Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2011

Ένας Έλληνας κομάντο αποκαλύπτει για τη νύχτα των Ιμίων...Μια συγκλονιστική μαρτυρία ενός 'αντιπαραγωγικού' ήρωα

Η ζωή που κρύβει ο Παπακωνσταντίνου. Εκπληκτικό ρεπορτάζ που άνεργου υπουργού Οικονομικών με την πλούσια γυναίκα

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Έρχεται πέλεκυς για Ντόρα και Κυριάκο

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη στο πόρισμα της Siemens...

Ενδέχεται στο πόρισμα που θα δούμε την Πέμπτη να υπάρχουν τα ονόματα της Ντόρας Μπακογιάννης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ενώ βόμβα θα αποτελέσει και...

Ξανά πόλεμος στους καπνιστές μήπως κερδηθεί καμιά μάχη...

Φρένο έβαλε σήμερα ο πρωθυπουργός στις φήμες περί “ τσιγαρόσημου” και στην πρόταση του κ. Λοβέρδου, που βλέποντας ότι δεν εφαρμόζεται ο νόμος στην πράξη προσπάθησε να έρθει σ’έναν συμβιβασμό με το ειδικό τέλος για τα καταστήματα καπνιζόντων. Βέβαια όλη αυτή η συζήτηση για το “ τσιγαρόσημο”, ασχέτως με την άδοξη κατάληξή της, απλά μας επιβεβαίωσε ότι το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος ήταν καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα και διόλου δεν ενδιέφερε η υγεία των πολιτών που βλάπτεται απ’το κάπνισμα…
Μάλιστα ο πρωθυπουργός είπε....

Harry Clynn: "Γίνεται να μην υποστηρίξει ο ένας απατεώνας τον άλλον;"

* «Στις 18 Νοεμβρίου 2008, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Τύνιδα, παρασημοφορήθηκε από τον Μπεν Αλί και έλαβε τον τίτλο του «Ανώτερου Αξιωματικού του Τάγματος για τη Δημοκρατία» (Grand officier de l'ordre de la République), για «τα πνευματικά του χαρίσματα και τη συμβολή του στην ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο».
Γίνεται να μην υποστηρίξει ο ένας απατεώνας τον άλλον;
* Μου γράφει φίλος:

"Θα του φύγει η μάσκαρα σήμερα του Άρη" με τις αποκαλύψεις

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο Χαρδαβέλλας ετοιμάζεται σήμερα να κάνει 'ρόμπα' τον Σπηλιωτόπουλο, που επί των ημερών του, στο Υπουργείο Τουρισμού , γινόταν αλόγιστες σπατάλες, ακόμα και για κομπολόγια, αξίας 800 ευρώ.
Μαθαίνουμε ότι οι αποκαλύψεις δεν θα αφορούν μόνο αναμνηστικά αντικείμενα αλλά και ταξίδια, γεύματα σε εστιατόρια, catering, πίνακες ζωγραφικής αλλά και φορεμάτων.
Ο Σπηλιωτόπουλος έχει ήδη μια εικόνα των αποκαλύψεων και ετοιμάζεται να...

Το Εργατικό Κέντρο Έβρου βρήκε τη λύση για τους ανέργους: Τους στέλνει στον ψυχίατρο!!!

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τους ανέργους του Έβρου

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Έβρου σε συνεργασία με τον Τομέα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ανοίγουν γραμμή επικοινωνίας για όλους τους Ανέργους του Νομού μας.
Η Ανεργία, πέρα από τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργεί στους Ανέργους, ίσως δημιουργήσει και...

