Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013

Ε, ναι λοιπόν είναι αλήθεια....Απαγορεύονται και οι στολές στις απόκριες γιατί μπορεί να είναι..."φασιστικές"!!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το γεγονός ότι το καθεστώς χρησιμοποιεί φωτογραφίες από αποκριάτικα πάρτυ (26/2/2011 = Σάββατο μια ημέρα πριν την Κυριακή της αποκριάς) για να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή για...."εγκληματική οργάνωση" είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη της παρακμής του συστήματος και του εναγκαλισμού του πια με τη γραφικότητα...

Μια φωτογραφία από πάρτυ μασκέ που έχει ληφθεί τις αποκριές (26 Φεβρουαρίου 2011) εκμεταλλεύονται οι καραγκιόζηδες του κατεστημένου για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Έγιναν πάλι ρεζίλι σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Σε λίγο θα ποινικοποιήσουν τα πάρτυ!
Οι "συνταρακτικές αποκαλύψεις", οι οποίες με ένα...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Οι εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται ασταμάτητα!

Απόψε Ηλίας Κασιδιάρης, Χριστόφορος Τσάγκας και ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων σχολιάζουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Μαζική συμμετοχή στην πορεία μνήμης για τους δύο Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη
  • ΟΧΙ στο τζαμί στην Αθήνα - Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας
  • Ακόμα ένας Έλληνας αστυνομικός νεκρός από αλβανούς εγκληματίες με καλάσνικοφ
  • Συνεχίζεται ο πόλεμος εντυπώσεων για την "εγκληματική οργάνωση" της Χρυσής Αυγής με... καλάσνικοφ και αποκριάτικες στολές

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Χιλιάδες Έλληνες στην πορεία μνήμης για τον Γιώργο και τον Μάνο - Εθνικιστικά συνθήματα δονούν τώρα τους δρόμους των Βορείων Προαστίων


Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν την μνήμη των δύο Συναγωνιστών, πραγματοποιώντας πορεία προς την τελευταία τους κατοικία, κρατώντας δάδες και κεριά.

Το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα είναι: "Μάνο και Γιώργο...

«Βορείων Προαστίων» ο μέσος συριζαίος: Δεν το λέμε εμείς… Μόνοι τους το λένε


«Βορείων Προαστίων» ο μέσος συριζαίος: Δεν το λέμε εμείς… Μόνοι τους το λένε

1950 ευρώ το μέσο εισόδημα ενός συριζαίου!
Όταν μία έρευνα για το προφίλ του μέσου μέλους ενός κόμματος διεξάγεται στο συνέδριο του κόμματος, τότε μπορούμε να πούμε ότι θα είναι τουλάχιστον αξιόπιστη, αν όχι ακριβής. Όταν η έρευνα αυτή διεξάγεται στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος που προσπαθεί να διαφημιστεί ως «φιλολαϊκό», τότε θα περίμενε κανείς το μέσο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα κομμάτι του λαού, ένας λαϊκός άνθρωπος.
Όμως, φευ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, αφού η έρευνα έδειξε ότι....

Οι κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό της Marfin κυκλοφορούν ελεύθεροι


Οι κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό της Marfin κυκλοφορούν ελεύθεροι

Ήταν να ξεκινήσει σήμερα η δίκη των αριστερών που κατηγορούνται για τον εμπρησμό της τράπεζας Marfin, που είχε ως αποτέλεσμα τον χαμό τεσσάρων ψυχών, τριών συνελλήνων μας και του μωρού που έφερε η μία εξ αυτών. Θυμίζουμε ότι τον Μάιο του 2010, εν μέσω συγκεντρώσεως ενάντια στο πρώτο μνημόνιο, πραγματοποιήθηκε επίθεση εναντίον της τράπεζας Marfin με βόμβες μολότοφ. Οι αλήτες της αριστεράς έσπασαν το....

600.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

d321653041d7a451ffcb921f2704ec09_XL

Ευελπιστεί ότι θα κερδίσει τη συμπάθεια των Αθηναίων με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο  Καμίνης ξόδεψε για λογαριασμό του Δήμου Αθηναίων 600.000 ευρώ για λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Προφανώς πιστεύει πως με τα… φρου φρου θα κερδίσει την ψήφο των Αθηναίων.
Ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος όλων των εποχών ο οποίος ανακοίνωσε, προς τέρψιν των Αθηναίων πολιτών, ότι θα τους δώσει την ευκαιρία να τον «μαυρίσουν» αν θέλουν να το κάνουν!
Η απόφαση αυτή του...

