Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 13, 2016

13Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5 19:00 – ΆΛΣΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 100 (ΧΑΡΤΗΣ)


Η υπερήφανη νεολαία των Ελλήνων να είναι εκεί!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  • Καλωσόρισμα από το Μέτωπο Νεολαίας
  • Χαιρετισμοί βουλευτών Λαϊκού Συνδέσμου
  • Θεματική συζήτηση...

ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ!

Το θυμάστε το πάθημα της «αλληλέγγυας» ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου city plaza, που έκανε like στην κατάληψή του και μόλις κατάλαβε ότι πρόκειται για το δικό της ξενοδοχείο έβαλε τις φωνές και χάλασε τον κόσμο; Πέραν από την κωμική του πλευρά, το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη έκανε και μια μήνυση –στα όρια του αυτοφώρου- κατά των συντρόφων που καταπάτησαν την περιουσία της. Μήπως έχετε...

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

«Ένα σοβιετικό τρακτέρ αξίζει όσο δέκα καλοί ξένοι κομμουνιστές»
(Στάλιν)

Εκτός από τις γνωστά ΜΜΕ των δισεκατομμυριούχων του Περισσού, άφθονη σταλινική προπαγάνδα κάνουν και τα λεγόμενα (από τους κομμουνιστάς) «αστικά» ΜΜΕ. Ειδικώς δε το enikos.gr, το οποίο διευθύνει ο υιός του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων της ΝΔ, Νίκος Χατζηνικολάου, και είναι ιδιοκτησία της… φιλανθρώπου οικογενείας των...

ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Όχι μία, αλλά δύο φορές ζήτησε ο υπουργός Παππάς να κοπεί η συνέντευξή του με τον δημοσιογράφο Michel Friedman της Deutsche Welle, όταν ο τελευταίος τον στρίμωξε για τα καλά.

Η πρώτη ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής «Conflict Zone», ήταν «αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί». Ο Παππάς απέφευγε να απαντήσει επί της ουσίας, ο δημοσιογράφος επέμενε κι έγινε το πρώτο μπαμ!
Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε την περιβόητη δήλωση της κυρά-Τασίας, για τους λαθρομετανάστες που λιάζονται: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;». 
Ο πονηρούλης Παππάς απάντησε ότι η λέξη sunbathe...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΤΑ: ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ!

ÉäéïêôÞôåò ôáîß Ý÷ïõí áêéíçôïðïéÞóåé ôá ï÷Þìáôá ôïõò óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò, ÄåõôÝñá 18 Éïõëßïõ 2011. Ïé éäéïêôÞôåò ôáîß êÜíïõí 48ùñç áðåñãßá áíôéäñþíôáò óôï Üíïéãìá ôïõ åðáããÝëìáôïò ôïõò ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ
Όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών του ΣΑΤΑ, τόσο εντείνεται ο πόλεμος εναντίον τουΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ, αλλά και στοχοποιούνται τα στελέχη και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου του, Φωτεινή Κωτσάκη.
Είναι βέβαιο πως το φθαρμένο  συνδικαλιστικό σύστημα έχει πανικοβληθεί, με αποτέλεσμα να επιδιώκει να χρησιμοποιήσει διάφορους εγκάθετους, ουσιαστικά ανυπόληπτους και ξυπόλητους, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις με ανυπόστατες κατηγορίες και ανύπαρκτες αποδείξεις, επιδιδόμενοι σε λασπολογία.
Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. τους απαντά πως η Τιμή, η Ηθική και η Αξιοπρέπεια δεν αγοράζονται με χρήματα, ούτε ζυγίζονται με τα κιλά ή τις οκάδες… Ας γνωρίζουν αυτοί που....

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΖΩΝΗ ΤΩΝ 1.500 ΕΥΡΩ;


Πολύ ακριβά γούστα φαίνεται πως έχουν αυτοί που πετσόκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων, ακόμα κι αυτές του «φιλοδωρήματος» των 300 ευρώ.
Έτσι, ο…

Παγκόσμια φίμωση από το Facebook για οποιαδήποτε Εθνικιστική είδηση....


