Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2013

Νίκος Μιχαλολιάκος: "Είμαστε στο 20% και δεν σταματάμε πουθενά..."

 Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής...

10 χρόνια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ο αναρχικός με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες

Πασίγνωστος στις Αρχές ο αναρχικός προμηθευτής όπλων των τρομοκρατών
Στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου στα Εξάρχεια βρέθηκαν όπλα, χειροβομβίδες και πολλά φυσίγγια, τα οποία παραπέμπουν σε πιθανή εμπλοκή σε τρομοκρατικές ενέργειες, με την έρευνα να γίνεται στα πλαίσια της εξιχνίασης των υποθέσεων της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης και  τη βομβιστική επίθεση στο Mall.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 35χρονος πασίγνωστος στις αρχές αλλά και στο πανελλήνιο, μέλος του αναρχικού χώρου, ο οποίος παλαιότερα είχε συλληφθεί για επίθεση σε άνδρες των ΜΑΤ, από τους οποίους είχαν κλέψει τις ασπίδες.

Αναλυτικά τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής:

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Την ίδια ώρα που ο… «μέγας και πολύς» υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας ασχολείται με τα ανύπαρκτα… Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής και με τις ανύπαρκτες… ρατσιστικές επιθέσεις, κάποια άλλα «Τάγματα Εφόδου» δρουν ανενόχλητα και ξυλοκοπούν αστυνομικούς!

Έτσι, στην πόλη της Πάτρας, μετά τη νυχτερινή εμπρηστική επιδρομή των «Ταγμάτων Εφόδου» της αναρχοκομμουνιστικής τσογλαναρίας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν, ένα νέο περιστατικό ήρθε για να αποδείξει την πλήρη ασυλία που απολαμβάνουν. Πρόκειται για.......

Η Χρυσή Αυγή υπενθυμίζει μέσα στην Βουλή τα πεπραγμένα του "κομμουνιστικού παραδείσου" της ΕΣΣΔ προκαλώντας εγκεφαλικά στους νεογενίτσαρους - εαμοβούλγαρους..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αναμένουμε κλάμα από ΜΜΕ - μπολσεβίκους.. Ξεκινούν τα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας από την Χρυσή Αυγή

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φήμες θέλουν τους Τ(Σ)ατσόπουλο, Βερέμη, Μπογδάνο, Ρεπούση και λοιπά ασπόνδυλα ξεκινούν τις διαδικασίες για χορήγηση βίζας, με προορισμό την Τουρκία

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ..
Για τους ομιλητές δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις..

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «Η Αλήθεια για το ‘21»
Ημερίδα Εθνικής Αφύπνισης - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
«Παρουσίαση Μορφωτικού Ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ.»
Χρήστος Παππάς – Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
«Το κρυφό σχολειό»
Ειρήνη Δημοπούλου – Ιστορικός

«Η αρχή του Αγώνα. Λησμονημένες στιγμές. Ανεξαρτησία»
Ηλίας Κασιδιάρης – Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
«Νεομάρτυρες και .....

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Η περίοδος των ποδοσφαιρικών μεταγραφών τελείωσε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις… πολιτικές μεταγραφές. Βοά, λοιπόν, η πολιτική πιάτσα (ούτε στη Συγγρού να είμαστε…), πως ο πρόεδρος Πάνος, στα πλαίσια της… διεύρυνσης του (καταρρέοντος) αριστεροδεξιοκεντρώου συνονθυλεύματός του, θα μαζέψει όλα τα… υλικά κατεδαφίσεως που λάκισαν πρόσφατα από το κόμμα-σφραγίδα του Καρατζαφέρη.

Ήτοι, την Ουρανία Παπανδρέου (για να χτυπήσει τον Μαρκόπουλο στην Εύβοια), Αστέριο Ροντούλη (για να χτυπήσει τον Ζώη στη Λάρισα) τον......

Άρση ασυλίας Κασιδιάρη: “Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης” βάπτισαν το... χαστούκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή για την, δεύτερη, άρση της ασυλίας που ζήτησε η ολομέλεια με αφορμή ένα...χαστούκι που θεωρήθηκε "απόπειρα σωματικής βλάβης", εναντίον της κομμουνίστριας της Εκάλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ... ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...!

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΣΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ .....

Εντ Μίλιμπαντ : Μαρξιστής, Άθεος, Εβραίος, Σιωνιστής και wannabe Πρωθυπουργός της Βρετανίας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δε χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε ότι....επιβάλλεται όλοι οι πρωθυπουργοί της Βρετανίας από τον 17ο αιώνα και μετά να είναι ακραιφνείς Σιωνιστές..
 
Η Haaretz ανέφερε την Παρασκευή, ότι "ο επόμενος εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργός της Βρετανίας λέει ότι είναι σιωνιστής". Ω, τι έκπληξη. Ο αδελφός του Ντέιβιντ, χαρακτηρίζεται σύμφωνα με επίσημη ισραηλινή ιστοσελίδα ως «συγγραφέας ισραηλινής προπαγάνδας (Hasbarah)». Διαβάζοντας τώρα τη Haaretz επιβεβαιώνεται ότι ο «Κόκκινος Εντ», άλλαξε μυαλά, και είναι τώρα «Μπλε & Λευκός» (τα χρώματα του Ισραήλ). Ένας γνήσιος Εβραίος σιωνιστής. Υποθέτω ότι......

Το Ελληνικό Κοινο-βούλιο εισπράκτορας για λογαριασμό των "περιούσιων" του ΚΙΣ από το 1935.

Μετά το περιβόητο θέμα που έχει σχέση με τη φοροαπαλλαγή των Ελλήνων Ισραηλιτών πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι σημαίνει μέλος του συγκεκριμένου Ν.Π.Δ.Δ.  και μετά να δούμε τι ίσχυε από το 1935 έως τουλάχιστον και το 1978 οπότε τα ΦΕΚ άρχισαν να συντάσσονται με την ασάφεια που χρειάζεται προκειμένου να τα μεταφράζει ο καθένας με την κρίση του.


Παρατηρήσεις:

1ον Μέλη της κοινότητας όλοι οι Ισραηλίτες το θρήσκευμα. 
        Δηλαδή:  Προσκυνάς και γίνεσαι δεκτός στη Κοινότητα.
2ον Όλα τα άρρενα μέλη άνω του 21 έτους της ηλικίας τους υποχρεούται να καταβάλλουν μηνιαία συνδρομή και ετήσια εισφορά "Πέτσια"
        Δηλαδή: Για το προσκύνημα πρέπει να πληρώνεις ανά μήνα και επιπλέον πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω στο τέλος του έτους.
3ον

Αυτό εννοεί ο Μπουτάρης όταν λέει θα μεταβάλλει τη Θεσσαλονίκη σε "σταυροδρόμι πολιτισμού/ων"

Μετά το gay-pride με τη χορηγία του Δήμου και του ΣΥΡΙΖΑ σείρα έχει κάτι εξίσου εκφυλιστικό....

Δείτε την ακόμη ένα δρώμενο στα πλαίσια του Τριώδυου που έλαβε χώρα στο Δήμο του Boutaris