Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 31, 2011

Της πουτ...νας γίνεται στο Λα.Ο.Σ...

Το HELLAS - ORTHODOXY έχει ράμματα για τη γούνα πολλών στο Λα.Ο.Σ..
Σήμερα αποκαλύπτει το παρασκήνιο στη σχέσης Γεωργιάδη - Καρατζαφέρη.
Θέλει ο τηλεπρόεδρος να υποβαθμίσει το 'πουλέν' του;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ποιός είπε ότι η ΕΡΤ είναι παραμάγαζο του Πα.Σο.Κ.;

Μα τι αθλιότητες είναι αυτές..; Ποιός τα λέει όλα αυτά;
Δεν ντρέπεστε καθόλου;
Η Έλλη μας ξεκίνησε σήμερα την 'ενημέρωση' και ποιόν είχε καλεσμένο..

Η Φωτεινή Πιπιλή ξεφτιλίζει τον Χιώτη

Μετά τον Γκλέτσο, ο Βασίλης Χιώτης, διευθυντής του ΒΗΜΑ FM, ξεφτιλίζεται και από την Φωτεινή Πιπιλή.
Ακούστε τη 
http://fpipili.blogspot.com/2011/01/blog-post_31.html

ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ:"Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ",ΓΡΑΦΕΙ "ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ",ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ"!


ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ;
Δεν πρόκειται να αναλωθούμε σε χαρακτηρισμούς που αξίζουν σ'αυτό το υποκείμενο.Απλά σας βάζουμε ορισμένα αποσπάσματα από τις "σκέψεις" του,που εκθέτει δημοσίως στο Διαδίκτυο:
Σαφέστατα,χειρότερο όλων είναι ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ στο πρόσωπο του μεγάλου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη,που αποκάλυψε το ιστολόγιο Hellenicrevenge:Πάνω σε αυτές,προφανώς δεν γνωρίζει πως ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Τσακίστε τους ανθέλληνες προβοκάτορες,τύπου Τατσόπουλου:Μποικοτάρετε τις κοπρο-εκπομπές του κι ενημερώστε τον κόσμο για τις ελεεινολογίες τους!

Ας ξέρει πάντως ο συγκεκριμένος,πως...

Η Τηλεόραση υποτάχθηκε στο Ιντερνετ

Ύψος ρεκόρ 1,75 δις κατέγραψαν οι δαπάνες στο ίντερνετ, ποσοστό που ξεπερνάει τις αντίστοιχες δαπάνες για διαφήμιση στην τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η Guardian για το έτος 2009.
Από το σύνολο των 1,75 δις λιρών που έχουν δαπανηθεί στην διαφήμιση στο ίντερνετ στην Αγγλία, το 1,05 δισ ή το 60% ξοδεύτηκε μέσω μηχανών αναζήτησης συμπεριλαμβανομένων του Google, σύμφωνα με στοιχεία του οργανισμού ΙΑΒ που δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης στο ίντερνετ. Αυτό το γεγονός είναι ένας...

Στοιχεία ΣΟΚ: Αυτή είναι η αύξηση του πληθυσμού τα τελευταία 5 χρόνια

 31.000 Έλληνες και 191.000 μετανάστες!

Φτάσαμε αισίως τα 11,3 εκατομμύρια στην Ελλάδα, αλλά πόσοι είμαστε τελικά οι Έλληνες; Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελληνική Στατιστική Αρχή αναδεικνύουν με τον πλέον εύγλωττο τρόπο μια πραγματικότητα που σε απόλυτα νούμερα ίσως να μας διαφεύγει.
Και αυτή δεν είναι άλλη από...

"Φρουτάκια" για Αστυνομία και MEGA;

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Λέτε να υπάρχει πλησίον της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής, καφε μπαρ που οι πελάτες 'τζογάρουν' παράνομα σε 'φρουτάκια';

Μήπως εκεί συχνά, πυκνά, κάνουν την βόλτα τους και δημοσιογράφοι "Μεγάλου Καναλιού";

Αναρωτιόμαστε... η ανδρεναλίνη είναι στο "ΜΑΧΙΜUM";

Εσύ τζογάρεις καθόλου ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;  

Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ, παγκόσμιο εννοείται: Η Ελλάδα στις τρεις τελευταίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης στην Καταναλωτική Εμπιστοσύνη


"Βουτιά" 9 μονάδων σημείωσε ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, το 4ο τρίμηνο του 2010 και έπεσε, για πρώτη φορά, στις 48, οδηγώντας τη χώρα στις τρεις τελευταίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Πορτογαλία και η Κροατία βρίσκονται χαμηλότερα, με 45 μονάδες, σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα της Nielsen για την Καταναλωτική Εμπιστοσύνη.

