Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2010

Το ΠΑΣΟΚ του... Ροκφέλερ!

190910-pasok1Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974 Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα - εκτός και εντός Ελλάδος - είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την "νέα τάξη πραγμάτων". Η ιστορία τώρα,

Οι Εβραίοι τραπεζίτες της Γουόλ Στρίτ βίασαν την Ελλάδα - Ποιοί είναι;

Δείτε το βίντεο που ο Max Keiser λέει πολλές αλήθειες για τον πραγματικό βιασμό που δέχθηκε η Ελλάδα απο τους Τραπεζίτες της Wall Street.
 
Στο παρελθόν έγινε έρευνα από το Κογκρέσο κατόπιν ερώτησης ενός γερουσιαστή για να πληροφορηθούν οι Γερουσιαστές και οι βουλευτές των ΗΠΑ ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της FED, της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Αποκαλύφθηκε ότι

Και ο ΓΑΠ το χαβά του... "Χρειαζόμαστε μια Νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση"


πηγη

Γραφικότητα ή ένδειξη ασχετοσύνης;

Ο Δένδιας λέει το αυτονόητο, για να υποστηρίξει τη διαφωνία της ΝΔ να κληθεί ο Καραμανλής στην προανακριτική και να διακιολογήσει το λόγο που το κόμμα του εγκατέλειψε την 'στημένη' διαδικασία.
"Δεν υπάρχει καμμία αναφορά για ζημιά του δημοσίου στις ανταλλαγές"

"Κανένας εμπειρογνωμονας δεν...

Χατζηνικολάου προς Σκυλακάκη: Στο περίπου..."Είσαι πιόνι και φερέφωνο"

Πυρ ομαδών κατά  του Σκυλακάκη από τον Χατζηνικολάου, που περιέργως σήμερα κάνει λογικές, δημοσιογραφικές ερωτήσεις και σχολιασμό.

"Κύριε Σκυλακάκη μου κάνει εντύπωση ο χρόνος που επιλέξατε να μιλήσετε"

"Ποιός ο λόγος να...

"Έχετε επιλεκτική μνήμη"

Την ξεφτίλισε την προβοκατόρισσα του Πα.Σο.Κ., Κάτια Μακρή, ο Δένδιας.

"Δεν ακούτε τι σας λέω κα. Μακρή...Έχετε επιλεκτική μνήμη"

"Δε θέλετε να καταλάβατε τι...

Τους 'έκοψε' στον αέρα...

Προβοκατόρικο 'κόψιμο΄του MEGA των συνδικαλιστών φορτηγατζήδων.

Αφού τους παρουσίασε στα παράθυρα, έδωσε λόγο σε έναν τηλεμαϊντανό να τους..

INTERNET CAFÉ Τέλος στην Ελλάδα;


Με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και που θα ψηφίσει (γιατί την έχει πιάσει υστερία) ουσιαστικά κλείνει ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ. Στο άρθρο 4 παράγραφο 2\δ του νομοσχεδίου αναφέρει...

Με διαφορά 10 μονάδων πρώτο το MEGA

'Κρατάει' το MEGA τα πρωτεία στην τηλεθέαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων με το ALTER να ακολουθεί.

Το εντυπωσιακό είναι πως...

Το ν/σ για συγχωνεύσεις ατο δημόσιο

Ως ένα πρώτο βήμα νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δημοσίου είναι η πρώτη κατηγορία καταργήσεων και συγχωνεύσεων υπηρεσιών και οργανισμών του Δημοσίου, δήλωσε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, κατά την ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής ενόψει της κατάθεσης του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών.

    - Η απάντηση στην κατακραυγή των πολιτών...

Το μυστικό deal μεταξύ Ερντογάν και Παπανδρέου για το Αιγαίο

Τα δύο βήματα
Πρώτο στάδιο

  1. Επέκταση των......... ελληνικών χωρικών υδάτων (σε διαφορετικό μήκος ανά περιοχή), αλλά όχι στα 12 μίλια, και αποφάσεις για τον εναέριο χώρο και το FIR.
  2. Απόσυρση των τουρκικών θεωρών για «γκρίζες ζώνες».
  3. Παραίτηση της Ελλάδας από το δικαίωμα να ορίσει Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ).
  4. Σύνταξη Κειμένου Αρχών που θα δεσμεύει ας δύο χώρες για τήρηση των παραπάνω σημείων.
Δεύτερο στάδιο...

Έκρηξη Πάγκαλου και ..προσπάθεια αποσιώπησης


Στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης, που συνεδρίαζε σήμερα κάποιος επεσήμανε στον Αντιπρόεδρο της Κυβένρησης του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλο, ότι "οι πολίτες μας ρωτάνε, πού πήγαν τα λεφτά, κύριε Αντιπρόεδρε"
Και ο κ.Πάγκαλος τους άφησε άναυδους όλους:
«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: «σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος».
Μετέθεσε λοιπόν...

Ξανά στο προσκήνιο η Αλ σαλέχ

Νομίζετε ότι ξεμπερδέψαμε από την ανθελληνίδα- ακτιβίστρια- προβοκατόρισσα έτσι εύκολα;

Τι ρόλο της αναθέτουν...

