Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2010

Ρε μανία του Καραμναλή με τη διαφθορά στην Ελλάδα..



http://adiavroxoi.blogspot.com/

Πάνω από 3 δισ. ευρώ συγκέντρωσε η Εθνική Τράπεζα

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 

 Ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι ολοκληρώθηκε η αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας (με μετρητά και ομολογιακό δάνειο) ύψους 1,8 δισ. ευρώ.Είχε μάλιστα μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με...

Το διεφθαρμένο Facebook του Γιωργάκη

Είμαστε μια χώρα διεφθαρμένη, το παραδεχόμαστε όλοι μας. Τι έγινε ξαφνικά όμως και διαβάζουμε παντού για τις ευθύνες μας; Επειδή το πολιτικό σύστημα νιώθει περισσότερο από ποτέ τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση, φροντίζει –μέσω των ΠΑΣΟΚικών ΜΜΕ- να μας κάνει να νιώσουμε συνυπεύθυνοι. Όχι ότι...

Ο 'εφιάλτης' ξαναχτυπά

Ο παλιός κακός 'αποστάτης'.

Υπέρ Σημίτη για θέματα Οικονομίας και πυρά για Ανδρέα Παπανδρέου και Καραμανλή.

Ο άθλιος προδότης δεν..

Στη γραμμή Μαξίμου το MEGA

Το Mega θα μας τρελάνει τελείως...
Σήμερα οι σχολιαστές του, προσπάθησαν να 'μειώσουν' το θέμα της δήλωσης του Γιούνκερ, για να προστατεύσουν τον εκλεκτό Παπακωνσταντίνου αλλά και το Πα.Σο.Κ. συνολικότερα.

Ο Καψής..

Inside (παρά)-πληροφόρηση

Ο υπάλληλος των τραπεζών, υποστηρικτής του ΣΕΒ και πολέμιος κάθε φωνής διαμαρτυρίας κατά του μνημονίου, είπε ότι..

Κόλπα Τούρκων για πλημμυρίδα μεταναστών στην Ελλάδα

Τουρκικά κόλπα μέσω της Μεικτής Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Τουρκίας - ΕΕ, με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της εν λόγω Επιτροπής, γαλλίδα ευρωβουλευτή Χέλεν Φλοτρ. Η Επιτροπή Τουρκίας - ΕΕ έχει αποφασίσει την εκπόνηση εισηγήσεων (recommendations) επί διαφόρων θεμάτων που αφορούν τις ενταξιακές σχέσεις Τουρκίας - ΕΕ.
Το ζήτημα που καίει την Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες, όπως η Βουλγαρία και η Γερμανία είναι η παράνομη μετανάστευση και ειδικότερα η Συμφωνία Επανεισδοχής.

Τουρκικές θέσεις
από την πίσω πόρτα
Μέσω της Μεικτή Επιτροπής Τουρκίας - ΕΕ γίνεται προσπάθεια για προώθηση τουρκικών θέσεων από την πίσω πόρτα και δημιουργία...

Από τον περασμένο Χειμώνα ο Παπανδρέου μιλούσε για διεφθαρμένο κράτος. Βίντεο

Παναγιωτόπουλος: Έμμεση προτροπή στον Παπακωνσταντίνου για να παραιτηθεί

 Απαντώντας ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών και τα υπονοούμενα που άφησε για τον πρώην πρωθυπουργό Καραμανλή, έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Οι εξομολογήσεις του κ. Γιούνκερ, δείχνουν τη μεγάλη ζημιά που έκαναν στην Ελλάδα, οι δηλώσεις του κ. Παπανδρέου περί “διεφθαρμένης χώρας”, τινάζοντας στα ύψη το κόστος δανεισμού - δηλαδή τα spreads - και ανοίγοντας το δρόμο για να μπούμε στο Μνημόνιο και στην τριμερή επιτήρηση.

    Από την άλλη πλευρά,

Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Τατούλης

"Θορυβήθηκε" η Ιπποκράτους από την περιοδεία Σαμαρά στην Πελοπόννησο και την απήχηση του στις τοπικές κοινωνίες.

Εικόνα συσπείρωσης έδειξε η αξιωματική αντιπολίτευση κάτι που διακρίνεται πια και στους ψηφοφόρους της στο Μοριάς.

Ο Καρχιμάκης ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Τατούλη και το επιτελείο του, ζήτησε...

"Τορπίλη" Καρβουνά κατά Μίχα!