Φίλοι bloggers. Μήπως έχουμε πάρει λάθος δρόμο;


Όλοι μας, εδώ μέσα στο διαδίκτυο διαμαρτυρόμαστε, κλαιγόμαστε, τα βάζουμε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα βάζουμε με την Νέα Δημοκρατία, τα βάζουμε με τα κόμματα της Αριστεράς, τα βάζουμε με εξωτερικές ή υπερκόσμιες δυνάμεις, τελικά τα βάζουμε όλοι με όλους και όλοι μαζί κάνουμε διαπιστώσεις. Συνειδητοποιούμε βέβαια ότι φταίει το πολιτικό σύστημα, συνειδητοποιούμε ότι φταίει η άρχουσα κρατικοδίαιτη τάξη των κάθε λογής νταβατζήδων που πατρωνάρουν πολιτικούς, κράτος και κοινωνία, αλλά ως εκεί. Διαισθανόμαστε φυσικά τον κίνδυνο....

Καταγγελία βόμβα: Έδωσαν τον χρυσό της Ελλάδας για υποθήκη έναντι των Swaps;

Εδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού. Η καταγγελία είναι βαρύτατη, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου!
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο ότι στην Goldman Sachs είχαν δοθεί ως collaterals τα έσοδα των αεροδρομίων, για να εξασφαλίσουν την είσπραξη της μίζας τους. Τώρα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα...

Ο Θέμος απαντά και "απειλεί" Πάγκαλο και Μπακογιάννη

Τώρα που αναγγέλθηκε και επισήμως η αύξηση κεφαλαίου στο "Πρώτο Θέμα" με τη συμμετοχή νέων επενδυτών κατά 40%, θα κατάλαβαν όλοι φαντάζομαι γιατί τις τελευταίες μέρες γίναμε  -έτσι ξαφνικά-  στόχος εντιμότατων πολιτικών, τύπου Ντόρας Μπακογιάννη.

Για μια ακόμη φορά μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες και άλλα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο προσπάθησαν να μας εμποδίσουν να ενισχύσουμε την εφημερίδα μας και να κατοχυρώσουμε την ανεξαρτησία της. Για τον σκοπό αυτό επιστρατεύθηκαν οι συνήθεις πολιτικοί που παραδοσιακά αναλαμβάνουν σχετικές "εργολαβίες".

Το γεγονός ότι τελευταία στιγμή προσέτρεξε ασμένως ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, υιοθετώντας τη λάσπη της Ντόρας Μπακογιάννη εναντίον μας, απλώς εκθέτει για μια ακόμη φορά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Πλην όμως είναι....

Όλα όσα πληρώνουμε στα διόδια... και οι ανατιμήσεις στο καλάθι της νοικοκυράς

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον Καρατζαφέρη

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Καρατζαφέρης με αφορμή την, προ εβδομάδας, πρόταση της κόρης του Αποστάτη για σύσταση της εξεταστικής επιτροπής με θέμα την Υγεία και τις προμήθειες των νοσοκομειακών μονάδων.

Σε ένα σημείο της αναφέρει:
"Δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά τα χρόνια κ. Μπακογιάννη από τους τότε στενούς συνεργάτες Αβραμόπουλο και Ν. Κακλαμάνη; Τώρα τα θυμηθήκατε;" και συνεχίζει...
"Εμείς συμφωνούμε με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής"

Τι να καταλάβουμε δηλαδή;
Ότι ξαφνικά ο Καρατζαφέρης λειτουργεί ως "λαγός" της Ντόρας επαναφέροντάς...

Ρόμπα έγινε για άλλη μια φορά ο εκβιαστής...

ΜΕτά την ξεφτίλα της προηγούμενης Κυριακής που έγραφε ότι ο Σαμαράς πήρε τον Παναγιωτόπουλο τηλέφωνο και του ανακοίνωσε ότι θα είναι πάλι εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ... και μετά από 12 ώρες έβγαλε την ανάρτηση... ήρθε σήμερα να πάθει άλλο ένα καζό με τις φαντασιώσεις του ότι ο Σαμαράς δεν πήρε την γυναίκα του μαζί στη Θεσσαλονίκη θέλοντας να δώσει ένα άλλο στίγμα σε σχέση με τον Καραμανλή που την έχει συνέχεια μαζί...
Δείτε λοιπόν τις φώτο αφού σας ενημερώσω ότι...

