Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015

Ο Ηγέτης του Ελληνικού Εθνικισμού Νίκος Γ. Μιχαλολιάκος πιο αποφασισμένος από ποτέ σε συνέντευξή του στο "Στόχο" δηλώνει: "Είμαι έτοιμος και για το Γολγοθά και για την Ανάσταση"



Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Στόχος"

18 μήνες κράτησαν στον Κορυδαλλό τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και σε αυτό το διάστημα έγιναν δυο εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες η Χρυσή Αυγή αναδείχτηκε Τρίτη πολιτική δύναμη. Ένας πολιτικός άθλος αν αναλογιστεί κανείς πως δεν υπάρχει προηγούμενο στον πολιτισμένο κόσμο να βρίσκεται έγκλειστος ο Αρχηγός και τα κορυφαία στελέχη πολιτικού κόμματος και αυτό όχι μόνο να μην διαλύεται, αλλά να παραμένει σταθερά στην Τρίτη θέση και να διεκδικεί με αξιώσεις και μεγαλύτερα ποσοστά, έχοντας ενεργό και σοβαρό λόγο στα πολιτικά δρώμενα και τεκταινόμενα της χώρας μας, σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εδώ και λίγες μέρες είναι ελεύθερος – τρόπος του λέγειν - αφού παρήλθε το 18μηνο και σε λίγες μέρες ξεκινάει και η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο «Στόχος» συνομίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη Διευθύντρια της εφημερίδας μας, Δήμητρα Μυλωνά.
- 18 μήνες στον Κορυδαλλό. Τελικά αληθεύει ότι η φυλακή χαλυβδώνει τους εθνικιστές;
- Πράγματι, αυτό ισχύει απολύτως και μπορώ να σας το διαβεβαιώσω, τόσο όσον αφορά εμένα αλλά και τους υπόλοιπους συναγωνιστές, είτε όσοι βρίσκονται τώρα εκτός φυλακών, είτε βρίσκονται ακόμη δυστυχώς μέσα στην φυλακή και γι’ αυτό τον λόγο οι σκέψεις μας είναι κοντά τους. Πέραν όμως από αυτό έχω να πω, ότι αυτές οι θυσίες είναι πολύ μικρές μπροστά στις θυσίες που έχουν υπάρξει για την ιδέα του εθνικισμού, για την ιδέα της  Πατρίδας. Μεγάλοι της Ιστορίας μας έδωσαν το αίμα τους, έδωσαν το αίμα τους, έδωσαν την τελευταία τους πνοή, σάπισαν ακόμη στα σίδερα της φυλακής για την Εθνική Ιδέα.
- Δώσατε έναν....

Το "κάψιμο του Ιούδα" και η συμβολική του αξία για τον Έλληνα.... (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

"Κάψιμο του Ιούδα" στην Ύδρα
Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, ένα παμπάλαιο έθιμο θα αναβιώσει και πάλι στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Πρόκειται για το «κάψιμο του Ιούδα», το οποίο στα περισσότερα μέρη γίνεται κατά την περιφορά του Επιταφίου.

Οι πιστοί ανά την ελληνική επικράτεια συνηθίζουν να κατασκευάζουν ένα ομοίωμα του Ιούδα. Το εσωτερικό του ομοιώματος το γεμίζουν με άχυρα και στη θέση των ματιών βάζουν εκρηκτικά (τις περισσότερες φορές). Τον καίνε σε ψηλό σημείο της περιοχής, ώστε να γίνεται ευκρινές το κάψιμο από τον κόσμο που συγκεντρώνεται στο σημείο, συνήθως κρεμασμένο από δέντρο, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Στην Ορθόδοξη Πίστη το συγκεκριμένο έθιμο λειτουργεί ως ένα είδος παραδειγματικής τιμωρίας της προδοσίας και του....

Πλήρωσε κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ τους τοκογλύφους και τη δόση παρά τις...δηλώσεις "για ρήξη"!


