Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 09, 2014

Ανελέητο σφυροκόπημα από Κασιδιάρη στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στη βουλή για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Είναι λογικό να τον καλούν σε "απολογία", εφόσον συνεχίζει να ξεβρακώνει την μνημονιακή χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου που ξεπουλά τους ενεργειακούς πόρους και καταρρακώνει τη γεωπολιτική θέση της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ: ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ψοφοδεξιά δεν την ενδιαφέρει ο θεσμός της οικογένειας, αλλά μόνο τα ψηφαλάκια.

Γράφει ο Αντίοχος.
 
Ακόμα κι δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε! Γιατί είναι η μόνη δύναμη αντίστασης του Έθνους στην επέλαση της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης, μόνο και μόνο με την… ύπαρξή της! Τι θα είχε συμβεί στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε ο φόβος της Χρυσής Αυγής; Διαβάστε:

«Μαθαίνω ότι παρασκηνιακά στελέχη της ΝΔ προσέγγισαν στελέχη του ΠαΣοΚ και τους είπαν να μην επιμένουν σε νομοσχέδια όπως για παράδειγμα του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων και να «μαζέψουν» εκείνα τα κομματικά στελέχη τους που πλησίασαν τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου και του ζήτησαν ακόμη και… γάμο ομοφυλοφίλων. Μάλιστα έμαθα ότι υπήρξε και μια συνάντηση του κ. Λαζαρίδη με ανώτατο κομματικό στέλεχος του ΠαΣοΚ και του υπενθύμισε τι έγινε στη Γαλλία με τη Λεπέν όταν καθιερώθηκε ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Του είπε μάλιστα επί λέξει: «Εάν επιμείνετε στο σύμφωνο συμβίωσης, τότε το ποσοστό...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Παναγιώταρο

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με τον Κώστα Μπαρμπαρούση σχολιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ

Γράφει ο Αντίοχος.

Ανακοίνωση σχετικά με τις συμμορίτικες δηλώσεις του συριζαίου Διαμαντόπουλου, εξέδωσε η ψοφοδεξιά νουδούλα, δια της εκπροσώπου τύπου της, μαντάμ Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου:
 
«Το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη συνεχίζεται.
Ο βουλευτής του κ. Β. Διαμαντόπουλος, γνωστός για τα … “γουναράδικα”, μιλώντας στη Βουλή υποστήριξε ότι
o Σάββας Ξηρός είναι...

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ: Στην Θήβα ανέβηκε η σημαία των ισλαμιστών, στη Λακωνία κατέλαβαν το δημαρχείο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πέρνα στην εθνική αντίσταση! Μην αφήσεις τους προδότες ψοφοδεξιούς και τους συμπαραστάτες αριστερούς να ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα.

Στην Θήβα υψώθηκε η σημαία του Ισλάμ. Συγκεκριμένα είδαμε φωτογραφία με αναρτημένη σημαία ισλαμιστών τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Η σημαία βρίσκεται σε περίοπτη θέση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Θήβα, ώστε όλοι οι επιβάτες των τρένων να την αντικρίζουν, ενώ ο υποσταθμός της ΔΕΗ αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο. Στην σημαία των ισλαμιστών υπάρχει η επιγραφή με λευκά γράμματα που αναγράφει : «Ένας είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ...

Την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Μίχου πρότειναν οι εγκάθετες ανακρίτριες - ΒΙΝΤΕΟ με δηλώσεις


Την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Μίχου πρότειναν οι εγκάθετες ανακρίτριες

Κοινοποιήθηκε πριν λίγο στον βουλευτή Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα.
Υπήρξε διαφωνία, καθώς ο εισαγγελέας Ντογιάκος πρότεινε την απαγόρευση εξόδου από την χώρα, ενώ οι εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου ζήτησαν την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή.
Την απόφαση θα πάρει το δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής θα βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό.
Η μνημονιακή Χούντα Σαμαρά συνεχίζει την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς σε ακόμα έναν νομίμως εκλεγμένο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού απαγορεύεται η πολιτική δράση.
Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή και των συνηγόρων του...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ… ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥΣ

10494822_814346521916965_770552410920368771_n
Ιδού, λοιπόν, ένα δείγμα των νέων «Ελλήνων» του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι από το 18ο «αντιρατσιστικό» φεστιβάλ και πρόκειται για «μία από τις πιο αγαπημένες μας φωτογραφίες του φετινού φεστιβάλ», όπως βεβαιώνουν οι συντάκτες της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία την αλιεύσαμε.
«Υπάρχουν και άλλοι Έλληνες σαν εμένα», λέει το σύνθημα στη φανέλα του Αφρικανού. «Υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες διαφορετικού χρώματος από τους άλλους», αποφαίνεται ο συριζαίος.
Και μας διηγείται μια ιστορία που του είπε ένας «φίλος και σύντροφος Ιρανός» (λαθρομετανάστης βεβαίως-βεβαίως…), για την… ελληνοφοβία που νιώθει:
«Έχω λίγο βαρεθεί τη ζωή μου… Με έχει πιάσει μια....

