Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 05, 2013

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας “ΤΟ ΕΘΝΟΣ” του... τρικομματικού σκηνοθέτη (Στίβεν) Μπόμπολα


Η «δημ(ι)οσιογράφος Μαρία Ψαρά,  της γνωστής ρυπαρροφυλλάδας «ΕΘΝΟΣ» του «εθνικού μας μεγαλοεργολάβου », προφανώς κατόπιν εντολής του αφεντικού της, ξαναψαρεύει σε θολά νερά. Η εντολή του αφεντικού, αν και σε απόλυτη σύγχυση, δεν αφήνει περιθώρια: ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Έτσι, κάθε αλητάκος με βίαιη συμπεριφορά, ονομάζεται «Χρυσαυγίτης». Γιατί το όνομα πουλάει φύλλα.Βέβαια η ίδια «επαγγελματίας», που γράφει προφανώς καθ' υπαγόρευση, στο ίδιο ακριβώς φύλλο, στην πίσω σελίδα, γράφει και πως ο Γ. Γερμενής  χτύπησε 12χρονη κοπέλα στο δημοτικό βρεφοκομείο, κάτι που .....

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ;

KAMINHS
Προχθές, «θαυμάσαμε» τους άνδρες της ασφαλείας του άθεου, αμερικανοκομμουνιστή και λαθρολάγνου Καμίνη, «επί τω έργω». Ποιος όμως τους πληρώνει τους κυρίους αυτούς; Θα γυρίσουμε το χρόνο πίσω, στις 30 Ιουλίου του 2011 και θα πάμε σ’ ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Βαθύ Κόκκινο» (πρόκειται για μια από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ), που αποκαλύπτει τα εξής: 
«Ότι θα είχε αντιδράσεις ενός κοινού φασίστα ο δήμαρχος Αθήνας δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Επίσης μας είχε κάνει εντύπωση η......

Οι εβραίοι βομβάρδισαν την Συρία την Μεγάλη Παρασκευή


Καταπατώντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και με δεδομένη την ένοχη σιωπή των διεθνών οργανισμών και της «πολιτισμένης» Δύσης, η ισραηλινή αεροπορία προχώρησε σε βομβαρδισμό  εντός του συριακού εδάφους. Αμερικανικά και διεθνή πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν την είδηση πως τη Μεγάλη Παρασκευή ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν στόχο στη συριακή επικράτεια. Αμερικανικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για στρατιωτική φάλαγγα η οποία μετέφερε πυραύλους οι οποίοι προορίζονταν για την οργάνωση Χεζμπολάχ στο Λίβανο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση η οποία πραγματοποιήθηκε από την πολεμική αεροπορία του Ισραήλ σε συριακό έδαφος, όχι όμως από συριακό αλλά από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου. Πράγματι, σε ανακοίνωσή του ο στρατός του Λιβάνου επιβεβαιώνει πως.....

Η. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΜΕ 15% ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

XA-KO13
Σε απόλυτο πανικό για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, δε βρίσκεται μόνο το εγχώριο σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο της δυστυχίας μας, αλλά και οι ξένοι προστάτες-εντολοδότες του. Ειδικά οι Γερμανοί, τα πιο πιστά μαντρόσκυλα των διεθνών τοκογλύφων.
Στην γερμανική πρωτεύουσα, λοιπόν, και στην έδρα νεοελληνικών σπουδών του Ελευθέρου Πανεπιστημίου και της Εταιρείας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διοργανώθηκε ένα συμπόσιο ειδικά για την Χρυσή Αυγή, με την παρουσία και εξ’ Ελλάδος «ειδικών», που έδωσαν τη δική τους εξήγηση για το φαινόμενο στους… άμαθους Γερμαναράδες.
Πρώτος και καλύτερος «ειδικός» ο γνωστός αριστερός «πατέρας όλων των δημοσκόπων», Ηλίας Νικολακόπουλος, ο οποίος είπε τα εξής:

Ο Ιούδας στην Καλαμάτα έχει......πρωθυπουργικό πρόσωπο!

Ας δούμε στο πρόσωπο του Ιούδα στην Καλαμάτα ποιόν πολιτικό οι πολίτες θα ήθελαν να στείλουν στην...πυρά!!!

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στο Extra3 για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής

Δείτε το βίντεο....