"Τορπιλίζει" την ενότητα στο πράσινο στρατόπεδο, ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π. Νίκος Καρβουνάς, εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες κατά του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μίχα, αλλά και των στενών συνεργατών του.
 Ο δημοτικός σύμβουλος του Παναγιώτη Φασούλα εμφανίζεται ιδιαίτερα καυστικός, επειδή φαίνεται να κόπηκε από τον επίσημο υποψήφιο δήμαρχο με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. (Αν και στην επιστολή, ο γιατρός εκφράζει μόνο τον εαυτό του, στο ίδιο μήκος κύματος είναι και άλλοι κομμένοι δημοτικοί σύμβουλου της απερχόμενης δημοτικής αρχής Φασούλας.
Στην επιστολή του, ο  Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π. δηλώνει πως δεν θα είναι είναι εκ νέου υποψήφιος, καθώς, όπως καταγγέλλει, "οι μεθοδεύσεις του Γιάννη Μίχα τον κράτησαν εκτός ψηφοδελτίου", ενώ του αποδίδει βαρύτατους χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για "πολιτικό εκβιαστή" !

Τα όσα υποστηρίζει ο Νίκος Καρβουνάς στην επιστολή του αναμένεται να συζητηθούν έντονα κάτω στο λιμάνι, καθώς καταφέρεται εναντίον του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά, αλλά και των στενών συνεργατών του, τους οποίους ...

Ο ύποπτος ρόλος του κύριου «ΤΙΠΟΤΑ»

ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ
Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ είναι στριμωγμένο στην γωνία από τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που μέσω μνημονίου επέβαλε στο Ελληνικό Λαό, ο πολιτικάντης κύριος ΤΙΠΟΤΑ εδώ και δυο Κυριακές μέσω των δημοσιογραφικών οργάνων που στηρίζουν ανοικτά την κυβέρνηση του μνημονίου έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή επιχειρώντας να το παίζει Σαμαρικότερος του... Σαμαρά.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει την συγκατάθεσή του Σαμαρά.
Διότι...

Η γελοιογραφία της ημέρας

Γιούνκερ: Ήταν ο Παπανδρέου !!!

Ο κ. Γ. Παπανδρέου ήταν τελικά ο πρωθυπουργός που μίλησε για την «διεφθαρμένη χώρα» στον πρόεδρο του Eurogroup.
Ενω τα κυβερνητικά παπαγαλάκια με επικεφαλής υπουργούς της κυβέρνησης φωνάζουν απο προχθές στα κανάλια ότι ήταν ο Καραμανλής ο εκπρόσωπος του κ. Γιούνκερ δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο».
«Ο κ. Γιούνκερ δεν αναφερόταν σε συνομιλία του με...

Είσαι και παραμένεις ξένος με τους Αθηναίους κύριε Καμίνη

Μας δουλεύει ο Καμίνης;

Πως γίνεται κύριε υποψήφιε δήμαρχε των Πα.Σο.Κ., Οικολόγων, Μάνου, Κουβέλη και λοιπών 'ακτιβιστών' ,να μας λέτε ότι 'σπάει' η εντύπωση ότι είστε 'ξένος' προς τα προβλήματα των Αθηναίων, όταν ο ίδιος παραδέχεστε σε ραδιοφωνική σας συνέντευξη ότι

Οι ΗΠΑ πίεσαν την Ευρώπη να στηρίξει την Ελλάδα και τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε.

Οι αποφάσεις των Ευρωπαίων ηγετών για τη δημιουργία πακέτων στήριξης τόσο της Ελλάδας όσο και γενικότερα των μελών της ζώνης του ευρώ οφείλονται εν μέρει και στις ισχυρές πιέσεις των ΗΠΑ, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση ανησυχούσε έντονα για τον κίνδυνο επέκτασης της κρίσης από την αδυναμία της Ευρώπης να αναλάβει γρήγορα δράση, όπως τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Financial Times».

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα με τον τίτλο

Ο Μαντούβαλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Φασούλα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο Μαντούβαλος κάνει αγώνα δρόμου στον Πειραιά για να βρει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ώστε το ψηφοδέλτιο του να στελεχωθεί με ετερόκλητες πολιτικές φόρμες.

Εδώ και 2 ημέρες οι συνεργάτες του αλλά  και ο ίδιος,

Δημόσιος καυγάς Φασούλα-Μίχα

Ο Μίχας έστειλε επιστολή πριν από λίγο στο Ν. Χατζηνικολάου να μην συμμετάσχει ο Π. Φασούλας στην εκπομπή που προγραμματίζει για το βράδυ.
Τέτοιο εκβιασμό δεν τον έχω δεχτεί, ποτέ στη δημοσιογραφική μου πορεία αντέτεινε ο Χατζηνικολάου, πριν λίγο από τα μικρόφωνα του Real.
Είναι φανερό πως...

