Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2014

Το νέο "αντιρατιστικό" είναι η επιτομή της δουλείας των ελληνόφωνων πολιτικών στο Σιωνισμό και του ανθρλληνισμού τους... Αθωώνονται όσοι αμφισβητούν τις γενοκτονίες του Ελληνισμού από τούρκους και ρώσους με υπογραφή....Σαμαρά - ΝΔ!


Ανθελληνικό, δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: Αθωώνουν τις γενοκτονίες του Ελληνισμού

Προς ψήφιση φέρνει η κυβέρνηση των εθνοπροδοτών το ανθελληνικό, "αντιρατσιστικό" κατ' όνομα, νομοσχέδιο, το οποίο αθωώνει όσους αρνούνται ή και εγκωμιάζουν τις γενοκτονίες που έχει πάθει ο Ελληνισμός. Θυμίζουμε σχετικώς ένα παλαιότερο άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη από τον Νοέβριου του 2013, το οποίο καθιστάται αίφνης επικαιρότατο, αφού το περιβόητο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο δεν έχει αλλάξει ούτε κατά κεραία από τότε:

Άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη στην εφημερίδα "Δημοκρατία"

Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές. Κατ” ουσίαν ρατσιστικό, φασιστικό και αντεθνικό το τερατούργημα που βαφτίστηκε «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο! Το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε η γνωστή βουλευτής σε …συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, για να απαλειφθεί η …προβληματική διάταξη που τιμωρούσε τον εγκωμιασμό και την άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων, για να τιμωρείται μόνο η .....

Μια από τις καλύτερες πολιτικές εκπομπές της Χρυσής Αυγής...Ηλίας Κασιδιάρης για Νταβατζήδες - Αντιρατσιστικό - Επερχόμενες Εκλογές και Ρωσικό εμπάργκο - ΒΙΝΤΕΟ

Μια μοναδική εκπομπή....
Δείτε το βίντεο...

Ιδού πως «ιδιωτικοποίησε» την Εθνική μας Κυριαρχία η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου



Γράφαμε τις προάλλες για την αναίσχυντη δήλωση Βενιζέλου περί αναγκαστικής υποταγής στην λογική και τους θεσμούς της αγοράς και της ιδιωτικοποίησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Η δήλωση αυτή, μιμούμενη τις παγκάλειες ρήσεις, όπως το «όλοι μαζί τα φάγαμε», εμπεριέχει – διεστραμμένη φυσικά – μία φρικτή απεικόνιση των εγκλημάτων που τελέστηκαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού από το καθεστώς της κλεπτοκρατίας.
Σήμερα σας προσφέρουμε με την μορφή επίσημων εγγράφων και βρωμερών πρακτικών το ιστορικό της ιδιωτικοποίησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, η οποία σύμφωνα με την ενημέρωση της Μπενάκη προς τον Παπούλια το 2005, θα εκχωρούταν.
Τον Δεκέμβριο του 2012 η Ελλάδα βρίσκεται για τα καλά στον αστερισμό του Μνημονίου, «χορεύοντας» στον ρυθμό της.......

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ! ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ…

ores

Αποφυλακίζεται η κατηγορουμένη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Θέμις Σκορδέλη περίπου έξι μήνες μετά την προφυλάκιση της. Στην προγραμματισμένη δίκη της, δεν εμφανίστηκε η πολιτική αγωγή (πουν τολμήσει μωρέ και με τι στοιχεία;;;) και πήρε νέα ημερομηνία για δίκη τον Σεπτέμβρη, και μέχρι τότε…ΕΛΕΥΘΕΡΗ έστω και με όρους!

(Σκεφτείτε τι έχει να γίνει στην “δίκη” που ετοιμάζουν εναντίον του Αρχηγού και των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που κρατούνται ΑΔΙΚΑ – ΠΑΡΑΝΟΜΑ – ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ και θα γίνει με μάρτυρες κουκουρούκου και κατηγορητήριο για τα πανηγύρια – επιεικής πολιτικός όρος – …)

Οι πόρτες των φυλακών για την κατηγορουμένη άνοιξαν με βούλευμα του.......