Ένας στους...

Η κατάντια των Ελληνικών, μεταπτυχιακών - οικονομικών, προγραμμάτων..

Ανακοινώνηθηκε από τους Financial Times η λίστα με τα 100 καλύτερα μεταπτυχιακά προγράμματα ΜΒΑ που υπάρχουν στον κόσμο.

Μέσα σε αυτά διακρίνουμε πανεπιστήμια κυρίως από τις ΗΠΑ, την Μεγάλη Βρετανία αλλά και από την Κίνα!, το Ντουμπάι, την Ιρλανδία αλλά και την Ιταλία.

Φυσικά από την Ελλάδα μην περιμένετε να βρίσκεται κάποιο.

Έστω και αν...

Φοράει ή όχι εσώρουχο η Νικολέττα του "Big Brothter";

Απάντηση στην εικόνα που ακολουθεί...

Οι "περίεργοι" - "συμπτωματικοί" θάνατοι 5 ηγετών


Ἀρχιεπίσκος Χριστόδουλος, Πρόεδρος τῆς Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος, Στέλιος Καζαντζίδης, Ἀρχιεπίσκοπος Μακάριος καὶ Γιασὲρ Ἀραφάτ. Πέντε φισιογνωμίες μεγάλου διαμετρήματος ποὺ ἀπὸ διαφορετικὸ πόστο ὁ καθένας ἀγωνίστηκαν κατὰ τῶν σχεδίων τοῦ Σιωνισμοῦ καὶ ἄφησαν ἀνεξίτηλη τὴν παρουσία τους στὸν διάβα τῆς ἱστορίας.  Κατάφεραν καίρια πλήγματα κατὰ τῆς προσπάθειας ἁλώσεως τοῦ ἔθνους καὶ γιὰ αὐτὸ κάποιοι ἐπέλεξαν νὰ τοὺς βγάλουν ἀπὸ τὴ μέση γιὰ νὰ σταματήσουν τὴν σαρωτική τους πορεία. Δεῖτε τὸ βίντεο ποὺ ἀκολουθεῖ καὶ θὰ ἀντιληφθῆτε περὶ τίνος μιλᾶμε...
http://orthodoxia-ellhnismos.blogspot.com/2011/01/blog-post_1317.html

«Τέτοιοι που είμαστε , τέτοιοι μας κυβερνούν»…..



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Αναπόφευκτα φταίνε οι λαοί για τη ποιότητα των ηγετών που τους κυβερνούν……Αυτό όμως δε σημαίνει ούτε ότι...... μαζί τα φάγαμε, ούτε ότι όλοι είναι κλέφτες ούτε ότι όλοι είναι κοπρίτες….
Αν το δούμε σφαιρικά το ζήτημα και προσπαθήσουμε να εξάγουμε συμπεράσματα όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και για όλη την υφήλιο θα αντιληφθούμε αρκετά χρήσιμα πράγματα…
Αφ’ ενός όλα τα...

Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου
Πλέον ανοιχτά εκφράζουν οι Γερμανοί, ως το σύνηθες φερέφωνο των απανταχού Ναζιστών της μοντέρνας εποχής, ότι εφαρμόζουν ή επιθυμούν να εφαρμόσουν την «Τελική Λύση»  στο πρόβλημα της ‘οικονομικής κατάστασης των Λαών’,  δηλαδή βλέπε την ανεξαρτησία – αυτοδιάθεση των Λαών της Ευρώπης :
Μέσω της ουσιαστικής αλλά κατ’ ουσίαν παράνομης και υφαρπαγμένης επικυριαρχίας / κυριαρχίας τους στην Ε.Ε. απαιτούν να...

