Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Χαράσσουμε τον δρόμο για μια νέα Ελλάδα χωρίς μνημόνια, χωρίς ξενοκρατία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί του μνημονιακού νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, το οποίο η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απάντησε αρχικά στις αναφορές του υπουργού Οικονομικών, Τσακαλώτου στο βιβλίο του Μαρξ "Το Κεφάλαιο", σημειώνοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δηλώνουν κομμουνιστές, αλλά από την άλλη να ακολουθούν σκληρή καπιταλιστική πολιτική. Όπως είπε χαρακτηριστικά η κυβέρνηση σκορπά αφειδώς το δημόσιο χρήμα στους διαπλεκόμενους εργολάβους και τους λαθρομετανάστες.

Δείτε το βίντεο...

ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑ: O MISTER TSIPRAS ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Ένα ακόμα εγκωμιαστικό δημοσίευμα για τον mister Tsipra τον… τρομερό, δημοσιεύθηκε στην γερμανική Suddeutsche Zeitung. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικεντρώνει στα σημεία που «υπερέχει» το αμερικανοκομμουνιστάκι των Αθηνών, σε σχέση με τους ψοφοδεξιούς προκατόχους του, εξηγώντας τους λόγους της προτίμησής του από την φράου Μέρκελ και το γερμανικό κατεστημένο – και που έχουν σχέση με την γνωστή ρήση του μεγιστάνα Ανιέλι, ότι «η αριστερά είναι πολύ πιο χρήσιμη, εφόσον μπορεί να κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει για μας η δεξιά» και με την απογοήτευση που έχει σπείρει στον ελληνικό λαό, πως εφόσον συμβιβάστηκε κι αυτός ο μέγας… μνημονιοσχίστης, δεν υπάρχει (τάχα!) «άλλος δρόμος», παρά μόνο...

Θα βρουν τον μπελά τους αστυνομικοί που πήγαν να ελέγξουν τους «καταληψίες» της Αυγής - Τους καταγγέλουν… οι δημοσιογράφοι!

Φιλική «κατάληψη» στην λαχανοφυλλάδα «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν παρακρατικοί υπάλληλοι των Τσίπρα και Καμμένου, για την απελευθέρωση του συντρόφου «Παναγιώτη Ζ.», προφυλακισμένου για εμπρησμό πυροσβεστικού οχήματος το 2012.

Ενώ, λοιπόν, οι «καταληψίες» έπιναν το καφεδάκι τους με τα συντρόφια της «Αυγής» κι έλεγαν ιστορίες για την… διαρκή επανάσταση, εμφανίστηκε απρόσκλητη...