Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2015

Συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: "Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους ένας άδικα φυλακισμένος θα πάρει εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως από τη φυλακή"


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους ένας άδικα φυλακισμένος θα πάρει εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως από τη φυλακή

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου παραμένει πολιτικός κρατούμενος συνέντευξη στην εφημερίδα "Στόχος"

Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των κρίσιμων εκλογών, ο έγκλειστος Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, που δίνει τον προεκλογικό αγώνα από τα κελιά της τιμής, μίλησε στον «Στόχο» για το διακύβευμα του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά και για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, η οποία σύμφωνα και με τις δικές του πληροφορίες θα είναι η Τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα και τότε θα συντελεστεί η παγκόσμια πρωτοτυπία… θα πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Κορυδαλλό!
- Θα πρέπει να έχετε μεγάλη στενοχώρια που όλο το καθεστώς από τη μία άκρη του ως την άλλη ψάχνει τρόπους να μην πάτε στο Προεδρικό Μέγαρο να πάρετε διερευνητική εντολή, αφού όλα δείχνουν ότι οι Εθνικιστές σπάνε την τρομοκρατία και η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα… Άλλος λέει στον Παπούλια να μην σας φωνάξει καθόλου, άλλος να σας πάρει τηλέφωνο… Πόσο πόνο θα μοιράσετε ακόμη;
Όπως όλα δείχνουν – το αναφέρατε και εσείς προηγουμένως – η Χρυσή Αυγή θα είναι η Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Και θέλω στο σημείο αυτό να σταθώ, για να τονίσω ότι....

"Λευκή πετσέτα" από το Σαμαρά....Από ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση κατέληξε σε κλειστό γυμναστήριο...

Γράφει ο Αινείας

Πριν από λίγο ο Σαμαράς ολοκλήρωσε την ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο του Φαλήρου μπροστά σε χίλιους, το πολύ, οπαδούς του.

Για τον Σαμαρά η σημερινή ομιλία θα ήταν η θρυαλλίδα που υποτίθεται θα απελευθέρωνε τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, καθώς θα είχε παλμό, ένταση και θα έδινε τον τόνο της... αντεπίθεσης.
Για αυτό και ολόκληρο το επιτελείο του προετοιμαζόταν για ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Ωστόσο από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η κινητοποίηση φάνηκε ότι....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA;

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τη… συμφιλίωση που επήλθε μεταξύ του… κάποτε πολλά βαρύ mister Tsipra και των ολιγαρχών των ΜΜΕ, συνεχείς είναι οι –εξιδανικευμένες βεβαίως- διαρροές για το πώς θα κυβερνήσει τη χώρα ο νέος… σωτήρ.

Με ειδικότητα στις παραπολιτικές διαρροές και στα παντός είδους κουτσομπολιά, ο… πολύξερος «Βηματοδότης» δημοσιεύει τα πλείστα εξ’ αυτών. Πάρτε μια γεύση:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Τσίπρας αναβαθμίζει...

ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΝΕΙ ΟΡΚΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

«Με τα βασικά της στελέχη να βρίσκονται εδώ και καιρό στη φυλακή έχοντας δεχθεί έναν καταιγισμό κατηγοριών και ποινικών διώξεων, που φτάνουν μέχρι και τη διάπραξη δολοφονίας, η Χρυσή Αυγή διεξάγει τον πιο περίεργο προεκλογικό αγώνα που θα μπορούσε να δώσει ένα κόμμα που κατέρχεται στις εκλογές».

Έτσι αρχίζει ρεπορτάζ του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων για την Χρυσή Αυγή, που έγινε στην πόλη των Πατρών.

«Η Χρυσή Αυγή υπόσχεται ότι θα επιστρέψει μέσω των εκλογών της Κυριακής», σημειώνεται στο δημοσίευμα με τον βουλευτή του κόμματος Μιχάλη Αρβανίτη να συμπληρώνει, «Οι άνθρωποι είναι μαζί μας και θα αυξήσουν τη δύναμή μας».

«Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή και πάλι και μάλιστα με μεγαλύτερη πεποίθηση αυτή τη φορά», δήλωσε ο Γιώργος, ένας 37χρονος...

Σαμαρική δημοσκόπηση στην Κεντρική Μακεδονία: "Η Χρυσή Αυγή χωρίς αντίπαλο στην τρίτη θέση"

ΦΩΤΟ από rthess.grΤελευταία μέρα σήμερα για τις δημοσκοπήσεις και η τελευταία μάταιη προσπάθεια ορισμένων να μας πείσουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην συντριβεί η ΝΔ και να προσεγγίσει κάποιο κόμμα τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση.

Σταχυολογώντας τις δημοσκοπήσεις πέσαμε πάνω σε μια που αφορά το σύνολο της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας που θεωρείται, μέχρι και σήμερα, προπύργιο της ΝΔ.

Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε η εταιρεία "Interview" που διακατέχεται από έντονα "σαμαρικά συναισθήματα" και έδωσε τα εξής αποτελέσματα.

