Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2011

800.000 για ανασύσταση του γραφείου του Πάγκαλου...Ως πότε θα μένεις άπραγος Έλληνα;




Η πρώτη Απόφαση, που έλαβε ο κύριος Πάγκαλος, ως Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως Παπαδημίου, ανακαλούσε «αυτοδίκαια από 11.11.2011» τις αποσπάσεις και τους διορισμούς των Ειδικών Συμβούλων, Ειδικών Συνεργατών και Μετακλητών Υπαλλήλων, που υπηρετούσαν στο Πολιτικό Γραφείο του «ομωνύμου» του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Παπανδρέου. Και η αμέσως επόμενη, δεύτερη Απόφαση (ληφθείσα από κοινού με τον έτερο των «Διοσκούρων» Αντιπροέδρων) εγκρίνει την.....

Όταν ο Πούτιν εξυμνούσε τον Χριστόδουλο και ο πράκτορας Βαρθολομαίος τον λοιδορούσε


Απίστευτα παιχνίδια που μπορεί να παίξει ένα πρωτοσέλιδο…
Η φοβερή δήλωση του Πούτιν για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο το 2001 και ακριβώς από κάτω, ο ρόλος του πατριάρχη Βαρθολομαίου σε δύο προτάσεις…
κλικ στην εικόνα για μεγένθυση.

Η αποκάλυψη από το Olympia.gr

Η ΘΥΡΑ 7 στέλνει μήνυμα στους γυφτοσκοπιανούς και γραικύλους

Η εικόνα μιλά από μόνη της

Πιστός στις επιταγές της Νέας Τάξης και του Σιωνισμού ο Παπαδήμας, οραματίζεται το νέο παγκόσμιο νόμισμα

Για τα οφέλη ενός παγκοσμίου νομίσματος, έκανε λόγο ο Λουκάς Παπαδήμος κατά την ομιλία του στη βουλή για την κύρωση του προϋπολογισμού. Τι θέλει να πει ο ποιητής της Τριμερούς Επιτροπής, νομίζουμε ότι είναι πλέον κάτι περισσότερο από φανερό.

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι προ των πυλών και ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του, για....

Ή με τους Προδότες ή με τους Πατριώτες

«Η μόνη δικαιοσύνη είναι το σπαθί! Και είναι ανήθικον και άσκοπον και το να σας το δώσουν και να το δεχθείτε τι. Και να σας δώσουν, αν είσθε σάπιοι, ο πρώτος δυνατός θα σας το πάρει. Το ηθικόν είναι, αν είσθε σάπιοι, να σας ξεπατώσουν και να καθαρίσουν τη γη! Πάψτε σαπιοδιδάσκαλοι και σαπιορήτορες, αναφορατζήδες με τα σάλια ξεφτυλίζετε τη Φυλή. Πάψτε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή, η φύσις το λέει, κατακτιώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι!»

Περικλής Γιαννόπουλος

Η συνέχεια στο....

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟ!


Πως αλλιώς θα μας δελεάσουν, ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι εξοικειωμένα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και που δεν έχουν αυξημένη κριτική ικανότητα, για να δεχθούμε το τσιπάρισμα παρά διαφημίζοντας τις θεαματικές του εφαρμογές, αποκρύπτοντας ταυτόχρονα το τι διακυβεύεται....Δεν είναι καθόλου τυχαία η απόφαση της υπουργού παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου για την ψηφιοποίηση των σχολικών βιβλίων και όπως πάει το πράγμα και της διδασκαλίας. Είναι όλα ενταγμένα στο σχέδιο της μετατροπής μας σε ηλεκτρονικά αυτόματα.

Αυτόματα που, ανάλογα το είδος του τσιπ που θα φέρουν θα μας βλέπει ο άλλος πολίτης που θα περνάει από δίπλα θα μας δείχνει με το δάχτυλο και θα διαβάζει λ.χ.

Μα τι μας ψεκάζουν τελοσπάντων....


Εχουμε ξανασχοληθεί στο παρελθόν, επανερχόμαστε όμως με αυτό το βίντεο για να πιστεί και ο πλέον δύσπιστος οτι δεν πρόκειται περι θεωρίας συνωμοσίας αλλά για μυστικά πειράματα γεωμηχανικής. Είναι λυπηρό να ακούμε σε συζητήσεις εκπαιδευτικούς να ειρωνεύονται τους ανθρώπους οι οποίοι ισχυρίζονται οτι ψεκάζεται όλη η Γη με αλουμίνιο, βάριο, τιτάνιο και άλλα πολυμερή. 

Το βίντεο αυτό είναι η απόλυτη απόδειξη για κάθε δύσπιστο. Έχει αναφορές απο μετεωρολόγους αλλά το κυριότερο απο ένα συνέδριο γεωμηχανικής και θα δείτε μόνοι σας τους επιστήμονες να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αυτών των πειραμάτων και να λένε ακριβώς οτι δεν δημοσιεύτηκε τίποτα. Αν κάποιος λοιπόν σας αμφισβητεί, μην θυμώνετε, απλά δείξτε του το βίντεο.

