Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ! Λαθρομετανάστης κατέσφαξε με κουζινομάχαιρο 22χρονη κοινωνική λειτουργό! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι τρομακτικές φωτογραφίες είναι από το εσωτερικό κέντρου μεταναστών για παιδιά, όπου δολοφονήθηκε 22χρονη κοινωνική λειτουργός σε φρενήρη επίθεση.

Η 22χρονη Alexandra Mezher δολοφονήθηκε με κουζινομάχαιρο από τον Youssaf Khaliif Nuur που ζητούσε άσυλο. Ισχυριζόταν ότι είναι μόνο 15 ετών για να κερδίσει μια θέση στο κέντρο...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ» ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Στις σχετικές με τον Β΄ γύρο των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία ειδήσεις, διαβάσαμε και το εξής: «Σημειώνεται ότι ποσοστό μεγαλύτερο του 10% των ψηφοφόρων επέλεξε τις επιστολικές ψήφους. Αυτές οι ψήφοι -περισσότερες από 800.000- θα καταμετρηθούν τη Δευτέρα…».
Τι είναι, λοιπόν, αυτή η «επιστολική» ψήφος, την οποία επέλεξε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό των Αυστριακών ψηφοφόρων;

Αυτό που λέει η λέξη: δίνεται η δυνατότητα της συμμετοχής σε όσους ψηφοφόρους...

Δεν τους χάλασε στο MEGA ο θρίαμβος του ΕΛΑΜ: «Δυστυχώς, το αδελφό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπαίνει στην Βουλή…» ΒΙΝΤΕΟ

Η τεράστια εκλογική νίκη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) στις χθεσινές εκλογές στην Κύπρο, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, την συνομωσία σιωπής και την εκτίναξη στο διπλάσιο του εκλογικού ορίου για την είσοδο στο Κοινοβούλιο, από το 1,8% στο 3,6%, προκάλεσε αλλεπάλληλα «εγκεφαλικά» στα εγχώρια συστημικά μέσα.

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά το πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της Δημοκρατίας και κατά πόσο σέβονται την Λαϊκή Βούληση, όλα ανεξαιρέτως τα καθεστωτικά ΜΜΕ έδειξαν την έκδηλη στεναχώρια τους για την είσοδο του ΕΛΑΜ. Κορυφαίο στην αθλιότητα, το ετοιμοθάνατο MEGA, το οποίο μην κρατώντας έστω και στοιχειωδώς τα προσχήματα, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων είπε δια στόματος...

ΜΑΙΟΣ 1943: ΓΙΑΤΙ Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΛΙΝ» ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ;

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Αυτές τις μέρες, έχουμε την επέτειο της διαλύσεως της Κομμουνιστικής Διεθνούς, της διαβόητης «Κομιντέρν», αλλά μην ψάξετε να βρείτε λεπτομέρειες στα… αρμόδια κομμουνιστικά ιστολόγια, διότι την αποκρύπτουν επιμελέστατα! Και την αποκρύπτουν, διότι είναι το αποκορύφωμα της εγκαταλείψεως του κομμουνισμού, από τον «Μεγάλο Στάλιν», λόγω του πολέμου!

Ακούσαμε τις προηγούμενες ημέρες (γύρω στην 9η Μαΐου) τους κομμουνιστάς να επαίρονται για την «αντιφασιστική νίκη», «τον ρόλο της ΕΣΣΔ και προσωπικά του συντρόφου Στάλιν», κ.τ.λ. Όμως, εκείνο που δεν λένε οι διάφοροι Μπογιόπουλοι, είναι ότι η νίκη αυτή δεν επετεύχθη στο όνομα του κομμουνισμού,...

Πανευρωπαϊκός Εθνικιστικός Άνεμος σαρώνει την Ευρώπη: Ποιες είναι οι άμεσες επιπτώσεις από τις εκλογές σε Κύπρο και Αυστρία


Πανευρωπαϊκός Εθνικιστικός Άνεμος σαρώνει την Ευρώπη: Ποιες είναι οι άμεσες επιπτώσεις από τις εκλογές σε Κύπρο και Αυστρία

Το σύστημα των διεθνών τοκογλύφων βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Ταυτόχρονα σε δύο κράτη υπήρξαν εκλογές και απανωτά «χαστούκια» για τους διεθνιστές. Στην Ελληνική Κύπρο μας, Εθνικιστές Βουλευτές θα κοσμήσουν το Κοινοβούλιο και θα θέσουν τέρμα στην ασυλία του εκεί αμαρτωλού κατεστημένου. Στην Αυστρία, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, παρά τον συνασπισμό ολάκερου του «δημοκρατικού τόξου», ο Νόμπερτ Χόφερ προηγείται και το μόνο που απομένει στους κλεπτοκράτες είναι η νοθεία στις επιστολικές ψήφους, των οποίων η καταμέτρηση εκκρεμεί.
Σίγουρα, αν κρίνουμε και από την υποδοχή των δύο γεγονότων στις εγχώριες φυλλάδες της κλεπτοκρατίας, ο συνδυασμός των δύο παραπάνω ειδήσεων προκαλεί έντονη ανησυχία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και ιδιαιτέρως στο Σίτυ του Λονδίνου και τη Νέα Υόρκη.
Η ανησυχία αυτή έχει ήδη εκφραστεί με....