Έχουμε άδικο για τους λαθρομετανάστες;

Γράφει η Ιδεοπηγή  

Πολλοί σχολιάζουν σε τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα και ιστολόγια για τους κινδύνους που εγκυμονεί η παρουσία υπέρογκου αριθμού λαθρομεταναστών στη χώρα.
Πολλοί Έλληνες διαμαρτύρονται για την ανεξέλεγκτη και αφόρητη κατάσταση που επικρατεί σε πολλές γειτονιές της Αθήνας ειδικότερα στο κέντρο αλλά και σε πολλά χωριά.
Πολλοί κατηγορούν...

Μιλάνο- Ζυρίχη μέσα από το μεγαλύτερο τούνελ

ΒΕΡΝΗ Ενα πραγματικό ταξίδι στο κέντρο της Γης με ταχύτητες ως και 250 χιλιομέτρων την ώρα θα κάνουν από το 2017 όσοι ταξιδεύουν σιδηροδρομικώς από τη Βόρεια Ιταλία στην Ελβετία. Τότε θα δοθεί στην κυκλοφορία η σιδηροδρομική σήραγγα του Γκοτάρ, η οποία θα διασχίζει τις Αλπεις, αποτελώντας τη μακρύτερη υπόγεια σήραγγα του κόσμου. Αυτές τις ημέρες ανακοινώθηκε ότι το 97,5% του έργου της εκσκαφής ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το τούνελ, μήκους 57 χιλιομέτρων, το οποίο...

Ένα αφιέρωμα στον ποιητή του Ελληνισμού Γιώργο Σεφέρη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ (1900 - 1971) Ο Γιώργος Σεφέρης (λογοτεχνικό ψευδώνυμο του Γιώργου Σεφεριάδη) γεννήθηκε στη Σμύρνη, γιος του δικηγόρου και διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Παρισιού Στέλιου Σεφεριάδη και της Δέσπως το γένος Γιωργάκη Τενεκίδη. Είχε δύο μικρότερα αδέρφια την Ιωάννα (μετέπειτα σύζυγο του Κωνσταντίνου Τσάτσου) και τον Άγγελο. Η πανεπιστημιακή καριέρα του πατέρα του υπήρξε λαμπρή και κατέληξε το 1933 στην αναγόρευσή του ως Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ακαδημαϊκού. Μετά το ξέσπασμα του πρώτου παγκοσμίου πολέμου το 1914 η οικογένεια Σεφεριάδη εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Στην Αθήνα ο Σεφέρης...

Σχέδιο Αφελληνισμού της Παιδείας

Τον έντονο προβληματισμό των ελληνικών σωματείων και ενώσεων του εξωτερικού έχει προκαλέσει η πολιτική του υπουργείου Παιδείας και οι στόχοι που εξυπηρετούν μια σειρά από κινήσεις της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου σε ζητήματα που άπτονται της εκπαίδευσης της ομογένειας.

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει...

Το facebook θα μας εντοπίζει όπου και αν βρισκόμαστε

ΛΟΝΔΙΝΟ Σκεπτικισμό και ανησυχία προκαλεί η έλευση και στην Ευρώπη μιας νέας εφαρμογής του Facebook στα κινητά τρίτης γενιάς (3G). Πρόκειται για το «Facebook Ρlaces», με το οποίο κάθε χρήστης πληροφορεί μαζικά τους ψηφιακούς του «φίλους» πού ακριβώς βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, με τη βοήθεια του γνωστού συστήματος παγκόσμιου εντοπισμού GΡS. Δίνει μάλιστα και έναν χάρτη για όποιον...

Τυχαίο; Δε νομίζω

Ο Στέφανος Μάνος, σε πρόσφατες δηλώσεις στο Κανάλι 1 του Πειραιά, υποστήριξε τα εξής

"Ο διχασμός είναι μεταξύ...

Μυστική διαπραγμάτευση Ρόντου με τα Σκόπια για το θέμα της ονομασίας

ΜΥΣΤΙΚΗ διαπραγμάτευση με τα Σκόπια με συμμετοχή του πρώην συμβούλου του κ. Παπανδρέου κ. Αλεξ Ρόντου, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση στο θέμα της ονομασίας.

Εν μέσω έντονης φημολογίας και διαρροών τις τελευταίες μέρες από κυβερνητικές πηγές ότι επίκειται η επίλυση του Σκοπιανού, ο Δημήτρης Δρούτσας παραδέχθηκε...

68% των αναλυτών θεωρεί πως η Ελλάδα θα πτωχεύσει

2/3 οικονομικοί αναλυτές, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε το Bloomberg, υποστηρίζουν ότι...

Έργα και ημέρες ενός ανθέλληνα του ευρωκοινοβουλίου... Ο Σκυλακάκης συντασσόμενος με τον Τρεμόπουλο 'κατηγορούσε' την Κύπρο για μη υποστήριξη των συνομιλιών με την Τουρκία για το θέμα του Κυπριακού.