Ο πληρών τοις μετρητοίς: Παρά τις «τσάμπα μαγκιές» κανονικά πληρώθηκε η δόση στο ΔΝΤ

Η κυβέρνηση έχει αποδείξει σε όλον τον κόσμο πλέον ότι διαθέτει εξαιρετική ευχέρεια στις μεγαλόστομες δηλώσεις, αλλά είναι εξαιρετικά φειδωλή στις πράξεις. Στην πραγματικότητα ακόμα και η λέξη φειδωλή είναι ελάχιστη για να περιγράψει την κατάσταση, αφού βιώνουμε κανονικά μέρες πασοκονουδούλας, απλά με επικάλυψη δηλώσεων.
Πριν από λίγες μόλις ημέρες ακούσαμε πλειάδα τέτοιων μεγαλόστομων δηλώσεων ότι «η κυβέρνηση αν δεν λάβει χρήματα, δεν θα αποπληρώσει το ΔΝΤ». Τελικώς όπως διαβάζουμε σήμερα στον Τύπο, η....

Τελικά με τις καθαρίστριες του ΣΥΡΙΖΑ τι έγινε...;! Τις προσέλαβαν ή ήταν ακόμη ένα ψέμα για να κλέψον την ψήφο του ελληνικού λαού;!

apolymenes-vouli__article

Η περίπτωσή τους αποτέλεσε προεκλογικά μια από τις «σημαίες» του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τις απολυμένες καθαρίστριες, με σύμβαση έργου, του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες είδαν μεν να αλλάζει η κυβέρνηση που τις απέλυσε αλλά η επαναπρόσληψή τους δεν έγινε ακόμη. Για την ακρίβεια πρόκειται για τις 300 καθαρίστριες που εργάζονται σε εφορίες, με μηνιαίες συμβάσεις έργου, και με συνολική διάρκεια εργασίας για ορισμένες από αυτές τα 10 χρόνια.
Οι συγκεκριμένες απολύθηκαν το 2013. Η υπόθεσή τους.....

Η σταύρωση του Κυριού Ιησού Χριστού κατ'απαίτηση των εβραίων.. Κείμενο - Μετάφραση (ΜΑΤΘ. 27.25)

Πρωΐας δὲ γενομένης συμβούλιον ἔλαβον πάντες οἱ ἀρχιερεῖς καὶ οἱ πρεσβύτεροι τοῦ λαοῦ κατὰ τοῦ ᾿Ιησοῦ ὥστε θανατῶσαι αὐτόν· καὶ δήσαντες αὐτὸν ἀπήγαγον καὶ παρέδωκαν αὐτὸν Ποντίῳ Πιλάτῳ τῷ ἡγεμόνι.  ῾Ο δὲ ᾿Ιησοῦς ἔστη ἔμπροσθεν τοῦ ἡγεμόνος· καὶ ἐπηρώτησεν αὐτὸν ὁ ἡγεμὼν λέγων· σὺ εἶ ὁ βασιλεὺς τῶν ᾿Ιουδαίων; ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς ἔφη αὐτῷ· σὺ λέγεις.  καὶ ἐν τῷ κατηγορεῖσθαι αὐτὸν ὑπὸ τῶν ἀρχιερέων καὶ τῶν πρεσβυτέρων οὐδὲν ἀπεκρίνατο. τότε λέγει αὐτῷ ὁ Πιλᾶτος· οὐκ ἀκούεις πόσα σου καταμαρτυροῦσι;  καὶ οὐκ ἀπεκρίθη αὐτῷ πρὸς οὐδὲ ἓν ρῆμα, ὥστε...

ΣΟΥΛΤΣ: "Ο Τσίπρας ήταν πολύ καλό παιδί στη Μόσχα και εξυπηρέτησε τα συμφέροντά μας..."


Ικανοποίηση των διεθνών τοκογλύφων - Σούλτς: Καλό παιδί ο Τσίπρας στη Μόσχα

Πολύ διαφημίστηκε από τα εγχώρια πρόθυμα μέσα η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα ως μία «πράξη αντίστασης», η οποία υποτίθεται έφερε σε «δύσκολη θέση» τους διεθνείς τοκογλύφους. Διαβάσαμε πραγματικά απίστευτα πράγματα από τους διάφορους παπαγάλους της ενημέρωσης που ακόμα και μετά την σφαλιάρα προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια που φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις Πούτιν – Τσίπρα.
Τα αποτελέσματα αυτά, βεβαίως, μπορούσε με ευκολία να τα προβλέψει κανείς μέρες πριν. Η επίσκεψη Τσίπρα στην Μόσχα ήρθε λίγες μέρες μετά την....

