Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 20, 2017

Γιατί τα καθεστωτικά ΜΜΕ κρύβουν πως ο αρχιδολοφόνος της Βαρκελώνης ήταν ένα 17χρονο «προσφυγόπουλο»;

Γράφει ο Αντίοχος

Σε όλες τις λεπτομέρειες της προχθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στην Βαρκελώνη αναφέρονται τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αλλά σε μία πολύ βασική αποφεύγουν να δώσουν βάση: στην ηλικία του βασικού δράστη, αυτού που οδηγούσε το μοιραίο βανάκι που θέρισε τον κοσμάκη.

Το λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός είναι ο εκ Μαρόκου ορμώμενος Μούσα Ουκαμπίρ, ετών 17 παρακαλώ, ο οποίος –μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- αναζητείται από την αστυνομία.

Και προσπαθούν να παρακάμψουν την ηλικία του οι εγχώριοι καθεστωτικοί, διότι...

Ο πολιτικός Αρχηγός με την μεγαλύτερη (και περιπετειώδη) Στρατιωτική Θητεία

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις. Και είχε μια θητεία τουλάχιστον επεισοδιακή, την οποία ξεκίνησε ως δόκιμος αξιωματικός και την τελείωσε ως απλός στρατιώτης λόγω φυλάκισης και καθαίρεσής του.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 1977 σε ηλικία 20 ετών «έκοψε» την αναβολή του και κατατάχθηκε ως κομάντο στις Ειδικές Δυνάμεις, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπηρέτησα στην διάρκεια της θητείας μου στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, που είναι οπωσδήποτε μονάδα προφυλακής και επίσης στο 22ο Σύνταγμα Πεζικού στην Λέσβο, όπου από το στρατόπεδο μας βλέπαμε κάθε βράδυ...

Είναι οι Εσθονοί Ναζί; Η τραγική μοίρα ενός μικρού αλλά ηρωικού έθνους

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Την σκυτάλη από τον μπολσεβίκο Κοντονή, πήρε η ομοίως μπολσεβίκα, πρώην βουλευτής του κόμματος Κουβέλη και νυν γενική γραμματεύς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, χαρακτηρίζοντας τους Εσθονούς «συμπαθούντες τους ναζί».

Βεβαίως, όπως κανείς δεν περιμένει καλλιγραφία από της Μυλωνούς τον κ…, έτσι και κανείς δεν περιμένει ευαισθησία και γνώσεις Ιστορίας από τους αμετανόητους νοσταλγούς του μεγαλύτερου δολοφόνου λαών στον σύγχρονο κόσμο, «πατερούλη» Στάλιν.

Μόνο και μόνο, λοιπόν, για να γνωρίζουν οι αναγνώστες, θα κάνω μια σύντομη ιστορική αναφορά στην τραγική μοίρα του μικρού, πλην όμως ηρωικού λαού της Εσθονίας.

Κατ’ αρχάς, οι Εσθονοί δεν έχουν ουδεμία φυλετική ή άλλη σχέση με τους Ρώσσους. Πρόκειται για λαό φιννικής καταγωγής, συγγενικό με τους Φινλανδούς. Είχαν όμως την ατυχία να συνορεύουν...