Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

Η επιστολή Καραμανλή

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κύριε Πρόεδρε,
Απαντώντας στην επιστολή σας, υπενθυμίζω ότι στην υπόθεση Βατοπεδίου έχω αναφερθεί επανειλημμένα στο παρελθόν. Στις δημόσιες εκείνες τοποθετήσεις μου δεν έχω να προσθέσω οτιδήποτε. Τις συνοψίζω κατά συνέπεια στις ακόλουθες επισημάνσεις:
1. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της λίμνης Βιστωνίδας και των παρόχθιων εκτάσεων είχε οριστικοποιηθεί από τις προ του Μαρτίου 2004 Κυβερνήσεις. Το Δημόσιο είχε...

"Πασοκική περαίωση"

Δεν μπορούμε να πούμε ότι παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τη συζήτηση Χατζηδάκη(ΝΔ)- Κουσέλη(ΠαΣοΚ) στο ΑΛΤΕΡ, καθώς επιδόθηκαν σε έναν ακατάσχετο μονόλογο, διακόπτωντας συνεχώς ο ένας τον άλλον.

Αερολογίες  και γενικότητες ο Κουσέλης, οικονομικά στοιχεία ο Χατζηδάκης.

Υπέρ του δεύτερο έγειρε η ζυγαριά με..

"Δεν ξέρω τι όνειρο βλέπει"

Το επίπεδο και η ευστροφία του Δένδια είναι αποδεδειγμένα.

Το γεγονός όμως ότι οι βουλευτές του Πα.Σο.Κ. όποτε βρίσκονται απέναντί του αυτοξεφτιλίζονται τείνει να γίνει μονοτονη συνήθεια.

Βγήκε ο Αμοιρίδης, του ΠαΣοΚ, στο Mega, και είπε για ζημιά του δημοσίου 110 εκ. ευρώ.

Απάντησε αμέσως ο Δένδιας.

"Δεν ξέρω τι όνειρο βλέπει ο συνάδελφος. Αυτό είναι...

Σκονάκι...

Ο εκπρόσωπος τύπου του Πα.Σο.Κ. στα ΜΜΕ, Καψής, μάλλον μπερδεύτηκε και είπε να ρίξει μια ματιά στο σκονάκι που προφανώς θα του..

Λάθος

Μεγάλο φάουλ του ANT1...

Θα χάσει μεγάλα..

Ανοιχτή επιστολή-παράκληση του ΠΑΜ, στους ανεξάρτητους bloggers: Να βοηθήσουμε τους αγρότες, να διώξουν τους μεσάζοντες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φίλοι ανεξάρτητοι bloggers.

Στις περιοδείες του στην ελληνική περιφέρεια το Πατριωτικό Μέτωπο, διαπιστώνει δυστυχώς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Πατρίδας μας, εκτός από την άθλια οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι αγρότες μας και την τραγική εικόνα της εγκατάλειψης πια των προϊόντων τους στα χωράφια τους.

Μια εικόνα τριτοκοσμική, δραματική αλλά και μειωτική της αξιοπρέπειας των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου.

Με πρωτοβουλία της νεολαίας του Κινήματος και με...

Η προστασία του Καταναλωτή είναι απάτη κ.Ρόβλια!

Η προστασία του Καταναλωτή είναι απάτη κ.Ρόβλια!


Μετά την ανοικτή επιστολή του www.adena.gr από 23/9/10 προς τον Υφυπουργού ΠΑΑ κ. Ντίνο Ρόβλια με τίτλο "Οι προστάτες των Καταναλωτών πρέπει να απολογηθούν!" για την συγκάλυψη της απάτης με του Εξοικονομητές Ηλεκτρικού ρεύματος (Economizer Energy Saver κ.λ.π.), έγινε θαύμα.
Την επόμενη μέρα 24/9/2010...

Ο Ιταλός σύμβουλος του Πρωθυπουργού προτείνει αναδιάθρωση !!!

Δεν μας έφταναν όλοι οι ξένοι αναλυτές, οι εφημερίδες και οι οίκοι που μιλάνε για χρεοκοπία της Ελλάδας, αναδιάρθρωση χρέους, νέο Μνημόνιο και σκλαβιά στο ΔΝΤ για τουλάχιστον μέχρι το 2020, ήρθε και ο Ιταλός έμμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού να μας αποτελειώσει.
Ο Tommaso Padoa - Schioppa σε άρθρο του στους «Financial Times» ουσιαστικά είπε...