Άθλια αποκάλυψη του καθεστώτος... Από το 2012 απεργάζεται τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής!


Από το 2012 απεργάζεται το Καθεστώς τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «το Παρόν» σύμφωνα με το οποίο η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ετοιμάζει δια του συνταγματολόγου Αλιβιζάτου, νομοθετική ρύθμιση για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μεθόδευση η οποία σχεδιάζεται ήδη από το 2012 και αποκαλυπτικό επί τούτου είναι δημοσίευμα της σαμαρικής ιστοσελίδας antinews το οποίο και φανέρωνε τις απεγνωσμένες από τότε προσπάθειες της Χούντας του Μνημονίου να εξαφανίσει πολιτικά το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Η νεοδημοκρατική ιστοσελίδα, με αφορμή εμφάνιση του καθηγητή του συνταγματικού δικαίου Αλιβιζάτου σε εκπομπή του Πρετεντέρη το 2012, είχε γράψει τα κατωτέρω προφητικά, τα οποία και έχει μέχρι σήμερα κάνει πράξη η κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα:
«Δεν ξέρετε το θέμα κύριε Πρετεντέρη. Και δεν το .....

Θαυμάστε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ....Η περίπτωση της Γαϊτάνη που ήρθε από τα...Εξάρχεια κατευθείαν στη Βουλή!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η κυρία κάτω αριστερά με την κίνηση των χεριών της προφανώς θέλει να πει.... "Είναι δυνατόν αυτή να είναι ελληνίδα βουλευτής;"
Κατά τα άλλα ενοχλούν τα κοντομάνικα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής!!

Mε μαλλί που ταιριάζει σε ροκ σταρ, σχεδόν ξυρισμένο από τη μια πλευρά και φουσκωμένο από την άλλη, ξεχειλωμένο ριγέ μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή και έξαλλα σκουλαρίκια εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για να μιλήσει επί του κρατικού προϋπολογισμού του 2014 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη.

Οπως φαίνεται και από την εμφάνιση αυτή της.....

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ... Μίζες εκατομμυρίων ευρώ διακινούσε ο υπόδικος Παπαντωνίου...


Νέα έκθεση φωτιά για το Πασόκ - Μίζες εκατομμυρίων διακινήθηκαν επί υπουργίας Παπαντωνίου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Υπουργός Οικονομίας του κλεπτοκρατικού τόξου που να μην έχει κατηγορηθεί για μίζες... Περίεργο; Σύμπτωση; Όχι για τους νοήμονες...

"Σφίγγει" ο κλοιός γύρω από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννο Παπαντωνίου, αφού έκθεση δικηγορικής εταιρείας παρουσιάζει διακίνηση μιζών ύψους 4,5 εκατ. ευρώ μετά το 2002 όταν ήταν επικεφαλής της άμυνας της χώρας.
Μία νέα πτυχή του σκανδάλου των υποβρυχίων της Ferrostaal έρχεται στο φως από απόρρητη έκθεση δικηγορικής εταιρίας μετά από παραγγελία της εταιρίας που πουλούσε τα σκάφη στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία της εισαγγελίας του Μονάχου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Κυριακάτικου Τύπου, η......

Ο Χρήστος Παππάς αδιάλειπτα συνεχίζει τον Αγώνα και μέσα από τη φυλακή...."Προσπαθούν οι άθλιοι να αναγνωρίσουν μουσουλμανική μειονότητα"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν νόμισαν μερικοί ότι το έργο του πιο συνεπούς "κοινοβουλευτικού εργάτη" του Κινήματος θα τελείωνε επειδή είναι έγκλειστος στα κελιά της Τιμής είναι οικτρά γελασμένοι όλοι τους...
Ο Χρήστος Παππάς με μεγαλύτερη Πίστη και Θέληση Αγωνίζεται για τον Ελληνισμό και την αφύπνιση της εθνικής ψυχής του λαού μας προκαλώντας εφιάλτες στους επίορκους πολιτικάντηδες...
 
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: «Δημοπρασία ντροπής για την απόδοση του τεμένους «Τζαμί του πορθητή» ως χώρο λατρείας των μουσουλμάνων»
Το «Τζαμί του πορθητή» ή «Φετιχιέ τζαμί» χτίστηκε το 1456, μετά την....

