Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2009

Ο Αχμέτ Ιλχάν στηρίζει Ντόρα και δηλώνει "Τούρκομουσουλμάνος"

IslanDora0001 Επανέρχεται στο θέμα της διαδοχής στην ηγεσία της ΝΔ με συνέντευξη του στο σημερινό "Πρώτο Θέμα" ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Αχμέτ Ιλχάν,εξηγώντας του λόγους για τους οποίους στηρίζει θερμά την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.

"Μας έκανε ότι της ζητήσαμε" λέει χαρακτηριστικά ο κ.Ιλχάν και συνεχίζει : «Εισήγαγε την τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης, παρείχε οικονομική υποστήριξη ώστε να έρθουν σχολικά βιβλία από την Τουρκία στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία, δρομολόγησε το θέμα του μουφτή και αν δεν την προλάβαιναν οι εκλογές θα είχαμε σύντομα την εκλογή και όχι τον διορισμό του θρησκευτικού μας ηγέτη…»

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα ο Αχμέτ Ιλχάν ο οποίος είχε ξεσηκώσει σάλο το 2006 υπογράφοντας κείμενο που μιλούσε για "Τουρκομουσουλμανική μειονότητα" και "Μητέρα Πατρίδα Τουρκία" ,δηλώνει πως δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αναλάβει πρόεδρος ο Αντώνης Σαμαράς και σε τέτοια περίπτωση θα αναστείλει οποιαδήποτε δραστηριότητα του στο κόμμα.

Είναι περιττό να τονίσουμε ότι ο κ.Ιλχάν είναι ένας εκ των εκλεκτών του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με ότι αυτό συνεπάγεται.Στις τελευταίες εκλογές υπήρξε ξεκάθαρη γραμμή απο τους μηχανισμούς της Άγκυρας στην Θράκη υπέρ Αχμέτ Ιλχάν και άλλων εκλεκτών υποψήφιων εθνοπατέρων, όπως ανέφερε σε ρεοπορτάζ της η Μελαχρινή Μαρτίδου με τίτλο Γραμμή για Ιλχάν και Χατζηοσμάν δίνει το τουρκικό TRT" το οποίο αναδημοσιεύσαμε και εμείς εδώ



