Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 17, 2015

"Σκόνη" τους έκανε ο Λαγός μέσα στη Βουλή..."Εγκληματική οργάνωση είναι το ΠΑΣΟΚ... Κλέφτες και απατέωνες.. Η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή και τίμια" - ΒΙΝΤΕΟ


http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/lagos_1zakinthos.jpgΜεγάλος μάγκας, εθνικιστής και αγωνιστής ο Γ. Λαγός.. Για αυτό και κλείστηκε φυλακή από την πρώτη στιγμή..


Δείτε πώς τους ξεφτιλίζει μέσα στη Βουλή..

Πύρηνες ομιλίες από Μπαρμπαρούση, Χατζησάββα και Σβερώνη στη Βουλή: "Ελευθερώνετε τους μελλοντικούς δολοφόνους και τους τρομοκράτες... Έχουν γεμίσει οι φυλακές με εγκληματίες αλλοδαπούς" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τα βίντεο...

Ο Σόιμπλε διαλύει τους "μύθους" περί "αντίστασης ΣΥΡΙΖΑ - Βαρουφάκη": "Δεν διακινδυνεύουμε τίποτα... Ο Βαρουφάκης είναι έμπειρος και εξαιρετικός οικονομολόγος" - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ινστιτούτο Brookings, με χορηγό τον Soros, μίλησε ο "κακός" Σόιμπλε και φυσικά κλήθηκε να απαντήσετε και στα τρομολαγνικά σενάρια που διακινούνται από τα εγχώρια και ξένα ΜΜΕ, σχετικά με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδος από την Ευρωζώνη.

Ο Σόιμπλε λοιπόν ήταν κατηγορηματικός "ότι δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα...", διαλύοντας ταυτόχρονα και έναν "μύθο" που επίπλαστα έχτιζαν κυρίως τα εγχώρια ΜΜΕ, για τον "νταή" Βαρουφάκη.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Σόιμπλε μίλησε για τον Υπουργό Οικονομικών λες και ήταν "φίλος" ή ακόμη και "σύντροφος" εξάροντάς τον.

Δείτε το βίντεο και τρίψτε το στα μούτρα των...λεβεντομ@λ@κων κομμουνιστών που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση...

Να'τος ο Βαρουφάκης ο.... ταυρομάχος..."Θα υπογράψουμε νέο μνημόνιο"


Δίνει το στίγμα ο Βαρουφάκης: Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε με αίμα το νέο μνημόνιο

Μίλησαν τελικώς χθες, όπως είχαμε προαναγγείλει στο Ινστιτούτο Brookings ο Βαρουφάκης και ο Σόιμπλε. Οι δύο αυτές ομιλίες ήταν πολυαναμενόμενες, αφού το ζήτημα των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδος και της τρόικα είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.
Στην ομιλία του ο Βαρουφάκης, υπήρξε εξόχως αποκαλυπτικός για τα μελλούμενα. Η ομιλία του υπήρξε μάλιστα μία ηχηρή επιβεβαίωση των λεγομένων μας, σχετικά με το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ έχει αρχίσει και μοιάζει τρομαχτικά πολύ με το αντίστοιχο δίδυμο της καταστροφής, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, στο θέμα της υπογραφής του νέου μνημονίου.
Ο Βαρουφάκης ξεκίνησε την ομιλία του, παρακαλώντας ουσιαστικά για ...

Απάντηση - κόλαφος του Ethnikismos.NET στον εαμοβούλγαρο κομμουνιστή Παφίλη για τις ανιστόρητες αναφορές του προς τη Χρυσή Αυγή

Εχθές, στη βουλή, ο θρασύτατος κομμουνιστής Παφίλης επετέθη φραστικά στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς τους «απογόνους πολιτικούς των κουκουλοφόρων της εποχής» και άλλα τέτοια. Θα δώσουμε μερικές οφειλόμενες απαντήσεις στον Παφίλη και τους ομοίους του, γιατί μία οφειλόμενη απάντηση την ημέρα το ΚΚΕ κάνει πέρα!
Αρχίζουμε με την πρώτη καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένη συνεργασία ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (ΚΚΕ) με τους Γερμανούς και τους Βουλγάρους, τον πρώτο καιρό της κατοχής, δηλαδή την απελευθέρωση ηγετικών στελεχών του ΚΚΕ από τις φυλακές Ακροναυπλίας, ως Βουλγάρων, σε κείμενο του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γεωργίου Δημητρακόπουλου:
…Αφού υπενθυμίσουμε ότι....

