Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2012

Οι Κύπριοι αδερφοί στο πλευρό των Ελλήνων

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι και θα έπρεπε να αποτελούν πρότυπο για τους περισσότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε Ελλάδα και Κύπρο, ανήρτησαν σε ένδειξη συμπαράστασης στους Ελλαδίτες τα παρακάτω πανό..

"Κράτα Μάνα, ξανά Περήφανη"

"Θάνατος στους τραπεζίτες, Λευτεριά στην Ελλάδα"

Για να γίνει αντιληπτό το πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζονται παρόμοιες καταστάσεις, δείτε και τι πανό ανήρτησαν τα αναρχοβλήματα - μπολσεβίκοι της Ομόνοιας ως ένδειξη "συμπαράστασης"..

Λάβρος ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Σεραφείμ κατά των γραικύλων και των σιωνιστών

Τρεις Έλληνες Αεροπόροι,”έβαλαν τα γυαλιά” στη τρόϊκα! Γιατί υπάρχει η “άλλη” Ελλάδα

Αν υπήρχε κάτι τέτοιο στην Αυστρία ή την Γερμανία ή την Αγγλία πόσο θα μας το τιμολογούσαν για να το εφαρμόσουν στην Ελλάδα;
Το κλίμα που μεταδίδουν όσοι έχουν έρθει …να μας σώσουν,είναι ότι είμαστε ένας λαός που δεν δουλεύει,ότι είμαστε απείθαρχοι και άλλα τέτοια θετικά! Το κλίμα διαμορφώνεται βέβαια και από τους υπαλλήλους της τρόϊκας,οι οποίοι όμως πήραν τη καλύτερη απάντηση από τρεις Έλληνες αεροπόρους,οι οποίοι όχι με λόγια αλλά με πράξεις απλά τους έβαλαν τα γυαλιά!
Δεν ήταν αυτός ο στόχος τους,αλλά με την δουλειά τους θα πρέπει να έκαναν τους “τροϊκανούς” να σωπάσουν.

Βρήκαν λοιπόν “φάρμακο” για τις προμήθειες φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στα ελληνικά νοσοκομεία οι “τροϊκανοί”! Και το ανακάλυψαν εκεί που δεν το περίμεναν. Στις....

Πόση χοντροπετσιά μπορεί να διαθέτει ένας άνθρωπος; Ο ΓΑΠ έκανε κανό στην Σκιάθο την ώρα που ανακοινώνονται τα μέτρα εξαθλιώσης των Ελλήνων.

Όπως πληροφορούμαστε από το e-volos.gr, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαμένει στο ξενοδοχείο La piscine palace, σήμερα το πρωί σηκώθηκε ευδιάθετος μετά από ένα ξεκούραστο βράδυ και αφού ήπιε τον καφέ του ξεκίνησε χαρούμενος για να απολαύσει το κανό του στα καταγάλανα νερά της Σκιάθου!
Στην φωτογραφία τον βλέπουμε με τη σύζυγο και τον γιο του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Γ. Κουκουλάκη, στου οποίου το ξενοδοχείο διαμένει ο ΓΑΠ

Πόσο τραγικό και λυπηρό είναι όταν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού υπερασπίζονται ξένοι στην Ευρώπη;Πόσο γραικύλους πολιτικούς μπορούμε να αντέχουμε.;

Ρωσικοί S-300PMU-2 εγκλώβισαν αμερικανικό UAV - Απειλήθηκε κατάρριψη και κρίση


Πολύ κοντά σε «θερμό» επεισόδιο με την κατάρριψη αμερικανικού UAV από τις συστοιχίες των συριακών ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU-2, φτάσαμε πριν μερικές ημέρες. Όπως αναφέρουν πηγές από την Μόσχα το αμερικανικό UAV εντοπίστηκε να πετά στον εναέριο χώρο της Συρίας και ειδικά επάνω από τις περιοχές που μαίνονται οι συγκρούσεις στην περιοχή της Χομς.
Οι Σύροι ζήτησαν την άμεση κατάρριψή του (τις συστοιχίες των S-300PMU2 τις χειρίζονται Ρώσοι «στρατιωτικοί σύμβουλοι»), αλλά όταν η πληροφορίες διαβιβάστηκε στην Μόσχα τα «προϊστάμενα κλιμάκια» δεν έδωσαν το «πράσινο φως» και απλά ενημέρωσαν το υπουργείο Εξωτερικών. Ζητήθηκε τότε....

Οι Εθνικιστές μπαίνουν στη Βουλή...οι "νταβατζήδες" και το MEGA δεν μπορούν να το χωνέψουν..

Η συνωμοσία της σιωπής όμως έχει πια σπάσει...

Μεγάλο ζόρι στο μεγάλο κανάλι

Η Εκκλησία στο πλευρό 300 οικογενειών του Πειραιά..

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΩΝ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΔΡΩΜΕΝΑ , ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ..
 
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ...

Εθνική Αντίσταση: Μείνε Ζωντανός

Σκοπιανοί Διπλωμάτες και Αλυτρωτικοί Χάρτες της Μακεδονίας σε Εκδήλωση Σκοπιανών στον Καναδά!!!

Εκδήλωση Σκοπιανών της Διασποράς με την παρουσία Σκοπιανών διπλωματών και…αλυτρωτικού χάρτη της λεγόμενης “Μεγάλης Μακεδονίας” είχαμε στις αρχές του μήνα στον Καναδά. Συγκεκριμένα σε εκδήλωση Σκοπιανής Οργάνωσης του Καναδά,αυτοαποκαλούμενης ως “Ενωμένοι Μακεδόνες”, προς τιμήν του Βούλγαρου Γκότσε Ντέλτσεφ, παρέστησαν o Σκοπιανός πρέσβης στον Καναδά, Lubjen Tevdovski και ο γνωστός Γενικός πρόξενος των Σκοπίων στο Τορόντο, Dragan Gjurchevski.
Οι επίσημοι, ανάμεσα τους και οι Σκοπιανοί Διπλωμάτες, καθόντουσαν μπροστά από έναν αλυτρωτικό χάρτη της λεγόμενης ”Μεγάλης Μακεδονίας”, κρεμασμένο στον τοίχο.

Η Οργάνωση της Σκοπιανής Διασποράς αναφέρει στο καταστατικό της για....