Εγλωβισμένοι σε τιμές καρμπόν οι καταναλωτές

Τιµές-καρµπόν καταγράφονται σε ίδια προϊόντα που πωλούνται στα ράφια διαφορετικών σούπερ µάρκετ. Ο έλληνας καταναλωτής είναι εγκλωβισµένος σε µια αγορά στην οποία κάθε άλλο παρά λειτουργεί ο ανταγωνισµός. Ταυτόχρονα είναι αναγκασµένος να πληρώνει και ακριβότερα σε σχέση µε τους άλλους Ευρωπαίους τα ίδια προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών που πωλούνται στην Ελλάδα. Η έρευνα που έκαναν «ΤΑ ΝΕΑ», µε βάση τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιµών, σε 6 µεγάλες αλυσίδες, είναι αποκαλυπτική και δείχνει ότι ο ανταγωνισµός δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε στην ελληνική αγορά. Εξετάζοντας τις τιµές 29 βασικών προϊόντων,

Οι παγίδες με τα τεκμήρια

Πονοκέφαλο σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογουμένους προκαλούν ήδη τα νέα τεκμήρια διαβίωσης με τις πέντε παγίδες που έχουν στήσει. Πολλοί φορολογούμενοι που κατοικούν σε μισθωμένη κύρια κατοικία ή έχουν αποκτήσει πρώτη κατοικία με στεγαστικό δάνειο ή έχουν κληρονομήσει ακίνητα κινδυνεύουν να πληρώσουν υψηλότερο φόρο από αυτόν που αναλογεί στα πραγματικά τους εισοδήματα.Με το νέο σύστημα το υπουργείο Οικονομικών φιλοδοξεί να εντοπίσει όσους τα τελευταία χρόνια φοροδιαφεύγουν συστηματικά και να εισπράξει 700 εκατ. ευρώ το 2011. Ομως στη νέα διαδικασία κινδυνεύουν να «εγκλωβιστούν»: 1.

"Καίνε" οι τιμές του πετρελαίου

Ακριβότερο κατά 30% σε σχέση με πέρυσι θα είναι φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ωστόσο αναμένεται να αρχίσει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου με ελλείψεις, καθώς
πολλοί βενζινοπώλες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην εμπλακούν στη διακίνησή του. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι ενώ το καθεστώς που ισχύει από το 2008 προβλέπει πως οι βενζινοπώλες αγοράζουν το πετρέλαιο από τις εταιρείες με τον υψηλό φόρο που ισχύει για το κίνησης, εν συνεχεία το πωλούν με τον χαμηλό φόρο στους καταναλωτές και ύστερα από δύο - τρεις ημέρες εισπράττουν τη διαφορά από το υπουργείο Οικονομικών, το τελευταίο αθέτησε, σύμφωνα με τους ίδιους, τις υποχρεώσεις του και τους χρωστά από πέρυσι σημαντικά ποσά επιστροφών. Το 2009, όπως λένε οι βενζινοπώλες,

Πράσινος «Καιάδας»

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ των παροχών από τα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμη και του πιθανότερου όσο ποτέ άλλοτε σεναρίου για την παύση πληρωμών των συντάξεων και των δώρων Χριστουγέννων, καθιστά για μια ακόμη φορά σαφές ότι το «μάρμαρο» του μνημονίου δεν το πληρώνει ο κ. Γ. Παπανδρέου ή ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά ο «άμαχος» πληθυσμός.
Στην προκειμένη,

Ένα εφιαλτικό βίντεο

Watch live streaming video from 114news at livestream.com

Οι σιωνιστές του Ισραήλ απαιτούν από τους μετανάστες να δίνουν όρκο πίστης προς το Ισραήλ και το εβραϊκό κράτος

Το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε ένα νομοσχέδιο, το οποίο απαιτεί από τους μετανάστες που θα λαμβάνουν την ιθαγένεια να δίνουν όρκο πίστης προς το Ισραήλ ως "εβραϊκό και δημοκρατικό" κράτος. Η διατύπωση προκάλεσε τις έντονες επικρίσεις αράβων βουλευτών, οι οποίοι κάνουν λόγο για ρατσισμό και θεωρούν ότι αυτή υπονομεύει τα δικαιώματα της αραβικής μειονότητας της χώρας.

Προκάλεσε επίσης εντάσεις στις σχέσεις με...