Η Πολωνία απαγορεύει ό,τι θυμίζει κομμουνισμό - Εμείς θα τους στείλουμε το ΣΔΟΕ!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Σιωνιστικά υποκεινούμενος κομμουνισμός - εχθρός κάθε ανθρώπου και έθνους, οφείλει να εξαλειφθεί με κάθε μέσο και τρόπο. Θα αποτελούσε το μέγιστο ράπισμα στο παγκόσμιο Ιουδαϊκό ιερατείο που καθ' υπόδειξή χρησιμοποείται για να να αλλοίωσει και να διαλύσει τα Έθνη οδηγώντας την ανθρωπότητα στον όλεθρο της σκλαβιάς - παγκοσμιοποίησης.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Νόμο που απαγορεύει κάθε αναφορά σε δρόμους, δημόσια κτίρια και χώρους που διαδίδει τον εγκληματικό κομμουνισμό, υπέγραψε ο πρωθυπουργός της εθνικής κυβέρνησης της Πολωνίας.
Σύμφωνα με την ερμηνευτική εγκύκλιο του νόμου, οι ονομασίες σε κτίρια, δρόμους, οδούς, πλατείες, γέφυρες «δεν μπορούν να....

ΟΛΟΝΥΧΤΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΛΑΜ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!

37e857dcc6a3541822cec3fc83825fbf_XL
Η είσοδος στη Βουλή για πρώτη φορά του ΕΛΑΜ (με 2 έδρες μάλιστα), πανηγυρίζεται δεόντως από την ηγεσία και τους ψηφοφόρους του κόμματος.
Πριν από λίγο, στα γραφεία του κόμματος γιόρτασαν με πυροτεχνήματα την είσοδο στο κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου δήλωσε:

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

xrysh_aygh
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Η διαπίστωση της φίμωσης από τα ΜΜΕ οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η μόνη οδός για να μάθει ο κόσμος για τη Χρυσή Αυγή ειναι το....πεζοδρόμιο και οι δρόμοι!

Εχθές το βράδυ, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας διοργάνωσε συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης στον Γάλλο εθνικιστή Ντομινίκ Βενέρ. Την Πέμπτη, διοργάνωσε άλλη συγκέντρωση, στο Μενίδι, για την γενοκτονία των Ποντίων από τους κεμαλομπολσεβίκους. Και στις δύο συγκεντρώσεις παρευρέθηκε και μίλησε ο Αρχηγός του Κινήματος…
Ποιο ήταν το κοινό στοιχείο και των δύο αυτών συγκεντρώσεων – όπως και ΟΛΩΝ των προηγουμένων- που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή; Τις «έθαψαν» ΟΛΑ τα ΜΜΕ των ολιγαρχών του πλούτου, έντυπα και ηλεκτρονικά! Δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά!
Τα ίδια ΜΜΕ, που σπεύδουν να.....

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ – ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ… ΣΔΟΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Νόμο που απαγορεύει κάθε αναφορά σε δρόμους, δημόσια κτίρια και χώρους που διαδίδει τον εγκληματικό κομμουνισμό, υπέγραψε ο πρωθυπουργός της εθνικής κυβέρνησης της Πολωνίας.

Σύμφωνα με την ερμηνευτική εγκύκλιο του νόμου, οι ονομασίες σε κτίρια, δρόμους, οδούς, πλατείες, γέφυρες «δεν μπορούν να τιμούν ανθρώπους, οργανώσεις, γεγονότα και ημερομηνίες που συμβολίζουν τον κομμουνισμό ή οποιαδήποτε άλλο ολοκληρωτικό καθεστώς, είτε προάγουν το καθεστώς με άλλους τρόπους».

Παράλληλα απαγορεύονται οι αναφορές στο καθεστώς που επιβλήθηκε στην Πολωνία κατά το διάστημα 1944 – 1989, όταν η χώρα ήταν δορυφόρος της ΕΣΣΔ.
Ο νόμος δίνει στις τοπικές αρχές προθεσμία ενός έτους να αφαιρέσουν...