Βατοπέδι: «Δεν υπάρχει ζημιά για το Δημόσιο»

Ο Νίκος Δένδιας
Τα έγγραφα του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών για το Βατοπέδι: Σελ. 1 ΕΔΩ
Σελ. 2 ΕΔΩ
Σελ. 3 ΕΔΩ
Σελ 4. ΕΔΩ
Οι δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ για το ενδεχόμενο νέων αξιολογήσεων του ΣΟΕ:
Σελ. 1 ΕΔΩ
Σελ. 2 ΕΔΩ
Το παρασκήνιο της υπόθεσης ΕΔΩ
Σε σκευωρία του ΠΑΣΟΚ για...

Η μαφία των πλειστηριασμών

Μπροστά στην πρωτοφανή δράση ενός μεγάλου κυκλώματος με τη συμμετοχή τουλάχιστον 20 δικηγόρων, εφοριακών, συμβολαιογράφων, δικαστικών επιμελητών, μπράβων της νύχτας, ενδεχομένως δικαστών, ως και... ντετέκτιβ, βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας, ύστερα από έρευνα που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2009 με τη συνδρομή του συστήματος υποκλοπών της ΕΥΠ.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος προχώρησε τις τελευταίες τρεις ημέρες στην επιχείρηση υπό την κωδική ονομασία...

Γιατί τα κατευθυνόμενα απο τη "Νέα Εποχή" κανάλια "χρησιμοποιούν" τον Γέροντα Παϊσιο


Απο το καλοκαίρι  είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο διάφορες φήμες  που μιλούσαν για εμφάνιση του Οσίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη σε κάποιους μοναχούς .Σύμφωνα με αυτές ο Όσιος Γέροντας  μίλησε σε κάποιους (;) μοναχούς  για επερχόμενο πόλεμο και τους είπε να μεταφέρουν στον ηγούμενο την "σύσταση" να αποθηκεύσουν τρόφιμα κλπ.
Όσοι είχαν την ευλογία να...

Δήλωση του Παναγιωτόπουλου με αφορμή το άρθρο του συμβούλου του ΓAΠ, Shioppa, στους FT

«Μεγάλο πολιτικό ζήτημα δημιουργείται για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό από τα όσα έγραψε στους Financial Times ο σύμβουλός του κ. Tommaso Schioppa περί...

Απίστευτα (δήθεν) εκπαιδευτικά αιτήματα τουρκοφρόνων

  Καθώς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, τα μειονοτικά αιτήματα σχετικά με την εκπαίδευση ήρθαν και πάλι στην επιφάνεια. O Σύλλογος Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης (B.T.T.Ö.B.) δημοσίευσε μήνυμα – το βρήκαμε στην τουρκόφωνη «Μπιρλίκ» (15/9/2010) – όπου αναφέρεται σε λιμνάζοντα «προβλήματα στην εκπαίδευση της Τουρκικής Μειονότητας» και ζητά άμεση σύγκλιση του Ανωτάτου Συμβουλίου της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Στο μήνυμα αναφέρεται η..

Η «Γιάλτα» των τριών

To νομοσχέδιο για την περαίωση των 2.500.000 ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων που θα ψηφιστεί από τη Βουλή, με τη μορφή του κατεπείγοντος, προκάλεσε ποικίλα αισθήματα. Ανακούφιση σε πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολουμένους, αλλά και επιβεβαίωση της...

ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ..."ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ.!!!

"ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ" ΕΧΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΜΕ... ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΣΟΚ...

Ο π. Υφ/γος Εξωτερικών και Γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, στο Ράδιο 9, ήταν καταγγελτικος και απέδωσε πρόθεση στην Κυβέρνηση γιά τον μειονοτικό συνδυασμό στην Κομοτινή με επικεφαλής την Σιμπέλ Μουσταφάογλου, Αντινομάρχη, στέλεχος του Πασοκ στη Ροδόπη και Υποψήφια Ευρωβουλευτή του, στις τελευταίες εκλογές.
Είπε:

ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ '74...ΟΧΙ ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ..ΔΕ ΓΕΝΗΘΗΚΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ..ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΟΥΝΑ ΧΑΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ..ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ..22 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974..ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ..

ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ...ΜΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ ΝΑ...

Η βόμβα των 90 δισ. που φέρνει τη χρεοκοπία!

