Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2014

Κούγιας: "Για το Gay Parade οι υποψήφιοι στο δήμο της Αθήνας... Χασικλής ο Μπουτάρης"

Τον δικηγόρο Κούγια μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει με διάφορα επίθετα και επιθετικούς χαρακτηρισμούς. "Κομπλεξικό", "Αλαζόνα", "Αδίστακτο" και πολλά πολλά άλλα.
Σίγουρα όμως όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ο δικηγόρος του κατεστημένου και της show biz και γνωρίζει όσο λίγοι τα.... "μυστικά" της.

Αγορεύοντας λοιπόν στη δίκη του νεοδημοκράτη κατηγορούμενου για υπεξαίρεση, πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Παπαγεωργόπουλου, προέβη σε διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με τους υποψήφιους δημάρχους των Αθήνων - πλην Κασιδιάρη φυσικά - λέγοντας πώς... "την κουνάν την αχλαδιά", και πώς θα έπρεπε να συμμετέχουν όλοι σε κάποιο gay parade, αποκαλύπτοντας τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Συν της άλλοις πρόσθεσε πως....

Ηλίας Παναγιώταρος και Απόστολος Γκλέτσος σχολιάζουν την εκτρωματική "δικαιοσύνη" που είναι ταγμένη στη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου

O Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με τον Συναγωνιστή Απόστολο Γκλέτσο, εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας θα σχολιάσουν απόψε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Επικοινωνείτε με την εκπομπή:
- μέσω διαδικτύου στο email xawebtv@yahoo.gr
- μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210-6985121
Δείτε την εκπομπή...

ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

1978671_635613089827202_1441543904_n
Γράφει ο Αντίοχος.

 Γνωστό (και πολλάκις ξεφωνημένο…) διαδικτυακό παπαγαλάκι της πιάτσας Συγγρού, ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών, ότι ο Τ. Μπαλτάκος έχει έτοιμο το «δεξιό» κόμμα του και όπου να’ ναι θα κάνει και τα… αποκαλυπτήριά του.
Αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον του γνωστού… κουτσομπόλη «Βηματοδότη» (αυτή’ ναι η δουλειά του…), ο οποίος ρώτησε σχετικά την… «πέτρα του σκανδάλου», για να πάρει την εξής απάντηση: «Δεν σκέπτομαι να δημιουργήσω ένα νέο κόμμα, με την έννοια ότι εγώ θα προεδρεύω. Δεν γίνεται αυτό, δεν είμαι άλλωστε ο…  

«ΒΗΜΑ»: ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

Γράφει ο Αντίοχος.

«Ο πλούτος, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται», λέει ο λαός μας. Ούτε και η πρόθεση της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων να κάνουν πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο (πριν από το νέο Μνημόνιο και τα νέα μέτρα…), λέμε εμείς. Κι όχι μόνον εμείς, αλλά κι όλος ο κόσμος κι ο ντουνιάς! Έτσι, το καθεστωτικό «Βήμα», μεταφέρει την πληροφορία ότι στις ξένες πρεσβείες στην Αθήνα βλέπουν τις σκόπιμες καθυστερήσεις που κάνει η μνημονιακή συγκυβέρνηση στην εφαρμογή των  (φαρδιά- πλατιά υπογεγραμμένων…) δεσμεύσεών της έναντι των διεθνών τοκογλύφων και μιλάνε για τις πρόωρες εκλογές που αναμένονται για το φθινόπωρο:

«Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των πιστωτών για τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρουσιάζει η υλοποίηση του οικονομικού προγράμματος, ενώ την ίδια στιγμή βασικό θέμα συζήτησης στις πρεσβείες των μεγάλων χωρών στην Αθήνα είναι εάν η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο… 

Παράλληλα, στις βασικές πρεσβείες των Αθηνών το εκλογικό...

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις... Ναζιστής ο Καραμανλής αποκαλύπτει ο Μπαλτάκος... Θα το θάψουν και αυτό τα ΜΜΕ;!;!


8f9771242a83b81cf60d5f4552a77bf4_kostas-karamanlis_768_480_c______

Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή”
Σύμφωνα με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής είναι… ναζιστής!!!
Αυτά έλεγε σε εμπιστευτική του συνομιλία με ακαθόριστο σκοπό. Είχε σκοπό να πλήξει τον Καραμανλή, που πάντοτε φοβάται ο Σαμαράς και γι΄ αυτό παρακολουθεί τους λεγόμενους Καραμανλικούς βουλευτές; Είχε άλλο σκοπό; Δεν γνωρίζουμε.
Γνωρίζουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ ότι.....