Η Έριδα,η Διχόνοια και ο Εθνικός Διχασμός....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
gregzogr@gmail.com

Στην αρχαιότητα ήταν η Έριδα…..Κατά την Επανάσταση βαφτίστηκε Διχόνοια, που βαστάει ένα σκήπτρο και είναι δολερή….Μετά το 1900 πήρε τη μορφή που έχει και.... σήμερα και μετονομάστηκε σε Εθνικό Διχασμό…….
Είναι η βασική αιτία που όποτε την εκμεταλλεύτηκαν εξωγενείς παράγοντες δημιούργησαν ανεπανόρθωτα προβλήματα στον Ελληνικό λαό προς όφελος τους.….
Το πανάρχαιο Διαίρει και Βασίλευε είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι με μέσο την Διχόνοια για να επιβάλλουν τους σκοπούς τους….
Πόσο εμφανές είναι αυτό στις μέρες μας….Έστρεψαν τις κοινωνικές τάξεις τη μία εναντίον της άλλης αποποιούμενοι οιπαδήποτε πολιτική ευθύνη και αδυνατούμε να δούμε ότι...

Οι Έλληνες δεν γνωρίζουν την αλήθεια

Του Μενέλαου Τασιόπουλου

Το «ελληνικό πείραμα» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αποτελεί διεθνές μοντέλο στην περίπτωση που πετύχει ‘η στον βαθμό που θα πετύχει.
Το ζητούμενο ήταν από την αρχή πολύ σαφές. Πως μια χώρα, όπως η Ελλάδα, με παράδοση εξτρεμισμού και πολύ «σκληρές δομές» στα εργασιακά και στην ισχύουσα νομοθεσία προστατευτισμού, μπορεί να βρεθεί χωρίς εθνική κυριαρχία, υπό το δίκαιο των πιστωτών της, χωρίς να υπάρξουν εξελίξεις τύπου Αργεντινής ή Τυνησίας στους παρόντες χρόνους. Το χρέος της Ελλάδος ήταν υψηλό, τα προβλήματα διάρθρωσης της οικονομίας της δεδομένα, όπως και το έλλειμμα παραγωγικότητας.
Η διαδικασία που...

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

Σε βασική διάταξη του νοµοσχεδίου της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρµπίλη για τη βιοποικιλότητα, αναφέρεται ότι σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί Νatura καθορίζεται σε 10 στρέµµατα το εµβαδόν των οικοπέδων εντός των οποίων θα επιτρέπεται στο εξής η οικοδοµική ή άλλη δραστηριότητα!!!!

Έτσι με την αύξηση της αρτιότητας από τα 4 στα 10 στρέμματα:
1. μηδενίζεται οποιαδήποτε οικοδομική δραστηριότητα σημειώνεται στη χώρα, η οποία ήδη είναι ελάχιστη.

2. εκμηδενίζονται οι...

Έρχεται ο μεγάλος χαμός! Ο Παπανδρέου αδειάζει τον Πάγκαλο!!!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται μετά το νέο άδειασμα του πρωθυπουργού στον κ.Πάγκαλο. Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε κατά τη διάρκεια ομιλίας του πως “ο δημόσιος υπάλληλος είναι το κλειδί της αλλαγής” και πέταξε το καρφί για τον κ.Πάγκαλο λέγοντας πως “εμείς είμαστε περαστικοί. Εσείς είστε ο θεματοφύλυκας και η συνέχεια του κράτους”.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού εκφράζουν ανοιχτά πλέον την...

Ένα blog για τη μόδα... Με άποψη

Θέλετε να μαθαίνεται πρώτοι-ες από όλους τις νέες τάσεις τις μόδας από μία ξεχωριστή οπτική γωνία? Για εσάς λοιπόν δημιουργήθηκε το... Lamogue. Ένα από τα λίγα ελληνικά blogs μόδας που ξεπερνούν τα καλύτερα του εξωτερικού, διακρίθηκε ανάμεσα σε όλα τα ελληνικά Blogs μόδας 4o σε διαγωνισμό του H&M. 
 