Με μαθηματική βεβαιότητα οδηγεί την Ελλάδα στη χρεοκοπία ο ίδιος ο μηχανισμός στήριξης που απέτρεψε τα χειρότερα τον περασμένο Μάιο, καθώς δημιουργεί μια ωρολογιακή βόμβα τοκοχρεολυσίων ύψους 90 δις. ευρώ, έτοιμη να εκραγεί το 2014, αν δεν συμφωνηθεί μια αναθεώρηση των όρων δανεισμού από το μηχανισμό στήριξης!
Οι υπολογισμοί στους οποίους βασίσθηκε το μνημόνιο δανεισμού, διαστρεβλωμένοι από...

Μάχη για την εξουσία στα ΑΕΙ

 Αριστα έχει συλλάβει την ουσία του θέματος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου: οποιαδήποτε βαθιά τομή στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση είναι αδύνατον να υλοποιηθεί, αν προηγουμένως δεν έχει λυθεί το πρωταρχικό και καθοριστικό ζήτημα του ποιος θα έχει την εξουσία και θα ασκεί τη διοίκηση στα ΑΕΙ! Υπάρχουν και άλλα ζητήματα, αυτοτελώς σοβαρότατο ίσως το καθένα. Το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί όμως η επίλυσή τους προκαθορίζεται από την απάντηση που θα έχει δοθεί στο θεμελιώδες ερώτημα: ποιες δυνάμεις διοικούν τα ΑΕΙ;
Η κατάρρευση της χούντας των συνταγματαρχών και ο ρόλος του φοιτητικού κινήματος στην κατάλυση της δικτατορίας συμπαρέσυραν και...

Δηλώθηκε µόνο ένας στους δεκαέξι ηµιυπαίθριους

Με αργούς ρυθµούς συνεχίζεται η προσέλευση ιδιοκτητών παράνοµα κλειστών χώρων στις πολεοδοµίες, καθώς οι αιτήσεις δεν ξεπερνούν τις 90.000. Τα κτίρια µε κλειστούς ηµιυπαίθριους εκτιµάται ότι ξεπερνούν το 1,5 εκατοµµύριο.
Την τελευταία εβδοµάδα περίπου 6.500 ιδιοκτήτες πήγαν στις πολεοδοµίες για να καταβάλουν το πρόστιµο. Από το υπουργείο Περιβάλλοντος ξεκαθαρίζουν ότι...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ..."ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ"..!!! Ποιός είναι πατριώτης και ποιός πατριδοκάπηλος; Εσχάτη προδοσία του Καρατζαπαίρνει. Ξυπνήστε αγνοί πατριώτες του Λα.Ο.Σ.


ΤΟΝ... "ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ VETO...
Επιτέλους...
Χιλιάδες φορές, εχουμε αναφερθεί στο ρόλο του Καρατζαφέρη στο πολιτικό σύστημα.
Κατ΄επανάληψη έχουμε γράψει ότι:
"Τόν Καρατζαφέρη τον ψηφίζουν, όσοι ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ και δεν τον ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ... ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ"...!!!
Ευτυχώς που..

Άρχισαν τα 'παρατράγουδα'

Οι νέες μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για τη διοίκηση των πανεπιστημίων θα έχει και τις ανάλογες αντιδράσεις.

Δεν είναι και εύκολο, το κατεστημένο (βλέπε κομματικές παρατάξεις και καθηγητές) των ΑΕΙ- ΤΕΙ της χώρας, να απεμπολίσει τα 'κυριαρχικά' του δικαιώματα.

Ήδη η Ν. Πα.Σο.Κ.,

Τζόγος και ποτό κόβονται με το... ΑΛΦΑ

«Oτιδήποτε καλό ή κακό συνέβαινε στη ζωή μου συνδεόταν με την μπουκάλα. Αυτή όριζε την ημέρα μου, τη διάθεσή μου, την κοινωνική και προσωπική μου κατάσταση». Ο «Γιάννης» δεν μασάει τα λόγια του για το πρόσφατο, σχετικά, παρελθόν του. Σύντομα ολοκληρώνει το πρόγραμμα απεξάρτησης στο ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, που...

‘Τέτοια μπίζνα είχαμε μόνο όταν παραχωρήθηκαν οι άδειες κινητής τηλεφωνίας’

Την ώρα που στην Αθήνα η επίσημη πολιτεία διά των συναρμόδιων υπουργών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Παύλου Γερουλάνου παρουσίαζε τις γενικές αρχές του νομοσχεδίου για τον ηλεκτρονικό τζόγο και τα «φρουτάκια», εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων εταιρειών και επιχειρηματιών έκλειναν νέες συμφωνίες στην επαρχία με τοπικούς επιχειρηματίες και καταστηματάρχες για...

