Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2014

Έμμεση παραδοχή της Κανέλλη: "Ναι....Είπα φασίστας δε θα μείνει... Είμαι ηθικός αυτουργός"

Δείτε το βίντεο....

Defencenet.gr: "Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα ήδη σε 2 νομούς και αναμένεται να σαρώσει στις εκλογές"

Την προεκλογική εκστρατεία του Μαΐου κήρυξε σήμερα, ημέρα απίσημης ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Και - τι ... πρωτότυπο και ... καθόλου αναμενόμενο - κήρυξε την προεκλογική με το ίδιο ακριβώς δίλημμα που είχε πάει στις εκλογές του Ιουνίου του 2012: "Οι ψηφοφόροι έχουν να επιλέξουνε μεταξύ εντός και εκτός Ευρώπης"!
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται: Να χρησιμοποιείται μια εθνική προσπάθεια για κομματικούς λόγους.


Αλλά γιατί τέτοιο άγχος από τον Α.Σαμαρά; Τρεις δημοσκοπήσεις ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, οι δύο "μη ανακοινώσιμες", κοινώς για εσωτερική χρήση.
Και στις 3 η ΝΔ κυμαίνεται μεταξύ της.....

Banking news: Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος κερδίζει πόντους μέσα από τον Κορυδαλλό - Μεγαλύτερος κερδισμένος των Ευρωεκλογών η Χρυσή Αυγή!

«Η Χρυσή Αυγή ισχυροποιείται σε τέτοιο βαθμό που ίσως να ξεπεράσει και το 15%». Με αυτή την φράση ξεκινά δημοσίευμα της ιστοσελίδας bankingnews.gr, το οποίο παραδέχεται πως η δημοσκοπική δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι όχι μόνο ασταμάτητη αλλά και διαρκώς αυξανόμενη.

Το δημοσίευμα έρχεται να καταδείξει την βαθύτατη απόγνωση και απελπισία των στελεχών της Συγγρού, τα οποία επιχείρησαν...

Ποιό λέτε να είναι το ηθικό του Αρχηγού της Χρυσης Αυγής...

1525739_205717479631316_646718327_n

Θέλετε αλήθεια, όλοι εσείς που μηχανορραφείτε σκευωρίες και άλλα τέτοια ηλίθια για να κάμψετε το ηθικό του Αρχηγού, των Βουλευτών και των Χρυσαυγιτών, να μιλήσουμε για υψηλό φρόνιμα και πίστη στις ιδέες του Εθνικισμού; Παρακαλούμε, οι εχθροί μας να....

Η ΝΔ παρακαλά το ΣΥΡΙΖΑ να "αρνηθεί" τη συνιστώσα "Ρόζα τη ναζιάρα" για να μη μπει 'εμπόδιο' στη....συγκυβέρνησή τους!

terrorist-n
Ανακοίνωση για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της τρομοκρατίας, εξέδωσε η ΝΔ, με αφορμή την «εξαφάνιση» του Ξηρού. Ιδού:

«Το επίσημο κομματικό Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα Αυγή, επιλέγει να προβάλλει τους συμμάχους του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη. Χωρίς ντροπή, παρουσιάζει ανάμεσα στους υποστηρικτές Τσίπρα, τον Αντόνιο Νέγκρι, που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση από την Ιταλική Δικαιοσύνη (που μετατράπηκαν σε 13) για υποκίνηση και συμμετοχή σε ένοπλη βία. Υποθέτουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανοι που εξασφάλισαν την υποστήριξη ενός ακόμα ακραίου, περιθωριακού προσώπου.
Αλλά, είναι γνωστές οι θέσεις (και οι σχέσεις) του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Άλλωστε ....

Πρώην υπουργός ΝΔ: "Ανοίγει ο δρόμος για την επέλαση της Χρυσής Αυγής"


Πρώην υπουργός ΝΔ: Ανοίγει ο δρόμος για την επέλαση της Χρυσής Αυγής

Επιστολή του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Ανδρέα Ανδριανόπουλου με τίτλο «Ανοίγει ο δρόμος στα άκρα» φιλοξένησε η “Καθημερινή”. Ο «θεωρητικός» του φιλελευθερισμού Ανδριανόπουλος εκφράζει την ανησυχία του για τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης, θεωρώντας ότι το σύστημα αυτό είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει.
Παραθέτουμε στη συνέχεια αυτούσια την τελευταία παράγραφο της επιστολής του η οποία λέει τα εξής: 

«Η σημερινή πολιτική συμπεριφορά των κυβερνητικών παραγόντων απαξιώνει οριστικά στα μάτια του κόσμου το αστικό πολιτικό σύστημα. Θα ριζοσπαστικοποιήσει τη μετριοπαθή συνήθως μεσαία τάξη και θα την στείλει, ελλείψει εναλλακτικής λύσης, στα χέρια της Αριστεράς. Μαχητικοί αστοί θα.....