Σε απελπισία ο Σαμαράς, βλέποντας την ήττα που έρχεται



Με το πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίστηκε η κυβέρνηση κλείνει τις εκκρεμότητες μέχρι το Δεκαπενταύγουστο, προετοιμαζόμενη για το ραντεβού στο Παρίσι με τους εκπροσώπους της Τρόικας την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Ο στόχος του Σαμαρά είναι συγκεκριμένος: να πεισθούν οι εκπρόσωποι των δανειστών να δώσουν την έγκριση ώστε στις αρχές του επόμενου μήνα ο υπάλληλος τους να προχωρήσει σε «φιλολαϊκές» εξαγγελίες και φορολογικές «ελαφρύνσεις», οι οποίες θα δώσουν την δικαιολογία που επιζητούν οι βουλευτές του προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις στους εξαγριωμένους πολίτες που τους κατακεραυνώνουν για τις αντιλαϊκές μεθόδους της κυβέρνησης.
Ταυτόχρονα, ευελπιστεί ο Σαμαράς ότι.....

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ

1380600_236119866552963_291283813_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που ο κολλητός και εξ’ απορρήτων του φον Αντωνάκη, Χρύσανθος Λαζαρίδης (ο γνωστός ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και σύντροφος των «Ιών»…), διέρρεε ότι παρότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ πιέζει, η νουδούλα δεν πρόκειται να ενδώσει στο λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, καθώς και στο σύμφωνο συμβίωσης των κιναίδων, διότι τώρα προέχει η ψευτο-δεξιά στροφή, μπας και ξεγελάσουμε τους αφελείς και φάμε τίποτα ψηφαλάκια της Χρυσής Αυγής και σωθούμε. Και μετά τις εκλογές, τα περνάμε όμορφα κι ωραία και με την άνεσή μας…
Ωστόσο, άλλαι ήταν αι βουλαί των πραγματικών κυβερνητών αυτού του τόπου, δηλαδή των κλεφτο-πασόκων και βέβαια των μεγάλων υπερατλαντικών αφεντικών…
Έτσι, προ ημερών, όταν έγινε γνωστό ότι επίτροπος της Ελλάδος στην Κομισιόν θα γίνει ο.....

Antinews: "Κυβερνούν οι... νταβατζήδες. Ο λαός θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή"

Όπως αναμενόταν, η ντροπολογία που πέρασε η Κυβέρνηση και με την οποία διασώζονταν οι νταβατζήδες της ενημέρωσης και τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ με διαγραφή του χρέους τους και.... μετακύλισή του στον λαό, προκάλεσε αντιδράσεις ακόμη και εντός του.... εσωτερικού της ΝΔ.

Οι πιο πιστοί σαμαροφρουροί του διαδικτύου λοιπόν έγραψαν ένα άρθρο στο οποίο αμφισβητούσαν ευθέως το ποιος είναι ο πραγματικός Κυβερνήτης της Ελλάδος με σαφείς αιχμές για την.... αποφασιστικότητα του Σαμαρά έναντι των νταβατζήδων.

Αφού λοιπόν "στολίζουν" την Κυβέρνηση και τον Σαμαρά δίνουν και το στίγμα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης....
"Στη χειρότερη θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή", η μόνιμη επωδός τους καθώς κατανοούν ότι η κυβέρνηση καταρρέει και η μόνη διέξοδος του λαού απέναντι στους υποτακτικούς και τους κλέφτες/απατεώνες είναι η Χρυσή Αυγή.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

Όπως όλοι γνωρίζουμε η ιστορία για έναν μεγάλο πολιτικό και για μια κυβέρνηση που.....

Ρεσιτάλ ανθελληνικής πρόκλησης από τον Παπαδημούλη... Ενοχλήθηκε που φωνάζουν συνθήματα οι Ειδικές Δυνάμεις και τις ταύτισε με τη.... Χρυσή Αυγή.

