Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία”


Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης η "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία" παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Παρόντες είναι ο...

Η «Καθημερινή» παραληρεί: Απαιτεί την καθαίρεση και την αφαίρεση της σύνταξης των δύο Στρατηγών της Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αντίοχος

Κακιά λύσσα έχει πιάσει τα διάφορα παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη, με τις εκλεκτές υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, ενώ αυτοί πάνε στις εκλογές με Σπυράκη και Ζαγοράκη. Κι αυτό συμβαίνει για τους εξής λόγους:
1ον) Διότι δεν τις περίμεναν. 2ον) Διότι ανατρέπουν όλα τα στερεότυπα που είχαν κατασκευάσει μέχρι τώρα για τους χρυσαυγίτες («αμόρφωτοι», «άξεστοι», «τύποι του υποκόσμου» κ.τ.λ.) και για την Χρυσή Αυγή («εγκληματική οργάνωση»). 3ον) Διότι όσο...

Antinews: "Τέλος τα.... παλαιά κόμματα μετά τις εκλογές..Θα διασυρθούν στις επικείμενες εκλογές"

Εσχάτως και οι πλέον "πιστοί" του Σαμαρά και της χούντας του ξεκίνησαν να προλειάνουν το έδαφος για τον όλεθρο που φέρνουν οι κάλπες της 18ης και 25ης Μαρτίου.

Δειλά, δειλά αρχικά έγραψαν για "μικροαλλαγές" που σήμερα γίνονται σαρωτικές ανακατατάξεις και "κάλπες που εγκυμονούν εκτρώματα".

Σε σημερινό άρθρο τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:
"Αυτό που λέμε ότι θα συμβεί είναι η μετά – μεταπολίτευση, η Νέα Μεταπολίτευση, το νέο σκηνικό που θα σαρώνει τα παλαιά (και ίσως παλαιολιθικά) κόμματα και θα αναδείξει τους νέους παίκτες στην πολιτική σκακιέρα των επόμενων ετών."

Για να συμπληρωθεί η ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει το καθεστώς γράφεται επίσης.....

Προσκύνησε τους σιωνιστές ο "ΣΥΡΙΖΑιος" πρύτανης του ΑΠΘ: Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων η Θεσσαλονίκη!


Προσκύνησε τους σιωνιστές ο πρύτανης του ΑΠΘ: Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων η Θεσσαλονίκη!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκεκριμένος πρύτανης έχει δώσει επίσης πολλά λεφτά για να φτιάξει "designατο" μπιντέ... Γενικά τα λεφτά πάνε στα... σκ@τ@!

Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου των Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, τα οποία αποδεικνύουν πως πέρα από το σάπιο καθεστώς των πολιτικάντηδων και οι δήθεν εκπρόσωποι του πνευματικού κόσμου έχουν προσκυνήσει τα διεθνή σιωνιστικά λόμπυ.
Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος προσέδωσε στη Θεσσαλονίκη το χαρακτηρισμό «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» ενώ ο δημιουργός του μνημείου το αφιέρωσε στις κοινωνικές ομάδες, Εβραίων, τσιγγάνων, ομοφυλόφιλων, μαρτύρων του Ιεχωβά, κρατουμένων του κοινού ποινικού δικαίου, πολιτικών κρατουμένων και «αντικοινωνικών», που μαρτύρησαν κάτω από.....

Η "Ελληνική Αυγή" για το Δήμο και την Αντιπεριφέρεια του Πειραιά σε μια ακόμη μεγάλη ενημερωτική δράση στο κέντρο του μεγαλύτερου λιμανιού της Χώρας..


Μεγάλη ενημερωτική δράση της “Ελληνικής Αυγής” σε ολόκληρο τον Πειραιά - Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο το πρωί δεκάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες ακολουθούμενοι από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Κούζηλο Νικόλαο καθώς και από πλήθος υποψήφιων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, περιηγήθηκαν σε ολόκληρη την πόλη του Πειραιά βλέποντας  όπως πάντα - από κοντά τους Έλληνες πολίτες της πόλεως και συζήτησαν μαζί τους τα.....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΕΤΣΙ ΝΤΕΛΟΥΞ;

coop21

Κοτέτσια σχεδιασμένα από αρχιτέκτονα και χτισμένα από πολιτικό μηχανικό φαίνεται ότι είναι η νέα τάση της μόδας για την ανώτερη τάξη που κατοικεί στα κυριλέ προάστια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ΒΗΜΑτοδότη έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις, όπως μιας κυρία στην Ερμιόνη, που δεν δίστασε να καταβάλει 1.200 ευρώ μόνο ως αμοιβή για το σχέδιο ενός κοτετσιού.
Η τάση αυτή φαίνεται, σύμφωνα με την ίδια πηγή, να.......