Επίσημη επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ελλάδα

 Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας ο πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Ουέν Ζιαμπάο, από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου, κατόπιν...

Το γυναικείο styling της Βουλής

Προαναγγελία ανατροπών στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Παράθυρο για περαιτέρω ανατροπές στο ισχύον σύστημα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στην κατεύθυνση που ορίζει το επικαιροποιημένο Μνημόνιο άνοιξε, χθες, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λούκα Κατσέλη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης σε πρωινή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.
H υπουργός,

Επιτροπή "σοφών" και για τα πανεπιστήμια

Τη σύσταση διεθνούς επιτροπής σοφών για τη διάσωση και αναβάθµιση των ελληνικών πανεπιστηµίων ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός. Επειτα από την οµάδα διεθνούς φήµης επιστηµόνων που προ ηµερών συγκροτήθηκε για την προώθηση της ερευνας υπό την προεδρία του παγκοσµίως διακεκριµένου έλληνα αστροφυσικού Σταµάτη Κριµιζή, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε...

Κόβεται το κάπνισμα και στο... αυτοκίνητο

Στοπ στο κάπνισμα και μέσα στο αυτοκίνητο. Ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος δεν σκέφτεται να «χαλαρώσει» τα μέτρα για την απαγόρευση του καπνίσματος. Το αντίθετο μάλιστα. Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επεκτείνει το μέτρο και στα ΙΧ αυτοκίνητα, όταν επιβαίνουν σε αυτά ανήλικοι. Ο τρόπος με τον οποίο...

Τελη πολλών ταχυτήτων

Τέλη κυκλοφορίας πολλών ταχυτήτων καθιερώνει το υπουργείο Οικονομικών με επιβαρύνσεις από 16 έως και 88 ευρώ για τα Ι.Χ. που αγοράστηκαν την τελευταία πενταετία, ελαφρύνσεις από 12 έως 330 ευρώ για τα παλαιά και μεγάλα Ι.Χ. και πράσινα τέλη για όσα Ι.Χ. ταξινομηθούν μετά την Πρωτοχρονιά του 2011. Αποκαλυπτική των συνολικών επιβαρύνσεων άλλωστε είναι η πρόβλεψη του Μνημονίου για είσπραξη επιπλέον εσόδων ύψους 400 εκατ. ευρώ το 2011 από την καθιέρωση των πράσινων τελών.
Οι διατάξεις για...

Η κατασκευή ενός «σκανδάλου»


ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ φέρνουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη δυσχερή θέση να απαντήσει σε 4 ερωτήματα
1. Γνώριζε, ναι ή όχι, και από πότε ότι υπάρχουν στη δικογραφία 4 εκθέσεις όχι μόνο του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών, αλλά και διεθνούς οίκου, που τεκμηριώνουν ότι δεν υπάρχει ζημία του Δημοσίου από τις περίφημες ιερές ανταλλαγές;
2. Με βάση ποια...

Η Θεσσαλονίκη και η περιφέρεια Μακεδονίας βάφονται "γαλάζιες"

Στη Θεσσαλονίκη ενώ φαινομενικά θα έχουμε ντέρμπι με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι βέβαιο ότι ο Γκιουλέκας έχει πολύ μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων κάτι που θα του εξασφαλίσει άνετα τη νίκη στο δεύτερο γύρο.
Ο Μπουτάρης έχει φτάσει στα,

Θρίλερ στην Ατιική

Ποσοστά πρώτου γύρου.
Σγουρός: 20%
Δημαράς: 14,8%
Κικίλιας: 15,1%
Μητρόπουλος: 11,5%
Γεωργιάδης:

Κατά του μνημονίου τρεις στους τεσσερις Έλληνες

Συντριπτικά ποσοστά καταγράφονται, κατά του μνημονίου, στη δημοσκόπηση της GPO για την "Ανατροπή"  του Γιάννη Πρετεντέρη.

Οι Έλληνες πιστεύουν ότι...

Τουρκική φρεγάτα άνοιξε πυρ κατά Κυπριακού αλιευτικού!!! Ακούει κανείς ρε αμερικανοτσολιάδες του ΥΠΕΞ και του Υπουργείου Άμυνες. Ξυπνήστε....

Σοβαρό επεισόδιο εναντίον κυπριακού αλιευτικού σκάφους σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και τουρκικών ακτών.
Το αλιευτικό Σάντα Έλενα ψάρευε 13 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Τουρκίας όταν...