Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2012

Μια ζωή ανθέλληνες τα αριστερά αναρχομιάσματα...Περίπτερο γυφτοσκοπιανών στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης..

Όχι πως δεν το ξέραμε, αλλά για να το μάθει και ο τελευταίος κοιμώμενος ή παραπλανημένος... Όλοι αυτοί που παριστάνουν τους... αντιρατσιστές και λοιπά "αντί" δεν είναι άλλοι απο βρωμιαρέους ανθέλληνες, που βγάζουν τα συμπλέγματά τους προωθώντας κάθε εχθρική προπαγάνδα. 
 
Στο πρόσφατο αντιρατσιστικό φεστιβάλ που πραγματοποίησαν στην Θεσσαλονίκη απο τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου στον χώρο του πρώην στρατοπέδου "Παύλος Μελάς" -αυτή και αν είναι προσβολή- δεν έχασαν την ευκαιρία να.....

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουνίου, μέλη του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης σήκωσαν πανό στην πλατεία της Αγοράς και μοίρασαν προκηρύξεις στους διερχόμενους πολίτες, για να καταγγείλουν τις αγαπημένες τους... φασιστικές επιθέσεις. Η παρουσία τους ενισχύθηκε από 100 περίπου αραβόφωνους λαθρομετανάστες όλων των εθνικοτήτων που ζουν στα Χανιά! Στα έντυπα που μοίραζαν ανέφεραν:

Τι θα γίνει με όλα τα μόγγολα στη Θράκη...θα μπαινοβγαίνουν στην πατρίδα μας όποτε γουστάρουν για να κάνουν την προπαγάναδα τους;

Το έχει δίπορτο ο Χαλίτ Ερέν, γενικός διευθυντής του Κέντρου Ισλαμικού Πολιτισμού και Κουλτούρας, που περνά τα σύνορα σαν να διαθέτει ελευθέρας... 
ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;
 
Επειδή βλέπουμε συχνά-πυκνά να πηγαινοέρχεται στη Θράκη ο Χαλήτ Ερέν, γενικός διευθυντής του IRCICA, του κέντρου ισλαμικού πολιτισμού και κουλτούρας που χρηματοδοτείται από τον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης, θα θέλαμε να ρωτήσουμε εάν και πότε έχει αρθεί η απαγόρευση εισόδου του στην Ελλάδα και από ποιους ελήφθη η απόφαση. Ο κ. Ερέν,

Πιστή στις δεσμεύσεις της η Χρυσή Αυγή δίνει τα βουλευτικά αυτοκίνητα σε ελληνικές άπορες οικογένειες...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προλαβαίνουμε τους...."κυνηγούς φαντασμάτων" και τους ζητάμε να σκεφτούν..Τα δικά τους λεφτά δίνονται για τα βουλευτικά αυτοκίνητα..Πού θα προτιμούσαν να πήγαιναν; Σε άπορες Ελληνικές οικογένειες ή να επέστρεφαν στα ταμεία της Βουλής για......"άλλες ανάγκες";
 
Οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» μετά από σχετική οδηγία του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου θα παραλάβουν μεν τα βουλευτικά ΙΧ, δεν θα τα κρατήσουν όμως για τους ίδιους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρατικά αυτοκίνητα θα δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης ήδη έχει .....

Τα κουίζ της ημέρας

1ο Κουίζ: Που εθεάθη γνωστός απαρηγόρητος σφιχτοχέρης τηλεπρόεδρος εντός βουλής; Μα φυσικά στον... φυσικό του χώρο, την Εθνική Τράπεζα. Είχαμε κανά υπόλοιπο από την επιχορήγηση πρόεδρε;
 
2ο Κουίζ: Ποιος αντικειμενικός τηλεοπτικός σταθμός ζήτησε επίμονα δήλωση - απάντηση για τα φαντασιόπληκτα σενάρια στην Νίκαια από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής μόνο και μόνο για να μην την προβάλλει; Από ...Α αρχίζει.
 
3ο Κουίζ: Ποιοι είναι οι.....

Ντρόπη και Αίσχος για την άθλια "ελληνική" δικαιοσύνη..ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ... ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 11ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!

Eλεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης συναναναστροφής και επικοινωνίας του με την 11χρονη κάτοικο Ρόδου, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, που κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας στην ανήλικη και για απόπειρα βιασμού της.
Ο 17χρονος, όπως έγραψε χθες η “δ”, επιχείρησε να έχει ερωτική επαφή με μια 11χρονη Ροδίτισσα με τη χρήση βίας.
Την 1η Ιουλίου 2012 και περί ώραν 17.00 συγκεκριμένα ο δράστης φέρεται να .....

