Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 08, 2013

Ισραηλινός κινηματογραφιστής διαλύει τον μύθο ότι οι ναζί έκαναν σαπούνια τους Εβραίους!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σίγουρα είναι "δάκτυλος" της Χρυσής Αυγής..
 
Ένας Ισραηλινός κινηματογραφιστής που έχει ομολογήσει ότι έχει «εμμονή» με το Ολοκαύτωμα, «αποτελειώνει» οριστικά τον αστικό μύθο ότι οι Ναζί χρησιμοποιούσαν τα απομεινάρια από τα πτώματα των Εβραίων για να δημιουργήσουν σαπούνια.
“Soaps”, ("Σαπούνια") λέγεται η νέα ταινία του σκηνοθέτη Εγιάλ Μπάλλας (Eyal Ballas), 43 ετών, ο οποίος διαπιστώνει ότι ο μύθος του σαπουνιού προέρχεται από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν υπήρχε η φήμη ότι οι Γερμανοί μετέτρεπαν τα πτώματα σε σαπούνι. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι φρουροί SS παρενοχλούσαν τους.....

Κρατικός ρατσισμός κατά Ελλήνων με τις πλάτες του Σύριζα


Κρατικός ρατσισμός κατά Ελλήνων με τις πλάτες του Σύριζα

Ένα ακόμη περιστατικό ρατσισμού εις βάρος Ελλήνων σημειώθηκε σήμερα στο Μεσολόγγι. Δυο μικροπωλητές, ένας Έλληνας και ένας νιγηριανός λαθρομετανάστης διαπληκτίστηκαν στην λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. Η αστυνομία συνέλαβε τον νιγηριανό, ενώ ο Έλληνας προσήλθε εθελούσια στο Τμήμα.
Εκεί προσέτρεξαν άμεσα προς υπεράσπιση του νιγηριανού οι τοπικοί βουλευτές του Σύριζα, Βαρεμένος, Τριανταφύλλου και η υπόλοιπη "αντιρατσιστική" κουστωδία. Αποτέλεσμα της παρέμβασής τους ήταν να....

"Δημόσια γιορτή" η παρέλαση των gay για τον Καμίνη...Και οι "δημοκράτες" Σόλων - Αισχύνης

Ο δεξιά της φωτογραφίας θα είναι "εισαγόμενος"
Χαιρετισμό όπως αναμενόταν, έστω και χωρίς την παρουσία του, απήθυνε ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης στο φεστιβάλ της ανωμαλίας, εμ εννοούμε "διαφορετικότητας"...

Στο μήνυμα του ο Καμίνης ανάμεσα σε διάφορα δακρύβρεχτα περί "ισονομίας - ισότητας" (η "αδερφότητα" του ξέφυγε, αλλά με τόσες "αδερφές" εκεί μάλλον ήταν 'ειρωνεία' να χρησιμοποιηθεί η λέξη) κάνει λόγο για "Δημόσια γιορτή των κατοίκων της Πρωτεύουσας που στέκονται αλληλέγγυοι στην προσπάθεια να γίνει η Αθήνα μια πόλη ανεκτική και απαλλαγμένη από το ρατσισμό".

Το κάλεσμα του αποτυχημένου Δημάρχου αποτελεί μέγιστη ύβρι για την πόλη του Φωτός, του Σόλωνα και του Δημοσθένη. Και με αφορμή και το γελοίο μήνυμα του gay-parade περί θεάς Αθηνάς και Αθήνας "δημοκρατικής" και "ανεκτικής" παραθέτουμε τους νόμους του Σόλωνα και του Αισχίνη.

Νόμοι Σόλωνα

Αν...