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: Ζουν και Μάχονται!


Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: Ζουν και Μάχονται!

Την χρονική στιγμή που γράφονται τούτες οι γραμμές, έχουν ήδη παρέλθει 35 ημέρες από το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013, κατά το οποίο το μέτωπο της αντίδρασης στον ιερό Εθνικό και Κοινωνικό μας Αγώνα κινητοποίησε το κόκκινο παρακράτος κατά του Κινήματός μας. Η 1η Νοεμβρίου 2013, έχει χαραχτεί σ' εκατομμύρια ελληνικές ψυχές, μαζί με τα ονόματα δύο γενναίων Συντρόφων, οι οποίοι Έπεσαν στην πρώτη γραμμή του Αγώνος, από τις σφαίρες δειλών και προσκυνημένων στο Καθεστώς.

«Οι Ήρωες δεν θνήσκουν, πίπτουν. Η δε Γη, πίνουσα το Αίμα των, τους Αναγεννά»!

Οι Συναγωνιστές Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης είναι Παντού! Τους χαιρετούμε εισερχόμενοι στις Τοπικές μας Οργανώσεις, εκείνοι μας.....

Ο δολοφόνος τρομοκράτης πρώην ΠΑΣΟΚος Κουφοντίνας μίλησε στα ΜΜΕ και φυσικά έβρισε τη Χρυσή Αυγή.....(Τι άλλο να έκανε...;Να τςη έβαζε βόμβες;)

k_20_0
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά οι ξεφτυλισμένοι δημοσιογράφοι θα διαδώσουν τη συνέντευξη ενός μιαρού δολοφόνου της Αριστεράς - της "προόδου" - μιας και υβρίζει τους "κακούς φασίστες". Άλλωστε αυτοί έτσι νουθετούν τους επόμενους... πρόθυμους - Κουφοντίνες. Με τέτοια "πρότυπα"

Συνέντευξη στην «αγαπημένη των τρομοκρατών» (την «Εφημερίδα των Συντακτών» που διαδέχτηκε την κακόφημη «Ελευθεροτυπία»), έδωσε από τη φυλακή ο σύντροφος Πασοκο-Κουφοντίνας, πρώην τρομοκράτης της 17Ν. και πρώην στέλεχος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, όταν βρισκόταν στις… δόξες του (κι έκλεβε με χέρια και με πόδια…).

Τώρα, ο παλαιοπασόκος σύντροφος Κουφοντίνας, το γύρισε στο πολύ… επαναστατικό κι αφού φαντασιώθηκε… «εξεγερτικά ρεύματα» και θυμήθηκε τα τραγούδια που’ λεγαν οι εαμοβούλγαροι στον συμμοριτοπόλεμο, έδωσε συμβουλές στους ομοϊδεάτες του για να ξεκινήσουν την… επανάσταση: 
«Για να ξεσηκωθεί ο λαός πρέπει να ξεπεράσει τις πολλαπλά βολεμένες και τακτοποιημένες πολιτικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες, να μην περιμένει καμία λύση απ’ τους επίσημους θεσμούς».
Και βέβαια, ο έμπειρος παρακρατικός πασοκοκομμουνιστής φονιάς, δεν παρέλειψε να....

Ο Αντώνης Σαμαράς σε....καφενείο και δεχόμενος συγχαρητήρια!! (και όμως είναι αλήθεια...)

Σας παρουσιάζουμε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ντοκουμέντο που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε...

Έχουμε τη φωτογραφία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να βρίσκεται σε καφενείο, περιτριγυρισμένος από διάφορους χαμογελαστούς ανθρώπους που του δίνουν τα συγχαρητήριά τους!!!

Και όμως είναι αλήθεια...

Δείτε τη φωτογραφία - ντοκουμέντο

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ – ΒΙΝΤΕΟ

Σας παρουσιάζουμε το τραγούδι με τίτλο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», για τον ΑΘΑΝΑΤΟ Ήρωα και Μάρτυρα της Χρυσής Αυγής, Γ. Φουντούλη, που ζει στις καρδιές μας! Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού υπογράφονται από τον Λάμπρο Φουντούλη. Πατέρα του άδικα δολοφονημένου νέου έξω από το πολιτικό γραφείο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Ν. Ηράκλειο.

Δείτε το - Ακούστε το