Τιμές καυσίμων: Τι δήλωναν το 2009 οι Πα.Σο.Κ.οι και τι έκαναν;

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009. Στο τιμόνι της χώρας κυβέρνηση της ΝΔ .Μια ημέρα πριν τις Εθνικές εκλογές.
Σύμφωνα με τις τελευταίες τιμοληψίες του υπουργείου Ανάπτυξης η μέση τιμή της αμόλυβδης, πανελλαδικά, διαμορφώθηκε σε 1,056 €/ lit , μειωμένη κατά 0,008 €/ lit  σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη τιμοληψία.
Η Ελλάδα είναι η...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΗΓΕΤΩΝ: ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuWySb9G_waTm2SJCpcLwSqzN9Y66OiznaBV0YjSBUKx05upJsuaTpClGqT1uzsxru5HRTWpKHmLwreHBBEJPQHIuaR35vDBZD2sxDAOBk-p-bzz2WHVl-4vRHQci67zD2aQE3VECvOSdp/s640/Gid-Hooded-Funny-Ghost-Mask---Clowns-Comedy-Fancy-Dre+1ss.png- Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.

Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Η μάνα του εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.

Το όνομα του

Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)

Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :
-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον...

1821: γιατί δε μείναμε ραγιάδες αφού περνούσαμε τόσο καλά;


Του Αναστάσιου Καζαντζίδη

Παρακολουθώντας από την αρχή το σήριαλ του ΣΚΑΙ με τον αρχικό τίτλο ‘1821 η γέννηση ενός έθνους’ που μετά τις διαμαρτυρίες πολιτών, μπλόγκ και ανθρώπων του
πνεύματος, άλλαξε στο πιο πολιτικά ορθό ‘ 1821 η γέννηση ενός έθνους-κράτους’, είδα με μεγάλη μου έκπληξη ως χορηγό του τηλεοπτικού σήριαλ, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.
Η Εθνική Τράπεζα είναι ταυτισμένη με την Ελλάδα και τον...

ΚΥΠΡΟΣ:Το σατανικό σχέδιο

Του Ευαγόρα Αχαιού
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης.


Αποφάσισε ο μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας Υπουργός Εσωτερικών από τη Συλίκου να κάνει πράξη τα λόγια του λαϊκού άσματος
όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, κι΄ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά ”και πήρε σβάρνα τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες για να μας ενημερώσει (δήθεν !!!) για...

Η Μεσόγειος φλέγεται

Aπό την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και μετά, ζούμε σε έναν κόσμο συνεχώς μεταβαλλόμενο. Τις αλλαγές αυτές, δυστυχώς μέχρι σήμερα, η ελληνική πολιτική πραγματικότητα τις αντιμετωπίζει εκ των υστέρων. Η ελληνική διπλωματία δεν είναι ανίκανη, αλλά οι μεταπολιτευτικές πρακτικές δεν την άφησαν να ανθήσει και να αποδώσει. Σήμερα έχουμε και πάλι συνταρακτικές αλλαγές πολύ κοντά στα σύνορά μας, στη Μεσόγειο.

Αλλαγές που μας αφορούν άμεσα και για...

Εφιάλτες...


Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Και δε μου λέτε «πιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι» που λέει κι ο Μακρυγιάννης, όταν θα γράψετε ξανά την ιστορία της ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ θα ακολουθήσετε την "ιστορικά αντικειμενική μέθοδο" που υιοθετήσατε για το 1821, όπου για λόγους αντικειμενικότητας, όπως λέτε, δεν παραβλέψατε τις θέσεις και τα τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς;
Στην περίπτωση δηλαδή...

Λίγο πριν το τέλος του κόσμου, όπως τον ξέρουμε...

  • Ο κόσμος αυτός θα καταστραφεί σύντομα με μεγάλο πάταγο και το μόνο που θα έχει αξία θα είναι οι δεσμοί μεταξύ μας, η αλληλεγγύη των πολλών, οι οικογένειες και οι κοινότητές μας
Μια ωραία ταινία για αυτό ή κάποιο άλλο βράδυ. Είναι το Zeitgeist: Moving Forward, με ελληνικούς υπότιτλους, διαρκείας διόμισυ ωρών. Κάντε μου την χάρη και δείτε ΠΡΩΤΑ το φινάλε, από το 2:31:00 και μετά. Είναι η περιγραφή της αρχής του τέλους του κόσμου μας όπως τον ξέρουμε. Ενα τέλος που πλησιάζει με γρήγορα βήματα.

Στους μήνες και στα χρόνια που έρχονται θα...