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για τους ηλικιωμένους και τα Α.Μ.Ε.Α. - ΒΙΝΤΕΟ


Η Χρυσή Αυγή απαντά στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για τους ηλικιωμένους και τα Α.Μ.Ε.Α. - ΒΙΝΤΕΟ

Σε νέα πρόκληση κατά της Χρυσής Αυγής προέβη σήμερα ο πρόεδρος του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος, με σκοπό να δώσει νέα διαπιστευτήρια στους διεθνείς τοκογλύφους. Έτσι πραγματοποίησε την παρακάτω άθλια, ψευδή και προκλητική δήλωση:

"Η Χρυσή Αυγή είναι το πιο ναζιστικό μόρφωμα και η παρουσία της στη Βουλή αποτελεί προσβολή της Δημοκρατίας. Στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να προβλεφθεί προστασία για τους ανάπηρους και τους ηλικιωμένους, διότι όταν ο ηγετικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής είναι νοσταλγοί του Χίτλερ και αρνητές του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, μπορεί να υιοθετήσουν την ευγονική και να θέλουν να ρίξουν στον Καιάδα ανάπηρους και ηλικιωμένους"

Το Γραφείο Τύπου του Κινήματος απάντησε άμεσα στις αθλιότητες Βενιζέλου με την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

parisriots1
Πολιτικός αναβρασμός επικρατεί στη Γαλλία, μετά τον θάνατο του ακροαριστερού “antifa”, Κλεμάν Μερίκ, σε συμπλοκή με εθνικιστές. Η συμπλοκή έγινε στην περιοχή Σεν Λαζάρ, όταν ομάδα εθνικιστών δέχθηκε την επίθεση ακροαριστερών. Μετά το επεισόδιο, συνελήφθησαν 7 άτομα, εκ των οποίων αυτός που κτύπησε αμυνόμενος –όπως υποστήριξε- τον Μερίκ είπε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, αλλά αυτός πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Άλλωστε, όσο λυπηρός κι αν είναι ο χαμός ενός νέου ανθρώπου, σύμφωνα με τον καθεστωτικό τύπο, το θύμα δεν ήταν και κανένας… ειρηνιστής: «Ο Κλεμάν ανήκε σε μια ομάδα αριστερών ακτιβιστών η οποία συγκρούεται πολλές φορές στους δρόμους με τους οπαδούς της άκρας δεξιάς.».

Ευκαιρία, βρήκαν από το γεγονός αυτό οι......

Επιστρέφει και απειλεί η ομάδα Μαζιώτη! Tους άφησαν ελεύθερους για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κράτος και αριστερό παρακράτος μαζί εναντίον των Εθνικιστών.

Νέα εμφάνιση πραγματοποίησαν μέσα από παρακρατική ιστοσελίδα οι αγνοούμενοι εδώ και ένα χρόνο τρομοκράτες Νίκος Μαζιώτης και Παναγιώτα Ρούπα. Οι καταδικασθέντες σε 50 χρόνια φυλακή τρομοκράτες αγνοούνται από τις 15 Ιουνίου του 2012, αφού τους είχαν τεθεί απλώς περιοριστικοί όροι, τους οποίους προφανώς καταστρατήγησαν και έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Στο μήνυμα τους θέτουν τους επόμενους «στόχους» της τρομοκρατικής τους δράσης, λέγοντας ότι «στόχος μας είναι...

Προπαγανδιστικό άρθρο στην "Ελευθεροτυπία" υπερ του ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ και κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας....Και ένα "ανθρολόγιο" του Κορανίου!

Έχουν ποτιστεί τόσο πολύ με το δηλητήριο του διεθνισμού και με άφθονο χρήμα ορισμένοι μαρξιστές κονδυλοφόροι που αδυνατούν να καταλάβουν ότι με αυτό τον τρόπο δημιουργούν τη δική τους Νέμεση.