Το Facebook λογοκρίνει διεθνώς τις ειδήσεις εθνικιστικού περιεχομένου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ΜΟΝΗ εναλλακτική των Εθνικιστών είναι ο Αγώνας στο δρόμο - τις γειτονιές - τα πεζοδρόμια

Πολλά εκατομμύρια χρηστών του διαδικτύου έχουν προτίμηση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Επίσης, για πολλά εκατομμύρια χρήστες το Facebook αποτελεί και πηγή ειδησεογραφικής ενημέρωσης.
Όπως όμως καταγγέλλουν πρώην συνεργάτες του ιδρυτή και ιδιοκτήτη αυτής της ιστοσελίδας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, το Facebook λογοκρίνει με βάναυσο τρόπο μέσω της λειτουργίας «Trending-Function» ειδήσεις εθνικιστικού και πατριωτικού περιεχομένου. Όι χρήστες της ιστοσελίδας δεν γίνονται κοινωνοί ειδήσεων που προέρχονται από το πατριωτικό-εθνικιστικό φάσμα, ήτοι οι ειδήσεις για τα εκατομμύρια των χρηστών του Facebook φιλτράρονται πολιτικά, χωρίς βέβαιαοι ίδιοι οι χρήστες να το γνωρίζουν και να το επιλέγουν.
Η λειτουργία «Trending» της ιστοσελίδας που έχει την ηλεκτρονική της βάση στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ λογοκρίνει τις....

ΕΘΝΙΚΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΧΥΜΑ!

ambrosios-kalabryton__article
1ον. Την καρδιά μας από διημέρου απασχολούσαν πιεστικώς δύο περιπτώσεις πολύ επιδεικτικής προκλητικότητος εκ μέρους αθέων με πράξεις τους, οι οποίες απέβλεπαν εις δόξαν της αθεΐας!
2ον. Εκ παραλλήλου όμως σκεπτόμασταν, ότι το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, κατά την συνάντησιν των Επιταφίων, κάποιες χιλιάδες πιστών, των συγκροτούντων το πλήθος των πιστών πέντε (5) Ενοριών του κέντρου της πόλεως, θα ήταν μια ανεπανάληπτη, μια μοναδική ευκαιρία, προκειμένου νά ακουσθή η αγανάκτηση της ψυχής μας εναντίον αυτών των συγκεκριμένων αθέων, οι οποίοι -πρώτοι αυτοί- δεν εσεβάσθησαν την αγιότητα και των ιερότητα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδος.
3ον. Συγχρόνως σκεπτόμασταν, ότι.....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ROLEX Ο ΑΡΧΙΚΟΥΚΟΥΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ… ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

castro
Γράφει ο Αντίοχος

Λύθηκε η απορία μας, γιατί ο αρχηγός του κόμματος που «παίζει» με τα δισεκατομμύρια (ΚΚΕ Α.Ε.) φοράει ένα πανάκριβο ρολόι, μάρκας Rolex. Πρόκειται για κομμουνιστική… παράδοση, την οποία ξεκίνησε ο Φιντέλ Κάστρο.
Όπως, λοιπόν, έμαθα –όσο ζεις μαθαίνεις- ο Κάστρο φορούσε όχι μόνο ένα, αλλά δύο Rolex στην πρώτη του επίσκεψη στην ΕΣΣΔ, προσκεκλημένος του τότε σοβιετικού δικτάτορα Νικίτα Χρουστσόφ.
Η επίσκεψη, όμως, έμεινε στη μνήμη όλων χάρη σε μία φωτογραφία, όπου φαίνεται ο Κάστρο να φορά τα δύο Rolex και ν’ ανάβει μια… πουράκλα Αβάνας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Χρουστσόφ.
Γιατί δύο ρολόγια; Το ένα ήταν....

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την Πατρίδα και τον Λαό


ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την Πατρίδα και τον Λαό

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Την Κυριακή 8 Μαΐου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος αντιμετώπισε για μία ακόμη φορά την σφοδρή πολεμική ολόκληρου του Συστήματος και επέτυχε μία ακόμη υπερήφανη Νίκη. Οι καταγγελίες και η δυναμική αντιπολίτευση της Χρυσής Αυγής ανάγκασε όλα τα συστημικά αποκόμματα να ενωθούν και να παραβιάσουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας.
Ψηφίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, με ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία 153 βουλευτών, το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει τους....