ΦΩΤΟ από rthess.gr

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Interview για το Ράδιο Θεσσαλονίκη, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό....

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Όσο η Νέα Τάξη θα βλέπει ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στα διάφορα οικοδομήματα της, (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ) τόσο θα κατασκευάζει νέα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ) κλπ ώστε ΠΑΝΤΑ να έχουμε να διαλέγουμε κάποιο, να παγιδευόμαστε και να απογοητευόμαστε.
Ο στόχος; 
Κάποτε να φτάσουμε να μην ψηφίζουμε εμείς, αλλά η αποχή και η αδιαφορία, γιατί έτσι τους βολεύει ώστε να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους που είναι η περαιτέρω συμφορά για τον λαό με τα μνημόνια τους, το ξεπούλημα της χώρας κομμάτι κομμάτι, το ξεπούλημα του λαού στα σκλαβοπάζαρα της φθηνής εργατικής ζωής! 
Έχουμε πει τόσα και τόσα σε....

Η δημοσκόπηση του zougla.gr επιβεβαιώνει τις ξένες πρεσβείες: Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με 11% η Χρυσή Αυγή!

Κόλαφος για το καθεστώς η δημοσκόπηση της ιστοσελίδας zougla.gr.

Η αξιοπιστία της εν λόγω δημοσκοπήσεως, η οποία είναι η μοναδική που προέβλεψε το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών του 2012 δεν αμφισβητείται, ενώ το γεγονός ότι επιβεβαιώνει πλήρως τις δημοσκοπήσεις των ξένων πρεσβειών προκαλεί έντονη «κρύα» εφίδρωση στους ταγούς της κλεπτοκρατίας.
Στη δημοσκόπηση φαίνεται καθαρά ότι η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστια και μη αναστρέψιμη, παρά το γεγονός ότι .....

Η Ευρώπη στηρίζει Χρυσή Αυγή... Βέλγοι Εθνικιστές στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών!


Οι Βέλγοι Εθνικιστές στηρίζουν Χρυσή Αυγή ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου

Από το βελγικό κόμμα NATION ήρθε η κάτωθι επιστολή υποστήριξης:

Αγαπητέ κ. Νικόλαε Γ. Μιχαλολιάκο, Αρχηγέ του Ελληνικού κόμματος Χρυσή Αυγή,
Αγαπητά στελέχη της Χρυσής Αυγής
Αγαπητά μέλη της Χρυσής Αυγής
Στις 25 Ιανουαρίου 2015 θα λάβουν χώρα οι Εθνικές εκλογές της Ελλάδας για την ανάδειξη των 300 μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Ο Άρειος Πάγος ενέκρινε την συμμετοχή του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την νομιμότητα του κόμματος σας. Όντως, η Αθήνα είναι η γενέτειρα της δημοκρατίας.
Επιθυμούμε να....

Ο εβραίος παιδόφιλος, ανθέλληνας, υποστηρικτής της "Μακεδονίας" , Κον Μπεντίτ υπέρ του Θεοδωράκη... Τυχαίο;!

kon-petit
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η υποστήριξη των Ελλήνων προς το μόρφωμα του κομμουνιστή ολιγάρχη Μπόμπολα να είναι μικρή –παρά την έμμεση και άμεση διαφήμιση από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών και τις βρωμερές εταίρες μαϊμού-δημοσκοπήσεων- αλλά… έξω πάει καλά.
Έτσι, ο σιωνιστής πρώην ηγέτης του «κόκκινου Μάη» του ’68 και νυν επικεφαλής της ευρωομάδας των Πράσινων, Κον (Κοέν) Μπεντίτ, εξέφρασε την προτίμησή του στο «Ποτάμι» του Μπόμπολα. Μιλώντας, λοιπόν, στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ο σιωνιστής Κοέν δήλωσε πως αν ήταν Έλληνας θα ψήφιζε Ποτάμι: «Αν ήμουν Έλληνας, θα.....

Το μήνυμα του Χρήστου Παππά για τις εκλογές..:" Έλληνα μη προσκυνάς... Αγωνίσου για την Ελευθερία της Χώρας... Ψήφισε Χρυσή Αηυγή"

pappas1

Έλληνα και Ελληνίδα,

Σε καλώ την Κυριακή 25 Ιανουαρίου να σταθείς υπεράνω τεχνητών, ταξικών και κομματικών διαχωρισμών. Σε καλώ να πεις ΟΧΙ στη πόλωση. Να πεις ένα βροντερό ΟΧΙ στους προδότες και διεθνιστές Τοκογλύφους και στους αθέους διεθνιστές Μπολσεβίκους. Να πεις και πάλι τα ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Πράξε το Καθήκον σου ως υπερήφανος Έλληνας και Ελληνίδα. Συμπαρατάξου με την Δύναμη της Εθνικής Αντιστάσεως, την Δύναμη της Ελπίδας του Έθνους.
ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Δώσε προπάντων ελπίδα και προοπτική στον Έλληνα. ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Στείλε ισχυρή την φωνή σου στο ελληνικό κοινοβούλιο. ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την....