Μια έρευνα του blog μας από το 2009: Human Rights Watch: Οι μάσκες πέφτουν (Μια εβραϊκή- σιωνιστική ένωση)

Με αφορμή τις εκθέσεις της σιωνιστικής οργάνωσης για τα "εγκλήματα" του Συριακού Καθεστώτος, που καλούσε σε άμεση....επέμβαση (το έχουν αυτό οι "ανθρωπιστές"-Σιωνιστές):

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "human right watch"


Με έκθεσή του το "Παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα" ή αλλιώς "Human Rights Watch" κατηγορεί την Ελλάδα για κακομεταχείριση των μεταναστών στην Ελλάδα (!!!!!!) και ζητάει από την Ε.Ε. να πάρει μέτρα για αυτό το φαινόμενο.

Επίσης αναφέρει πως παρεμποδίζεται, παράνομα, από την Ελλάδα, η έκδοση πολιτκού ασύλου για τους μετανάστες και καλεί τη νέα κυβέρνηση να πάρει μέτρα και να προβείσ τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Πέρα από τη "σύμπτωση" η συγκεκριμένη έκθεση να παρουσιαστεί μόλις εκλέχτηκε νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, θα δούμε άλλη μια σειρά από συμβάντα που σίγουρα οι γνωρίζοντες θα μπορέσουν να βγάλουν αρκετά συμπεράσματα.

"Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λένε". Ο επικεφαλής του παρατηρητηρίου είναι ο.....

Πάει στη "μητέρα πατρίδα" ο ακραίος Σιωνιστής Ρόμνει για να πάρει και το "εβραϊκό χρίσμα"

Επίσκεψη στο Ισραήλ πρόκειται να πραγματοποιήσει στα τέλη Ιουλίου ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας Μπέντζαμιν Νετανιάχου..
 
Προφανής στόχος της επίσκεψή του στο Ισραήλ είναι να κερδίσει την υποστήριξη των Εβραίων ψηφοφόρων, οι οποίοι συνήθως στηρίζουν τους Δημοκρατικούς, αν και τελευταία η σχέση τους με την κυβέρνηση Ομπάμα έχει υποστεί σοβαρούς κλυδωνισμούς…

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος έχει κατηγορήσει τον Μπαράκ Ομπάμα ότι....

Δικάζεται γιατί.... είναι Έλληνας ο πρόεδρος της Κορυτσάς

Σήμερα εκδικάζεται από το Ανώτατο Αλβανικό Δικαστήριο, η υπόθεση του Πρόεδρου της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς, Ναούμ Ντίσιο, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το πρωτοβάθμιο Δικαστήριο Κορυτσάς σε φυλάκιση άνευ ανασταλτικού χαρακτήρα, για ασήμαντη αφορμή, στα πλαίσια πάντα της ανθελληνικής εκστρατείας του αλβανικού κράτους εναντίον των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών. Το πραγματικό «έγκλημα» του Προέδρου της Ομόνοιας είναι ότι προέτρεψε χιλιάδες Κορυτσαίους να δηλώσουν Έλληνες, παρά την τρομοκρατία που άσκησε το αλβανικό κράτος και παρακράτος.

Η Χρυσή Αυγή δηλώνει την....

Στάλιν -τα επιτεύγματα της ανθρωπιάς του, με δέκα εκατομμύρια θάνατους μονο το 1932 - 1933... Αφιερωμένο στους ''ανθρωπιστές'' της αριστεράς...!!

Ιστορικό: Η διετία 1932 - 1933 ονομάστηκε από τη Σοβιετική Ένωση ως "Αγροτική Μεταρρύθμιση". Το Κομμουνιστικό Κόμμα Σοβιετικής Ένωσης, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Ουκρανικής ΣΣΔ, με το πρόσχημα της κολεκτιβοποίησης, διέταξε να κατασχεθούν πρώτα όλα τα σιτηρά προϊόντα από τους αγρούς και τις αποθήκες και στη συνέχεια όλα τα μη σιτηρά προϊόντα και τα ζώα.

Επιπλέον, απαγορεύτηκε η μετακίνηση του αγροτικού πληθυσμού στις πόλεις. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν ο θάνατος από ασιτία έξι ως δώδεκα εκατομμυρίων ανθρώπων σε διάρκεια 500ων ημερών . Η επίσημη ουκρανική πλευρά μιλάει για...

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!! ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ!!

ΕΔΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΤΡΙΧΕΣ ΑΝΕΞΑΡΗΤΗ ΑΡΧΗ! ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ...
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:
Τον κώδωνα του κινδύνου για τα αυξημένα ποσοστά της ρατσιστικής βίας κρούει ο Συνήγορος του Πολίτη, ο οποίος ταυτόχρονα αναλαμβάνει πρωτοβουλία διαβούλευσης με τους... αρμόδιους φορείς.

Σε σχετικό πόρισμα, ο Συνήγορος του Πολίτη κάνει λόγο για....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
 
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΧΝΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ , ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ..
ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ.....