Ακόμη μία μαύρη σελίδα στην ελληνόφωνη Δικαιοσύνη - Επιβλήθηκε ο επαχθέστατος όρος του κατ΄ οίκον περιορισμού στην Συναγωνίστρια Ζαρούλια


Ακόμη μία μαύρη σελίδα στην ελληνική Δικαιοσύνη - Επιβλήθηκε ο επαχθέστατος όρος του κατ΄ οίκον περιορισμού στην Συναγωνίστρια Ζαρούλια

Συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, με την οποία επιχειρείται η αναστολή της πολιτικής δράσης του κόμματος.
Πριν λίγο κοινοποιήθηκε στην βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια η απόφαση των εγκάθετων εφετών ανακριτριών και του Εισαγγελέα Ντογιάκου.
Στην Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια επιβλήθηκε ο πρωτοφανής περιοριστικός όρος του κατ΄ οίκον περιορισμού, όπως συνέβη και με τον βουλευτή Μεσσηνίας, Συναγωνιστή Κουκούτση.
Της επιτρέπεται μόνο η.....

Π-Ρ-Ο-Δ-Ο-Τ-Ε-Σ... Ξεπουλούν τη χώρα όχι γιατί επιβάλλεται αλλά επειδή γουστάρουν να διαλύσουν το Έθνος μας!

κυβερνηση
Πουλάνε το 66% του ΑΔΜΗΕ, έναντι του 17% που ζητάει η τρόϊκα !!
Η κ. Βούλτεψη σήμερα δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα στην κυβέρνηση από την πώληση του 30% της ΔΕΗ», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μετά τις ενστάσεις που εξέφρασαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη «μικρή ΔΕΗ».
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι ο διαχωρισμός και η ιδιωτικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ» δεν συνιστά μνημονιακή δέσμευση, αλλά..........

Περιοδικό Crash: Ποιοι κρύβονται πίσω από τις «ακροάσεις» στελεχών της Χρυσής Αυγής

Στο περιοδικό Crash που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη παρουσιάζεται σειρά βαρυσήμαντων στοιχείων για τις παράνομες παρακολουθήσεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από την μνημονιακή χούντα. Παραθέτουμε αυτούσια αποσπάσματα από το σχετικό άρθρο:
«Όλα ξεκίνησαν με τη Γαλάζια Στρατιά του Παναγιώταρου και από τους φόβους υπηρεσιών ασφαλείας της Γερμανίας και της Γαλλίας για την ανεξέλεγκτη δράση, ακόμη και για προβοκάτσιες εκ μέρους της ελληνικής ακροδεξιάς»
«Μετά τα γεγονότα στη βίλα Αμαλία, με εντολή του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, ΕΥΠ και ΔΑΕΕΒ παρακολουθούσαν στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής. Από τότε ξεκίνησε η ανάφλεξη και στις δύο υπηρεσίες με παραιτήσεις και αποκεφαλισμούς στελεχών»
«Η ενασχόληση της ΕΥΠ με τη Χρυσή Αυγή ουσιαστικά απαιτήθηκε από τις γερμανικές υπηρεσίες και κυρίως από την BFV, αλλά και τις υποχρεώσεις της ελληνικής υπηρεσίας να συμμετέχει και να συνεισφέρει στις διάφορες ευρωπαϊκές ειδικές συζητήσεις»
«Ο Νίκος Δένδιας μοίρασε την αποστολή παρακολούθησης της Χρυσής Αυγής τόσο στη ΔΑΕΕΒ όσο και στην ΕΥΠ. Θα εξασφάλιζε έτσι ροή πληροφοριών από.....

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!

σαμαρας8
Γράφει ο Αντίοχος.

«Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις», απεφάνθη ο σύγχρονος αμπελοφιλόσοφος Ουμπέρτο Έκο. Και ο φον Αντωνάκης, έφερε τον Αύγουστο… δύο μήνες νωρίτερα, με το πραξικοπηματικό κλείσιμο της βουλής, η λειτουργία της οποίας παράγει πολιτικές ειδήσεις. Που έγινε βεβαίως για να καλυφθεί ο… υποβρύχιος μέγας πασοκάρχης από το σκάνδαλο, αλλά είχε κι άλλα παράπλευρα οφέλη για τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας. Όπως τα εξής:
«Απίστευτο: Σκύλος εκπαιδεύει μωρό – Το μαθαίνει να μπουσουλάει (βίντεο)».
«Η Ε. Μενεγάκη κάνει ηλιοθεραπεία».
«Το νέο κούρεμα του Ρονάλντο».
«Το.....

Πασοκτζής (τι άλλο...) ο αστυνομικός που έκλεβε το ταμείο της Λέσχης στη ΓΑΔΑ


Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" αποκάλυψε σήμερα ποιος είναι αυτός που υπεξαίρεσε 300.000 της λέσχης- εστιατορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. Σε παλαιότερη ανάρτηση μας είχαμε αναρωτηθεί για την πολιτική ταυτότητα του δράστη και υποθέσαμε πως πιθανότατα είναι ΠΑΣΟΚ. Τελικά, δικαιωθήκαμε!
Ακολουθεί το ...........

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ – ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9.30 ΠΜ

tetarti-dioxeis_n__article

Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 09:30 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας.
Μετά την άνευ αιτιολόγησης απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης των Κλάπα, Δημητροπούλου και Ντογιάκου, η βουλευτής Β΄ Αθηνών Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης καλούνται να απολογηθούν για αδικήματα, χωρίς να αναφέρεται πουθενά το όνομά τους στην δικογραφία που έστησαν τα.....