Μαρξ, τα οποία κυριαρχούν στα ΜΜΕ, από την άλλη οι φιλελεύθεροι (παλαιοί και νέοι…) συνοδοιπόροι τους στην υπηρεσία και οι δύο των παγκόσμιων τοκογλύφων.
Αμφότεροι, λοιπόν, έχουν συμφέρον να κρύβουν κάποια πράγματα, όπως το γεγονός ότι η Άνγκελα Μέρκελ υπήρξε όχι απλά μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας στο καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας, αλλά και μετά την ενηλικίωσή της Γραμματέας της νεολαίας αρμόδια σε θέματα.....

Μπράβο και ζήτω στη ΝΔ...Ο Αβραμόπουλος προτείνει να μην γίνονται στρατιωτικές παρελάσεις στις Εθνικές Επετείους για λόγους...οικονομίας!

Χωρίς σχόλια σας παραθέτουμε τη δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας....

 "Η περικοπή περιττών δαπανών, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι είναι αναγκαία. Και όπως είπα πιο πάνω, ήδη έχουν γίνει σε μεγάλο βαθμό. Οι παρελάσεις έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό. Την ενίσχυση του εθνικού μας φρονήματος και γι’ αυτό δεν πρέπει να καταργηθούν. Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο. Αντί να έχουμε δύο μεγάλες στρατιωτικές παρελάσεις τον χρόνο, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη, να διοργανώνεται μία κατά έτος εναλλάξ, στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη και γιατί όχι και σε άλλες πόλεις, την ημέρα της εθνικής μας επετείου και μόνο, δηλαδή την 25η Μαρτίου."

Όποιοι μετά από αυτά πάτε.....

Οι δυτικοί “ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι” στη Συρία για τη “δημοκρατία”… πράκτορες της MI6 ("Journalist" Paul Conroy is MI6 operative)


Οι δύο δημοσιογράφοι της “Sunday Times” Marie Colvin και Paul Conroy, ποζάροντας με καταζητούμενους μέχρι σήμερα τρομοκράτες, προφανώς πράκτορες της CIA και της MI6…
Ο Paul Conroy, στη φωτογραφία με τον Mahdi al-Harati, καταζητούμενο στην Ισπανία για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Μάρτη 2004 και τον Abdelhakim Belhaj γνωστό για τη δράση του στο Αφγανιστάν, δεξί χέρι του...

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!

Το αν και πού θα γίνει παρέλαση για την 25η Μαρτίου θα αποφασιστεί σε συνεδρίαση της Διυπουργικής τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η σκέψη να μην πραγματοποιηθεί σε καμία πόλη παρέλαση, παρά μόνο στην Αθήνα με τεράστια φυσικά αστυνομική κινητοποίηση. Επίσης υπάρχει και η σκέψη για εορταστικές εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους.
 
Να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα θα γίνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από οποιαδήποτε...

Σοφά λόγια από έναν απλό πολίτη...

Συζητούσαμε πρόσφατα με έναν φίλο,
(Ιδιαίτερα οξυδερκής,με PHD σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Αθήνας, έχοντας διαβάσει τόνους βιβλίων στη ζωή του και πραγματικά μορφωμένος.), για το θέμα των Εθνικιστών και την είσοδό τους στη Βουλή.

Μας τόνισε τα εξής:
"Το καθεστώς, και η "δημοκρατία" δεν αντέχουν τα πραγματικά εθνικιστικά κινήματα/κόμματα γιατί αν τους επιτρέψουν να εκπροσωπηθούν τότε υπάρχει άμεσος κίνδυνος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αφυπνίσουν τη μεγαλύτερη μερίδα του λαού και να τα ακολουθήσουν.
Κάθε άνθρωπος έχει μέσα του τον φυλετισμό και τον εθνικισμό. Πόσο μάλλον οι Έλληνες που έχουν...αιώνια Ιστορία και είναι οι Ηνίοχοι του Πολιτισμού.

Σήμερα, διαμορφώνεται ένα ρεύμα υπέρ του Εθνικισμού. Ο κόσμος δείχνει να ξυπνά από το λήθαργο, με την εύνοια των συγκυριών, αλλά και την εκτεταμμένη δράση των συναγωνιστών, στο δρόμο.
Δεν τίθεται θέμα αν θα μπουν στη Βουλή σήμερα οι Εθνικιστές.
Είναι ήδη εντός, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Αυτό που θα επιδιώξει το σιωνιστικό καθεστώς είναι πολύ απλό...Με κάθε τρόπο να διαλύσει το κίνημα.
Οι μέθοδοί του γνωστοί.
Ξεκινώντας....

Για μια Νέα Ελλάδα

«Μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο που έρχεται η Ελλάς με την άρχουσα τάξη που δυστυχώς διαθέτει δεν ήταν δυνατόν παρά να αποτελεί μία μικρογραφία της όλης εξελίξεως. Μεγιστάνες του πλούτου κρατούν στα χέρια τους τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, ενώ κάποιοι πολιτικοί, δήθεν ανεξάρτητοι, με υποκρισία καταγγέλλουν τα περίφημα διαπλεκόμενα των οποίων γνήσια τέκνα είναι. Επιπλέον, τα προβλήματα της Ελλάδος είναι κάτι περισσότερο από δραματικά. Τουρκική απειλή, οικονομία δευτερογενής σε μαρασμό, για.....

ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΑΡΧΙΝΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ! ΕΙΧΕ 960.000 ΕΥΡΩ ΣΕ "ΠΑΜΠΕΡΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!

Για το θέμα αναφέρθηκε η είδηση και νωρίτερα, αλλά οι λεπτομέρειες είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Τόσο μεγάλες ήταν οι μπάζες που έκαναν, που η μιά από αυτές τις Δημοσίους Υπαλλήλους, του ΙΚΑ Καλλιθέας, είχε στο σπίτι της 960.000 ευρώ σε μετρητά τακτοποιημένα μέσα σε κούτες "πάμπερς" ίδιες με αυτές που έπερνε τα λεφτά από τον Κωσκοτά ο Ανδρέας Παπανδρέου, πριν αποφασίσει ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας να τον δανείσει με χρήματα για να δικαιολογήσει το κωλόσπιτο της Εκάλης...
 
Βρέθηκαν επίσης στην κατοχή κάποιων από τις 6 λησταρχίνες του ΙΚΑ, αρκετοί.....