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πολιτικές διώξεις - Άρειος Πάγος, Δευτέρα 05/05, 9:30 π.μ.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πολιτικές διώξεις - Άρειος Πάγος, Δευτέρα 05/05, 9:30 π.μ.

Την Δευτέρα 5 Μαΐου στις 9.30 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Οι συναγωνιστές βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλης Αρβανίτης, Νίκος Κούζηλος και Δημήτρης Κουκούτσης, καλούνται σε απολογία για.....

Η “Ελληνική Αυγή” έτρεξε στον γύρο της Αθήνας - Φωτορεπορτάζ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της "Ελληνικής Αυγής" συμμετείχαν σήμερα στον καθιερωμένο "γύρο της Αθήνας".

Με έμφαση στην καλή φυσική κατάσταση των Ελλήνων πολιτών και με στόχο την διοργάνωση αθλητικών αγώνων υψηλού επιπέδου συμμετέχουμε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ομάδα μας...

Financial Times: Προεκλογική φούσκα η «έξοδος στις αγορές»


Financial Times: Προεκλογική φούσκα η «έξοδος στις αγορές»

Ένας – ένας οι προεκλογικοί μύθοι του φον Αντωνάκη διαλύονται και αναμένεται να μείνει μόνος και έρμος μετά τις 25 Μαΐου όταν οι δελφίνοι ξεσπαθώσουν με τα απογοητευτικά, για τη ΝΔ, αποτελέσματα των διπλών εκλογών. Ο πρωθυπουργός όσο βλέπει τις πραγματικές δημοσκοπήσεις τόσο ρεζίλι γίνεται τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια» στους Έλληνες, προκειμένου να κλέψει την ψήφο τους.
Ένας από τους κυριότερους μύθους με τους οποίους μας «φλόμωσαν» ΜΜΕ και κυβέρνηση είναι η περιβόητη έξοδος στις αγορές. Για την περιβόητη αυτή «έξοδο» είχαμε γράψει ότι «Βάζοντας τα ομόλογα στο αγγλικό δίκαιο και θέτοντας ως......

Τραγέλαφος Δένδιας.. Διέταξε ΕΔΕ γιατί η Αστυνομική Διεύθυνση της Εύβοιας δέχθηκε την επίσκεψη της "Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα"

25643fd0658eed53ff4801f6d7cf62bf
Στην ανοιχτή τρομοκρατία καταφεύγει το σάπιο κατοχικό καθεστώς των μνημονιολάγνων της ΠΟΛΑ (Πολιτικής Άνοιξης), λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.
Έτσι, για την επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη και στελεχών της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (δηλαδή ο Δένδιας…) διέταξε ΕΔΕ!!! Ιδού: «Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σήμερα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε.....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ – ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!

αρχείο λήψης
Με μια απίστευτη μεθόδευση, η χουντάρα του Μνημονίου καθόρισε ως εξής το ποσοστό προβολής του τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα κατά την προεκλογική περίοδο:
1ον) Ποσοστό 40% θα διατίθεται αναλογικά στα κόμματα με βάση τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2009.
2ον) Ποσοστό 40% θα διατίθεται αναλογικά στα κόμματα με βάση τα....

Μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Κατηγορούμενοι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αναβάλλεται για μετά τις εκλογές (!) η συζήτηση στην βουλή για το βίντεο Μπαλτάκου

Όπως όλοι γνωρίζετε κλήθηκαν για να απολογηθούν κατηγορούμενοι για διεύθυνση «εγκληματικής οργανώσεως» ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και τα τελευταία προσχήματα έπεσαν, οι μάσκες έπεσαν. Κατά παράβασιν του Συντάγματος ένα ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση μετατρέπεται, με τις ευλογίες της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, σε «εγκληματική οργάνωση» χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται μόνο και μόνο επειδή.....