Κατά τη χθεσινή ημέρα είχαμε ακόμη μια παρέμβαση του "ελαφρύ" - για να μην πούμε κάτι άλλο - βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη, εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεών μας, με αφορμή ένα βίντεο εκπαίδευσης μονάδος Ειδικών Καταδρομών στην Κύπρο.

Ο γνωστός, πρώην Ευρωβουλευτής, για την αλλεργία που έχει στα... όπλα, κυρίως στα Ελληνικά, φρόντισε να κάνει μια ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το κατά πόσο τηρούνται τα.... "δημοκρατικά" ιδεώδη στο στρατό και τον καλούσε να.. απομονώσει τα "ακραία - εθνικιστικά" στοιχεία.

Ανάμεσα στην παραληρηματική του ερώτηση αναρωτιόταν κατά πόσο στις Ειδικές Δυνάμεις γίνεται κατήχηση για τη.... Χρυσή Αυγή, καθώς συνέδεσε την εκλογή του....

Ο Σαμαράς, η Εθνική μπάσκετ και τα αθλητικά για... τρέξιμο!

Γράφει ο Αινείας

Για πρώτη φορά επισκέφτηκε Έλληνας Πρωθυπουργός την Εθνική ομάδα καλαθοσφαίρισης για την.... εμψυχώσει λίγο πριν από την τζάμπολ στο Μουντομπάσκετ, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παίκτες και να πάρει και μια αναμνηστική φανέλα δώρο.

Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο για τον Αντώνη Σαμαρά.
Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της Ελλάδος, είπε να... ξεσκάσει λίγο και αντί να βρεθεί σε κάποια παραλία, προτίμησε τα παρκέ.

Τυχαίο;! Φυσικά και όχι αν κάποιος αρχίσει να θυμάται πρόσωπα και καταστάσεις.
Με ποιόν έβγαλε τις περισσότερες φωτογραφίες ο Πρωθυπουργός άραγε..;!
Με τον "αφροέλληνα" Αντεπουκουμπουκα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Όλο χαρά και όλο... νάζι ο Σαμαράς, που πέρυσι υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον...

ΘΡΑΣΟΣ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ… ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ

demonstration_for_missings_700_bg
Μάθανε ότι… διαλυόμαστε, πλακώσανε κι οι Τούρκοι! Έτσι, ο πρόεδρος της ΤΜΤ (τουρκοκυπριακή τρομοκρατικής οργάνωσης που έδρασε τις δεκαετίες 1950 και 1960, με επικεφαλής τον αλήστου μνήμης Ραούφ Ντενκτάς), Γιλμάζ Μπορά, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να σταματήσει να στηρίζει τους Ελληνοκύπριους, υποστηρίζοντας ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι «ένοχη για τον πόλεμο», άρα οφείλει να πληρώσει… αποζημιώσεις στους Τουρκοκύπριους.

Ο Μπορά ισχυρίστηκε επίσης, ότι....

Τι θα έλεγε ο Ένγκελς άμα έβλεπε τους σημερινούς μαρξιστές;

Ο Φρίντριχ Ένγκελς είναι ένας από τους πατέρες του μαρξισμού, αφού όχι μόνο συνέγραψε μαζί με τον Μαρξ το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» και άλλα πολλά μαρξιστικά κείμενα, αλλά και εξέθρεψε κυριολεκτικά τον ιουδαίο σύντροφο του, στα μεσοδιαστήματα που αυτός δεν έγραφε αναλύσεις για εφημερίδες καπιταλιστών. Ο λόγος που αναφερόμαστε ειδικά στον Ένγκελς είναι διότι χθες, ημέρα θανάτου του, τόσο ο «Ριζοσπάστης», όσο και ιστοσελίδες ανοιχτά μαρξιστικές δημοσιεύουν διθυράμβους σχετικά με τον συγκεκριμένο. Όμως τι θα έλεγε ο ίδιος αν ζούσε σήμερα και έβλεπε την πορεία που ακολουθεί η μαρξιστική αριστερά, κινούμενη από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το ΚΚΕ και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά;
Ας παραθέσουμε, πριν πούμε το οτιδήποτε άλλο, ένα απόσπασμα μίας επιστολής του Ένγκελς με τίτλο «Κάθε ....