Στην "Ελευθεροτυπία" λοιπόν μια τυχάρπαστη δημοσιογράφος που μάχεται νυχθημερόν για τα δικαιώματα όλων των υπολοίπων, πλην Ελλήνων, (στο blog της οι αποδείξεις) αρθρογραφεί για την αδικία που νιώθουν οι ελληνόφωνοι που ασπάστηκαν το Ισλάμ και πόσο νηφάλια και ανεκτική θρησκεία είναι σε αντίθεση με την δογματική, φονταμενταλιστική του Χριστιανισμού. Υπό τον πομπώδη τίτλο "Έλληνες Μοσουλμάνοι υπό διωγμόν" η αρθρογράφος επιχειρεί να συγκινήσει με το...δράμα που βιώνουν οι ισλαμιστές από τους μη ανεκτικούς Έλληνες.

Μέσα στον οχετό συκοφαντιών και ανακριβειών παρατίθενται οι προσωπικές ιστορίες νεογενίτσαρων που "είδαν το φως το αληθινό" στη θρησκεία της "τζιχάντ".

Για να προκαλέσει ακόμη περισσότερο ντόρο η μια εκ των ιστοριών αναφέρεται σε μια ελληνίδα που σήμερα φορά υπερήφανα την μαντίλα (χιτζάμπ) και μάλιστα μπροστά στους γονείς της και τους παππούδες που καταγόμενοι από τη Σμύρνη και φουσκωμένοι από.....

Ακόμη μια "ρατσιστική" επίθεση...ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ένα «αντιρατσιστικό» της προκοπής είπαν να φέρουν τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, αλλά κάποια… παλιόπαιδα «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» τους τη χαλάνε τη δουλειά, κι όλο τους… εκθέτουν.

Έτσι, 25χρονη Αλβανίδα κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σαντορίνης και κατήγγειλε βιασμό της από 27χρονο ομοεθνή της, με την απειλή μαχαιριού. Πιο συγκεκριμένα, ο ομοεθνής της, την....

Κατάντια για τη Θεσσαλονίκη... Εικόνες ντροπής με γυμνούς διαδηλωτές που διαδηλώνουν πάνω σε ποδήλατα για το....πράσινο!!!!

 Δείτε περισσότερες - εκτρωματικές εικόνες από την πόλη που φέρει το όνομα της αδερφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και διοικείται σήμερα από έναν πρώην αλκοολικό δήμαρχο που επιχαίρει για την "τιμή" που αποτελεί για τη Θεσσαλονίκη το Gay-Pride.

ΕΥΓΕ Νεογενίτσαρε για τις επιλογές σου...

Σου βγάζουμε και το εισιτήριο να φύγεις
Σε 1 χρόνο ελπίζουμε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για να λάμψει ξανά το φως του Ήλιου της Βεργίνας.

Οι αναρχοκομμουνιστές του Indymedia παραδέχονται: "Παριστάνουμε τους Χρυσαυγίτες για προβοκατόρικους λόγους"

Είναι γεγονός ότι οι "γνωστοί - άγνωστοι", παρακρατικοί του indymedia δεν φημίζονται και ιδιαίτερα για τις διανοητικές τους ικανότητες.
Έτσι λοιπόν γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη ομολογίας τους σε "δημόσια θέα".

Παραδέχθηκαν λοιπόν οι επιδοτούμενοι του Soros ότι μπαίνουν με ψεύτικα προφίλ προπαγανδίζοντας, εσκεμμένα "φιλοναζιστικές/φασιστικές/εθνικιστικές" θέσεις σε ....

Ο Alexis και το πουκάμισο Armani των 150 ευρώ!

Ο Mr Tsipras βρέθηκε προ ημερών στην Ιερισσό όπου και αντιμετώπισε την "αγάπη" του κόσμου ωστόσο φρόντισε στην ομιλία του να υπενθυμίσει ότι παραμένει το "λαϊκό" παιδί που μάχεται για τα δίκαια αιτήματα της εργατικής τάξης...

Και πώς άλλωστε θα γίνει πιο πειστικός από όταν θα φοράει ένα πουκάμισο του διάσημου, πανάκριβου οίκου μόδας Armani των 150 ευρώ..;!;!

Η αξία του πουκαμίσου είναι περίπου το....