Οι Τραπεζίτες λένε ΟΧΙ στο να δώσουν στοιχεία για τους πολιτικάντηδες που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό...


Την… αναμενόμενη απάντηση (δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα και υπάρχει τραπεζικό απόρρητο)  έδωσαν η  Ένωση Τραπεζών και η Τράπεζα της Ελλάδος, στην ερώτηση για το ποιοι πολιτικάντηδες έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης:
«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών δεν διαθέτει στοιχεία σχετικά με όσα αναφέρονται στην ερώτηση. Περαιτέρω, σημειώνουμε ότι ακόμη και αν διαβιβάζαμε την ερώτηση στις τράπεζες- μέλη μας, θα ήταν άνευ αντικειμένου, καθ’ όσον τα αιτούμενα στοιχεία διέπονται από το τραπεζικό απόρρητο, το οποίο αίρεται εν προκειμένω μόνο με....

Αποκλειστική συνέντευξη του Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού στην εφημερίδα “Μακελειό”


Αποκλειστική συνέντευξη του Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού στην εφημερίδα “Μακελειό”

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός, ο οποίος παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό μίλησε στην εφημερίδα "Μακελειό".
Ο Συναγωνιστής Λαγός αναφέρεται:
  • Στην σκευωρία και την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής
  • Στις.....

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!

npd
Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια που έγινε προ δωδεκαετίας (επί των ημερών του σοσιαλδημοκράτη Στρέντερ), το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο επαναλαμβάνει την προσπάθεια να θέσει εκτός νόμου το εθνικιστικό NPD.
Ως αφορμή για το νέο κύμα διώξεων, χρησιμοποιείται ο εμπρησμός πολυκατοικίας που επρόκειτο να στεγάσει Σύριους πρόσφυγες στο χωριό Τρέγκλιτς της Σαξονίας Άνχαλτ, από αγνώστους. Βεβαίως, δεν είναι αυτός ο....

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ’ ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Η… ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ

images
Μια από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, είναι και η ανεργία διαφόρων «καλλιτεχνών», λόγω του ότι γυρίζονται πλέον λίγες νέες τηλεοπτικές σειρές και δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν όλοι.
Αλλά, έλα που δε μπορεί να ζήσει ο «καλλιτέχνης» χωρίς δημοσιότητα! Και ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κερδίσει κάποιο ξεχασμένο πρόσωπο την πολυπόθητη δημοσιότητα; Ποιος άλλος από την αρνητική αναφορά του στην Χρυσή Αυγή;
Αυτό προφανώς είχε στο νου της και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (γνωστή στο κοινό από τους ρόλους τους στις εκφυλιστικές ταινίες του Κοκκινόπουλου…), που έδωσε συνέντευξη στην....

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ… ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!

Φόρο-στα-κατοικίδια
Γράφει ο Αντίοχος

Σε… άλλο επίπεδο περνάει η ζωοφιλία στον καιρό των Τσιπροκαμμένων. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που «διαρρέονται» από κύκλους της συγκυβέρνησης, το οικονομικό επιτελείο μελετά την επέκταση του συστήματος των τεκμηρίων διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και στα κατοικίδια ζώα (σκύλους, γάτες, καναρίνια κ.λπ.)!
Έτσι, το σύστημα προσδιορισμού των εισοδημάτων των φορολογουμένων με βάση τα τεκμήρια θα συμπεριλάβει από το 2016 και τις δαπάνες απόκτησης και συντήρησης κατοικιδίων ζώων, καθώς οι οικονομικοί…

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ;

Τι συνδέει τις ΜΚΟ των «αλληλέγγυων», την «Παγκόσμια Κυβέρνηση» και τους λαθρομετανάστες, με την φράση του David Rockefeller; «Είμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη»;Γιατί ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung» απηύθυνε έκκληση για «ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης» λέγοντας συγκεκριμένα την φράση:«a kind of global government»;
Μέχρι τώρα, αυτά τα ερωτήματα και όλα τα περί «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» κλπ, ακουγόταν ακόμη και για μένα, σαν μακρινές «θεωρίες συνωμοσίας».
Τελικά;
Απάτη; Αλήθεια; Εξαπάτηση των....