Το ψηφίσμα του ακολουθεί ουσιαστικά 'κατηγορεί' την Κύπρο πως αθετεί τη συμφωνία για απευθείας συνομιλίες με την Τουρκία για το θέμα του Κυπριακού.

Μια αρνητική εξέλιξη που...

«Bουτιά» 65% στις πωλήσεις αυτοκινήτων

Κατακόρυφη πτώση 65% κατέγραψαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα το πρώτο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου.

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων κάνει λόγο για «τραγική κατάσταση» και για «καταστροφή που δεν περιορίζεται μόνο στους κατεστραμμένους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά παίρνει και κοινωνικές διαστάσεις».

Όπως διαπιστώνεται από...

Εκτός ΝΔ ο 'κεκές'

Δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη ο Σκυλακάκης στο ραδιοφωνο του Real.

Κεκέδιζε συνεχώς, δεν απαντούσε και κόμπιαζε... Λες και είχε κόμπο στο λαιμό.

Σε πιέσαν βρε καλόπαιδο να...

Καρατζαφέρης για Σκυλακάκη

Ο Καρατζαφέρης πριν από λίγο στον Real FM είπε τα εξής:

"Αναμενόμενο ότι θα έκανε κάποια κίνηση ο κ.Σκυλακάκης ώστε να φύγει από τη ΝΔ, από τι στιγμή που...

Τέλος ο 'προστατευόμενος' της κόρης του Αποστάτη. Εύγε

Διαφράφηκε ο Σκυλακάκης και παραπέμπεται στο πειθαρχικό του κόμματος, με απόφαση του Προεδρου...

Διαγράψτε τώρα τον Σκυλακάκη

Μιλώντας στον BHMA 99,5, δήλωσε πως «θα είναι αυτοπυροβολισμός αν ανακοποεί η προσπάθεια του μνημονίου». Εκτός πραγματικότητας η τοποθέτηση Σκυλακάκη, σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο διορισμένος από...

2007-2010: Η μεγάλη μεταλλαγή.....

Του Νίκου Κοτζιά
Μετά τις ήττες του 2004 και 2007
Πριν τρία χρόνια, στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Γ.Παπανδρέου αποφασίζει να μην παραιτηθεί από την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ και να δώσει μια διαφορετική μάχη από εκείνη του 2004 και του 2007. Να μην δώσει, δηλαδή, μια ακόμα μάχη επικοινωνίας όπως στις προηγούμενες εκλογικές μάχες που είχε χάσει, αλλά να δώσει, επιτέλους, μια ουσιαστική πολιτική μάχη. Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 ο Γ. Παπανδρέου πήγε στηριγμένος στο
επιτελείο που έχει και σήμερα μετά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

Η μάχη εκείνη ήταν...

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Ο Gerhard από την Γερμανία,

ο Franchua από την Γαλλία,
ο Mario από την Ιταλία,
και ο Johan από την Ολλανδία,
ευχαριστούν από καρδιάς όλους εμάς τους Έλληνες για την προτίμηση που δείχνουμε στα εθνικά τους προϊόντα, και κατά επέκταση στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των.
Και σαν επιβράβευση μας συμβουλεύουν .....

Οι νέοι συντελεστές στη διαδοχική

Υψηλότερες αποδοχές θα λάβουν όσοι έχουν ασφάλιση σε δύο τουλάχιστον Ταμεία, εάν συνταξιοδοτηθούν από τον προσεχή Ιανουάριο. Με βάση τις ρυθμίσεις του νόμου, στις περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλισης οι συντάξιμες αποδοχές του παρελθόντος (προηγούμενο ή προηγούμενα Ταμεία), εκτός από τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, αναπροσαρμόζονται και με ένα συντελεστή βελτίωσης. Κατ' αυτόν τον τρόπο οι συντάξιμες αποδοχές...

Οι πρωταθλητές στις καταθέσεις

Από το "ΒΗΜΑ"

Από ποιο Ταμείο θα χορηγείται η σύνταξη

Σύνταξη από το τελευταίο ταμείο δικαιούνται τις περισσότερες φορές όσοι έχουν διαδοχική ασφάλιση.
Σε περίπτωση, ωστόσο, που ο ασφαλισμένος δεν έχει συμπληρώσει στο τελευταίο ταμείο τα απαιτούμενα ένσημα, η αίτησή του εξετάζεται από τους φορείς που είχε ασφαλιστεί παλαιότερα. Οι προϋποθέσεις για την καταβολή της σύνταξης καταγράφονται στην εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Στην εγκύκλιο αναφέρεται χαρακτηριστικά:


1. Η σύνταξη απονέμεται από ...

Η χώρα των θαυμάτων

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ’ ΕΥΧΗΝ. Ο,τι πιάνει στα χέρια της αυτή η κυβέρνηση γίνεται χρυσός… Κάπως έτσι παρουσίασε την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα στην ομιλία του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Επειδή, δε, τα εποίησαν όλα τόσο καλά ως άλλοι μάγοι, η κυβέρνηση πέτυχε τους στόχους της πολύ νωρίτερα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ήδη επικεντρώνεται σε νέους στόχους! Μήπως ζούμε...