Η απάντηση στο "αντιρατσιτικό βίντεο του Τζαφάρ"

Άρθρο του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου: "Η Ευρωζώνη, μία δήλωση της Μέρκελ και μια ομιλία μου στην βουλή το 2012 "

Τα τρωκτικά των κομμάτων του κατεστημένου βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόγραμμα, δεν έχει προτάσεις. Όλα αυτά, βεβαίως, χωρίς αντίλογο. Έχουν βάλει όλοι τους το Κίνημά μας στο απόσπασμα και αυτό είναι φυσικό, αφού όλοι μαζί δεν είναι τίποτε άλλο από την εγκληματική οργάνωση που κατέστρεψε την Πατρίδα μας. Βλέποντας, όμως, ότι με την λάσπη, με τις φυλακές και τις σφαίρες δεν μπορούν να μας σταματήσουν, αφήνουν να διαρρέει η πληροφορία ότι θα μας θέσουν εκτός νόμου γιατί δήθεν είχαμε σκοπό να ανατρέψουμε το πολίτευμα. Αποδείξεις και στοιχείο γι’ αυτήν την κατηγορία ΟΥΔΕΝ, όμως αυτό δεν ενδιαφέρει, ούτε απασχολεί τους Βισίνσκι και τους Μπέρια της Χούντας του Μνημονίου. Αντίθετα, υπάρχουν δημόσιες δηλώσεις δικές μου και μάλιστα μέσα στην βουλή, δηλώσεις οι οποίες αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο. 
«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»
Συζήτηση για....

Μετά το φιάσκο με την απόδραση του Ξηρού θα τολμήσει λέτε το Σάββατο ο φον Αντωνάκης να κρατήσει τους τρεις Εθνικιστές Βουλευτές;


Το ερχόμενο Σαββάτο, 11η Ιανουαρίου, εμφανίζονται ενώπιον των ανακριτριών της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης», προκειμένου να απολογηθούν για ένα σωρό απίστευτων «αδικημάτων», που στηρίζονται σε καταθέσεις προστατευόμενων ψευδομαρτύρων κατωτάτης υποστάθμης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας.
Και το ερώτημα που προκύπτει πλέον μετά την.....

Τα υπουργεία του.... Καμμένου σε "κεβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ"


samaras-kammenos
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Αντέχουν οι... "πατριώτες" να βρίσκονται σε ένα κόμμα με Πρόεδρο κάποιον που προσλαμβάνει αλβανούς για του χτίσουν το σπίτι, έχει το σκάφος του "δεμένο" σε off shore για να μην πληρώνει φόρους, και συζητά με την.... κομμουνιστική Αριστερά;!

Πόσα και ποια υπουργεία θέλει ο πρόεδρος Πάνος από τους μελλοντικούς (όπως πιστεύει…) κυβερνητικούς συνεταίρους του, του ΣΥΡΙΖΑ (ή… άλλους); Αναφέρει σχετικά ο «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος»:

«Εκείνο που πιθανόν να μη γνωρίζετε είναι ότι προσφάτως ο κ. Καμμένος μοίρασε (για τον εαυτό του) υπουργεία θεωρώντας ως αρχηγός κόμματος πλέον σίγουρη τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι όταν είχε επισκεφθεί το λεγόμενο Πατριωτικό Μέτωπο (που το αποτελούν πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, όπως οι Αστέριος Ροντούλης, Ουρανία Παπανδρέου και Αλέκος Χρυσανθακόπουλος) τους είπε ότι.....

Πιστοί στην ΙΔΕΑ

«Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου» έλεγε ο σπουδαίος φιλόσοφος Έζρα Πάουντ. Πραγματικός ιδεολόγος θα μπορούσε να θεωρηθεί κάποιος,ο οποίος υπερασπίζεται τις ιδέες του μέχρι και την τελευταία στιγμή, που προσαρμόζει ολόκληρο τον τρόπο ζωής του με βάση την ιδεολογία του. Μια ιδεολογία χωρίς έργα και δράση δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και συνεπώς καμία ουσία.
 
    Εαν κάποιος στις μέρες μας ακολουθήσει το δρόμο του εθνικισμού, σίγουρα θα....