Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2016

Εθνικιστική ενημερωτική δράση στα διόδια Ελευσίνας - Φωτορεπορτάζ

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες βρέθηκαν σήμερα στα διόδια Ελευσίνας και μοίρασαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδος "Χρυσή Αυγή" όπως και ενημερωτικά φυλλάδια με τις πολιτικές μας προτάσεις.

Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει καθημερινά πως ο Αγώνας της και η παρουσία της στο πλευρό του Έλληνα πολίτη δεν είναι προεκλογική, αλλά καθημερινή.

Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις γίνονται στον δρόμο σε άμεση επαφή με τους πολίτες και αν κρίνουμε από την αποδοχή...

Μαθητές, να πως θα ξεβρακώσετε τον μαρξιστή καθηγητή σας για την 28η Οκτωβρίου!

Γράφει ο Αντίοχος

Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αναμένεται να ξεσαλώσει το μαρξιστικό καθηγηταριό, κατά του εθνικισμού και του Ι. Μεταξά.

Αγαπητοί μαθητές, θα σας πω έναν έξυπνο τρόπο για να ξευτιλίσετε τον μαρξιστή ινστρούχτορα που θα σας λέει το παραμύθι του. Σίγουρα, θα σας πει –μεταξύ των άλλων- πως «Οι Έλληνες το ’40 πολέμησαν τον φασισμό». Μόλις το πει αυτό...

«Προσφυγάκια» Τρικάλων: Αντί για φαγητό να μας δίνετε λεφτά! Να πάνε στα σπίτια των «αλληλέγγυων» να τρώνε κάθε μέρα μπον φιλέ!

Καθιστική διαμαρτυρία έκαναν σήμερα τα «προσφυγάκια» που φιλοξενούνται στο Κέντρο των Τρικάλων, με αιτήματα για καλύτερο φαγητό και συνθήκες διαβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα «προσφυγάκια» διαμαρτύρονται για την ποιότητα του φαγητού που τους παρέχεται, ζητούν καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και συνθήκες διαβίωσης. Παράλληλα προτείνουν αντί για έτοιμο φαγητό, να τους δίνεται το ποσό που τους αντιστοιχεί σε «μετρητά».
Επίσης, τα «προσφυγάκια» απείχαν από το συσσίτιο  και δήλωσαν πως θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες την αποχή τους.

Ωστόσο, κρίνουμε ότι η αποχή από το φαγητό δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση. Υπάρχει καλύτερη! Στα Τρίκαλα δεν ήταν που μόλις κατέφτασαν τα πρώτα «προσφυγάκια» μαζεύτηκε...

Αλήθεια, τι στάση κράτησαν οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης κατά την απελευθέρωση από τον Τουρκικό ζυγό;

Η εγκατάσταση των εβραίων στην Θεσσαλονίκη έγινε το 1516. Σημειωτέον, ότι ο Σουλτάνος είχε δώσει άδεια εγκατάστασης στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, με ειδικά προνόμια, σε 120.000 εβραίους από το 1.487. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς εγκαταστάθηκαν στην Θεσσαλονίκη…

Ας δούμε τώρα τη στάση των εβραίων κατά την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό, όπως κατεγράφη στην Ιστορία, χωρίς κάποια αντισημιτική διάθεση.

Μαρτυρία 1η, του Αστυνόμου Νικολάου Αργυριάδη, στην εφημερίδα «Μακεδονία» της 20ης Μαΐου 1933:

«Ο Ελληνικός στρατός προχωρεί. Ο Ταχσίν κλονίζεται, καταρρέει, συντρίβεται. Οι Εβραίοι...