Οι Ευρωπαΐοι τοκογλύφοι τρομοκρατούνται... Economist: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ραγδαία!


Τρόμος στην Ευρώπη: Ο Economist προμηνύει την αναπόφευκτη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Το περιοδικό Economist προστίθεται στη μακρά λίστα των διεθνών μέσων ενημέρωσης, τα οποία προβλέπουν την αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας των παλινωδιών τόσο της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, όσο και της προηγούμενης Σαμαρά και Βενιζέλου.
Σε δημοσίευμα του περιοδικού, γίνεται μνεία στις καθοριστικές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα κατά τον μήνα Απρίλιο, εξελίξεις τις οποίες θεωρεί κρίσιμες και καθοριστικές για....

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ!

Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Η ανθελληνική πολιτική διαδρομή του τουρκόφιλου DΕΒ είναι γνωστή τοις πάσι. Παραταύτα, έντονη ανησυχία προκαλεί η πρόσφατη αναμφισβήτητη ποιοτική αναβάθμιση της δράσης του, που εκδηλώνεται μέσα από μια σειρά επαφών εντός και εκτός συνόρων, και μάλιστα με τρόπο απροκάλυπτο, αφού το κράτος παραμένει είτε χαυνωμένο είτε παρασκηνιακά υποστηρικτικό απέναντί του. Μόλις προ ημερών(31 Μαρτίου 2015) ο Ραφαέλ Ντίαζ, επικεφαλής του....

Οι σκουπιδιάρηδες, τα ΜΜΕ και το όνειρο του Σρόϊτερ που έγινε πραγματικότητα

Γράφει ο Αινείας

Τα ελληνικά ΜΜΕ αποτελούν σήμερα τους σκληρότερους και πιο ύπουλους διώκτες του Ελληνισμού και της Χρυσής Αυγής.
Είναι τα διυλιστήρια μολυσματικών ειδήσεων που σκοπό δεν έχουν την ενημέρωση αλλά την διοχέτευση ανθελληνικής προπαγάνδας και την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, αποτελώντας τους πιο υπάκουους δούλους του εγχώριου και διεθνούς συστήματος.

Τα συνεχιζόμενα ψεύδη τους, η απόκρυψη της αλήθειας και η αντεθνική ρητορεία τους, τα έχουν μετατρέψει σε μια πραγματική χωματερή, που αναπαράγουν ειδήσεις που μόνο για... τα σκουπίδια είναι.

Εξάγεται λοιπόν το συμπέρασμα ότι όλοι οι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, διευθυντές ειδήσεων και... ρεπόρτερ δε μπορούν να θεωρούνται τίποτε περισσότερο από άθλιους "σκουπιδιάρηδες" που.....

Τα λέει η Ντόρα για να τα ακούσει ο Σαμαράς: Γίνονται ζυμώσεις για την καρατόμηση του βουλευτή Μεσσηνίας


Τα λέει η Ντόρα για να τα ακούσει ο Σαμαράς: Γίνονται ζυμώσεις για την καρατόμηση του βουλευτή Μεσσηνίας

Η κατάσταση στη ΝΔ έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ψοφοδεξιά παράταξη πλέον έχει απολέσει τον οποιονδήποτε λόγο ύπαρξης, γεγονός που οδηγεί σε εξελίξεις και εσωτερικές ανακατατάξεις. Η ΝΔ, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, φυλλορροεί χάνοντας τους μνημονιακούς ψηφοφόρους της προς τον νεομνημονιακό Σύριζα και τους εναπομείναντες πατριώτες που ήταν εγκλωβισμένοι στις τάξεις της, προς την Χρυσή Αυγή.
Από την άλλη πλευρά, υπό το βάρος των πράξεων της, δεν μπορεί να επωφεληθεί από την....