Θρίαμβος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία...Ούτε 5000 γυναίκες δεν θανατώθηκαν τα τελευταία 7 χρόνια από ανδρική βία

ΖΗΤΩ, ΖΗΤΩ, ΖΗΤΩ ο Πολιτισμός της Τουρκίας...
Αλέξη κάνε ένα ντοκιμαντέρ για το πόσο προηγμένη χώρα είναι η Τουρκία και πόσο πολύ έχει προσπαθήσει να γίνει μια Δυτική πολιτεία..

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε μια πραγματικότητα ζοφερή, στον αντίποδα τής… Σεχραζάτ. Η «Αναφορά βίας σε βάρος γυναικών» παρουσίασε μία φρίκη: την τελευταία επταετία δολοφονήθηκαν 4.190 γυναίκες, ενώ εντοπίστηκε πως το 88% των γυναικών που υπέστησαν φυσική ή σεξουαλική βία το έκρυψαν, για διάφορους λόγους. Όλα αυτά, σε μια χώρα που «εκδημοκρατίζεται και αναπτύσσεται»!
Η έρευνα που έκανε η Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (παράρτημα Κωνσταντινούπολης) αποκάλυψε ότι.....

«Ο εθνικισμός είναι μορφή ενέργειας. Όλοι λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι εθνικιστές είτε το ξέρουν είτε όχι. Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το έθνος του.»

«Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος.»

«Ο εθνικισμός είναι μορφή ενέργειας. Όλοι λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι εθνικιστές είτε το ξέρουν είτε όχι. Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το έθνος του.»


Όλο και περισσότεροι γυφτοσκοπιανοί αρχίζουν και καταλαβαίνουν τα αυτονόητα.. Ότι είναι ένα αποκύημα της φαντασίας των Σιωνιστών η..."μακεδονική" τους καταγωγγή

Την ώρα που η κυβέρνηση των Σκοπίων, επιχειρεί να αξιοποιήσει επικοινωνιακά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, προκειμένου να προωθήσει την ένταξη της χώρας σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε, οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού κ. Λιούπτσο Γκεοργκιέφκι, στο "Radio Free Europe", προκαλούν αίσθηση.
Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος «VMRO DPNE», του οποίου σήμερα ηγείται ο πρωθυπουργός κ. Νίκολα Γκρούεφσκι, επιτίθεται κατά του διαδόχου του για την πολιτική «αρχαιομακεδονοποίοησης» που προωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια, τονίζοντας με νόημα πως επιχειρεί να… «ξαναγράψει την ελληνική ιστορία», ενώ θεωρεί πως τα Σκόπια θα εκμεταλλευτούν την απόφαση της Χάγης, προκειμένου να μην υπάρξει λύση με την Ελλάδα στο θέμα της ονομασίας.
«Αυτήν την ιστορία που θέλουν σήμερα να μας επιβάλλουν ως κρατική πολιτική για την αρχαία Μακεδονία, την αποκαλώ ως καρικατούρα ιστορίας, γιατί πρόκειται για....

Φάτε αντιρατσιστικό νόμο μ@λ@κες Έλληνες που κάθεστε απαθείς...

Αντιγράφουμε από επίσημη ιστοσελίδα του "δημοκρατικού" Ισλαμ(μουφτείας συγκεκριμένα στη γείτονα-μογγολοτουρκία)...

«Ο σύζυγος σας μπορεί να μην ενδιαφέρεται για σας γιατί είναι νευρικός. Εάν του κάνετε το ωραίο δώρο να του αναγνωρίσετε το δικαίωμα να σας επιτίθεται, αποτρέπετε την φουρτούνα»

Αν σχολιάσουμε "ρατσιστικά" τώρα εμείς και με χλεύη τους απολίτιστους, βάρβαρους μουσουλμάνους, τα ΟΡΚΣ της ανθρωπότητας, θα βγει ένας ρουφιάνος του διαδικτύου..

Κάποιος αναρχομπολσεβίκος, κάποια νεοταξική ΜΚΟ, κάποιος "δημοκράτης" εν τέλει και θα μας καταγγείλει για υποκίνηση μίσους...

ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ

"ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ"
και επειδή κάποιοι μας το πρότειναν να....

Το χρεοκοπημένο και απαξιωμένο πολιτικό σύστημα

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Είναι σε όλους μας γνωστό πως το πολιτικό μας σύστημα έχει απαξιωθεί τελείως και πλέον, έχει χρεοκοπήσει. Αυτό το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα, δεν είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κρίση.
 Οι περισσότεροι από τους βουλευτές και από τους «μεγαλοδημοσιογράφους» των διαπλεκομένων Μ.Μ.Ε. δεν έχουν την δυνατότητα να κυκλοφορούν ελεύθεροι και σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους γνωρίζουν την οργή του κόσμου που τους θεωρεί μέλη ενός διαπλεκόμενου πελατειακού συστήματος που οδήγησε την χώρα και τον λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση.
Οι πολιτικές επιλογές των πολιτικών μας και η στήριξη αυτών των αποφάσεων από τους...