Και το σπουδαιότερο είναι ότι....

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ SERVER ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ


"Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης της κεντρικής ιστοσελίδας της ΕΡΤ Α.Ε. www.ert.gr, οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα είναι περιορισμένες για τις επόμενες δύο ημέρες. Η ΕΡΤ Α.Ε. ζητεί την κατανόηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας, η οποία, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες αναβάθμισης, θα λειτουργήσει με βελτιωμένη εικόνα και περιεχόμενο."


Την ώρα που χιλιάδες υποψηφιοι συμβασιούχοι περιμένουν την αποψινή ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΡΤ για να δουν πόσοι και ποιοί είναι οι τυχεροί 170 που επιλέχθηκαν για να...

Πρόεδρε της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είσαι υπερήφανος;

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (το ΓΑΠ ντε... τον πρωθυπουργό μας που έχει κύρος σε ολόκληρο τον κόσμο και επιβάλλει την ελληνική ατζέντα και τις ελληνικές θέσεις).

Η 'σοσιαλιστική' Βολιβία, του 'σύντροφου' Μοράλες αναγνώρισε τα Σκόπια με τη συνταγματική τους ονομασία, στέλνοντας μάλιστα και μια επιστολή που υποστηρίζει ότι θα σταθεί αλληλέγγυα στον αγώνα τους όπως το έχει πράξει από το 1994.

Α, ρε Παπανδρέου γίγαντα...
131 οι χώρες που έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία"...

Ο Καρατζαφέρης... ξαναχτυπά!

Ο "Κωλοτούμπας" (καιρό είχαμε να ασχοληθούμε μαζί του...) σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Χατζηνικολάου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
- Διαπίστωσα ψυχρότητα μεταξύ Σαμαρά και Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη (αν δεν έλεγε τέτοια δε θα ήταν κάθε τρεις και λίγο στα media των νταβατζήδων)
- Μόνο αν συνεννοηθούμε θα διώξουμε το Πα.Σο.Κ. (σώπα ρε μεγάλε από βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Το λένε οι δημοσκόποι, ο Λούλης και ο Πρετεντέρης;)
- Η Ντόρα είναι...

Δεν μας αγάπησε κανείς

Σαν Έλληνες έχουμε την τάση να περιαυτολογούμε και να λέμε ότι δεν είμαστε άνθρωποι όπως οι άλλοι. Λέμε ότι είμαστε άνθρωποι ανεξάρτητοι, που δεν μπαίνουμε σε καλούπια δεν τιθασευόμαστε. Σίγουρα δεν μπαίνουμε σε καλούπια άλλων, ξέρουμε πολύ καλά να μπαίνουμε στο ίδιο μας το καλούπι. Είμαστε περήφανοι, και όχι άδικα, για την κληρονομιά μας, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για να αποδεικνύουμε ότι....

Οδεύουμε προς παράκρουση

Mάλλον, εκτός των άλλων, κινδυνεύουμε και με παράκρουση… Στην κυβέρνηση άλλα λέει ο μεν, άλλα ο δε και από χθες βάλθηκαν να μας αποτρελάνουν. Ολοι μαζί ψαχνόμαστε για να διαπιστώσουμε αν τελικά πράγματι διαθέτουμε το πλέον καλλιεργημένο, μορφωμένο και φυσικά παρεξηγημένο δυναμικό στο Ελληνικό Δημόσιο. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε τα λόγια του πρωθυπουργού χθες: «Γνωρίζω καλά τον....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΣΤΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,NEWSBOMB!

Ο συναγωνιστής από το Hellas- Orthodoxy προχωρά ένα βήμα ακόμα την αποκάλυψή μας για τον πατριδοκάπηλο Χαρδαβέλλα και αποδεικνύει ότι....