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ – TOTE, TΩΡΑ, ΠΑΝΤΑ”

fylh__article

Εντελώς δωρεάν στην «Χρυσή Αυγή» της Τετάρτης 9 Ιουλίου: Ένα βιβλίο – αφιέρωμα στην Φυλετική Συνέχεια του Ελληνισμού από την Αρχαιότητα έως και σήμερα. Η Ελληνική Φυλή παρά την συνεχιζόμενη επανεπικαιροποίηση της αντεπιστημονικής και ανθελληνικής θεωρίας του Φαλμεράυερ από τους καλοθελητές της παγκοσμιοποίησης είναι αδιαίρετη στην χιλιόχρονη ιστορία του Ελληνικού Γένους.
Στο παρόν πόνημα παρουσιάζονται όλες οι αποδείξεις από πλήθος επιστημονικών πεδίων σχετικά με την αδιάσπαστη αυτή αλυσίδα που συνδέει τον Λεωνίδα, τον Πλάτωνα, τον Περικλή και τον Όμηρο και τους σύγχρονους απογόνους τους.
Το βιβλίο περιέχει:
  • Εκτενή επιστημονική αναφορά στην φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού
  • Το κεφάλαιο....

Οι αναρχικοί κρανοφόροι και ροπαλοφόροι δεν είναι τάγματα εφόδου, είναι... περιφρούρηση!


Οι αναρχικοί κρανοφόροι και ροπαλοφόροι δεν είναι τάγματα εφόδου, είναι... περιφρούρηση!

Είναι γνωστές οι αντιπαραθέσεις, οι οποίες συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αντιφρονούντες που αντιδρούν στην κατασκευή του γηπέδου του «Δικεφάλου». Σκοπός του συγκεκριμένου κειμένου δεν είναι να εξετάσει το ζήτημα της ανέγερσης του γηπέδου εκ νέου στον χώρο όπου προϋπήρχε, αλλά να καταγγείλει την υποκρισία που υπάρχει γύρω από αυτή την ιστορία, σε σχέση με τις έννοιες της περιφρούρησης και της αυτοάμυνας.
Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν, σχεδόν ταυτόχρονα, δύο συγκεντρώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Η μια συγκέντρωση, που διοργανώθηκε από όσους εναντιώνονται στην κατασκευή του γηπέδου, τουλάχιστον όπως το.....

ΙΔΟΥ ΤΟ… SUCCESSSTORY: ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 135% Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

clip_image001
Ρεπορτάζ για τα κύματα των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα μέσω Αιγαίου, είχε το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», με τίτλο «Ο άγνωστος πόλεμος με τους μετανάστες στο Αιγαίο».
Και γιατί «άγνωστος»; Διότι η συγκυβέρνηση, οι «ενημερωτές» μας και η δήθεν αντιπολίτευση τηρούν σιγή ιχθύος για τα συμβαίνοντα, για να μη χαλάσουν το κλίμα τεχνητής ευφορίας που καλλιεργούν οι Σαμαροβενιζέλοι.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, το πρώτο εξάμηνο του 2014 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013 οι συλλήψεις μεταναστών που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας παρουσίασαν αύξηση κατά 135% (3.915 πέρυσι και 9.208 εφέτος).
Επίσης στην Τουρκία βρίσκονται τουλάχιστον 761.000 καταγεγραμμένοι Σύριοι πρόσφυγες. Σ’ αυτούς θα πρέπει να....

Δεν γίνεται εθνική πολιτική υψώνοντας λευκή σημαία


Δεν γίνεται εθνική πολιτική υψώνοντας λευκή σημαία - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου από το 2007

Ένα άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο τεύχος 621 της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" από το μακρινό 2007, πολύ πριν η Χρυσή Αυγή αποκτήσει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Επτά χρόνια πριν ο Αρχηγός σκιαγραφεί τους λόγους για τους οποίους η Χρυσή Αυγή υφίσταται τις διώξεις και την πολεμική που όλοι γνωρίζουμε. Η Χρυσή Αυγή πληρώνει το γεγονός ότι δεν αφομοιώθηκε μέσα στον εσμό των πολιτικών απατεώνων, αλλά συνέχισε να λέει την Αλήθεια και μόνο την Αλήθεια.
Οι σκιαμαχίες μέσα στο σύστημα δεν οδηγούν πουθενά
Ο καθένας θα πρέπει σε αυτή την ζωή να ξέρει τι θέλει και τι.....