Θυμηθείτε και αυτό:
«ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»!
Γραμμή για ΙΛΧΑΝ και Χατζηοσμαν δίνει το τουρκικό πρακτορείο ΤRT με τις ευχές του Τουρκικού προξενείου
Με τηλεοπτικό σποτάκι που απευθύνεται στον μέσο μουσουλμάνο της Θράκης. Το ΤRΤ παίζει μια διαφήμιση, οι «Τούρκοι να ψηφίσουν τους Τούρκους» και συγκεκριμένα, τα ανδρόγυνα, δηλαδή η γυναίκα ή ο άνδρας να ψηφίσει την υποψηφιότητα του Αχμέτ Χατζηοσμάν και του Ιλχάν Αχμέτ. Η γραμμή είναι αυτή», μας λένε άνθρωποι του χώρου που είδαν το σποτ και ενώ το τουρκικό προξενείο πιστεύει ότι πρέπει να υπολογιστούν σωστά οι ψήφοι ανά χωριό για να ενισχυθούν στηριχθούν και οι υποψήφιοι στην Ξάνθη, αλλά κι ένα ποσοστό να πάει και στον Μ. Μουσταφά σε περίπτωση που ο ΣΥΝ συγκεντρώσει τα υπόλοιπα. Ένα άλλο σενάριο δίνει γραμμή και για τον Κοτζά Μουμίν Ριτβάν του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δημιουργεί υποθήκες για την επόμενη φορά.
Φέτος κατεβαίνουν στην Θράκη 14 υποψήφιοι βουλευτές σ’ όλα τα κόμματα διεκδικώντας να καταλάβουν κάποιες από τις έδρες των νομών Ξάνθης και Ροδόπης και να περάσουν το κατώφλι της Βουλής των τριακοσίων.
Στόχος, η αύξηση της δύναμης επιρροής. Η αγωνία είναι να μην μείνει η μειονότητα με τους δύο βουλευτές από ένα σε κάθε νομό, αλλά να αυξήσει την δύναμη επιρροής της με την εκλογή κι άλλων μειονοτικών, γι’ αυτό γίνεται καταμέτρηση με μαθηματική ακρίβεια και πλύση εγκεφάλου με κάθε τρόπο, ώστε αν υπολογισθούν όλα καλά, αφού το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων λειτουργεί σαν μάζα. Να μοιραστούν έτσι οι ψήφοι που να υποσκελιστούν οι δυνατοί χριστιανοί υποψήφιοι και η μειονότητα να εκφραστεί ως πλειονότητα… Εξ άλλου οι χριστιανικοί ψήφοι διασπείρονται και σε μικρά κόμματα και σε κηρύγματα εθνικιστικά που περισσεύουν αυτήν περίοδο στην Θράκη.
Τελείως διαφορετικά είναι τα εκλογικά πράγματα στην περιοχή όπου δεν υπάρχει αυτό που λέμε ιδεολογικό υπόβαθρο, πλατφόρμα σκέψεων και ιδεών για το καλύτερο αύριο της χώρας, σύγκριση προσώπων, προγραμμάτων δυνατοτήτων, αλλά όλα ισοπεδώνονται από το …«Τούρκος να ψηφίσει Τούρκο»…
Και τα κόμματα που ξέρουν ανέχονται αυτές τις τακτικές και πρακτικές, αλλά και από την άλλη πλευρά το χριστιανικό στοιχείο μάλλον φαίνεται ότι ξυπνά από τον λήθαργο και τον εφησυχασμό και βλέπει ότι στήνονται ερήμην του παιγνίδια που δεν θάθελε να τα δει να παίρνουν σάρκα και οστά και να τον περιθωριοποιούν.
Η δύναμη της κάλπης που θα εκφραστεί από τον καθένα προσωπικά είναι μεγάλη και καταλυτική. Μη την αφήσετε να πάει χαμένη επειδή κάποιοι νοιώσατε πικρία αδιαφορία ή δεν θα θέλατε να δώσετε μια ευκαιρία να εκφραστεί και πάλι η Ροδόπη σε κεντρικό επίπεδο. Κι επειδή το σύνθημα του ΤRΤ και του κάθε καναλιού που θέλει να παρέμβει τόσο απροκάλυπτα στα εσωτερικά μας, μας βρίσκει αντίθετους εμείς θα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολίτες της Θράκης πρέπει να σκεφθούν το συμφέρον τους στην ελληνική πατρίδα όπου ζουν γιατί δεν βρίσκονται στην τουρκική εθνοσυνέλευση, αλλά επιλέγουν εκπροσώπους για το ελληνικό κοινοβούλιο και δεν θα πρέπει να διαρραγούν σχέσεις, να κλείσουν δρόμοι και να φανούν αχάριστοι σε όσα υιοθετήθηκαν αυτά τα χρόνια είτε σαν μειονοτική πολιτική, είτε σαν οικοδόμηση σχέσεων, είτε σαν συνύπαρξη.
Μελαχροινή Μαρτίδου

http://xronos.gr/reportage/detail.php?ID=49075
Και ένα κείμενο από το antinews.gr
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγα χρόνια ο κ. Ιλχάν, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τότε, είχε συνυπογράψει  με άλλα 605 στελέχη της μειονότητας της Θράκης κείμενο όπου η μουσουλμανική μειονότητα αποκαλείται «τουρκομουσουλμανική»
Με αφορμή τη μετάφραση σχολικών βιβλίων στην πομακική διάλεκτο το κείμενο ξεκινούσε λέγοντας: «Το επίσημο καθεστώς της Τουρκομουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης έχει καθοριστεί με τη Συνθήκη της Λωζάννης που υπεγράφη το 1923.» Σε άλλο σημείο γίνεται λόγος για τις σχέσεις μεταξύ της «Μητέρας Πατρίδας Τουρκίας» και της «πατρίδας μας Ελλάδας», ενώ σε ένα άλλο σημείο αναφέρεται: «Τον τελευταίο καιρό έχει προστεθεί ένας άλλος κρίκος στην αλυσίδα παιχνιδιών που παίζονται εις βάρος της Μειονότητας, κάτι που ενόχλησε και πλήγωσε τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης».
Το κείμενο είχε προκαλέσει τότε πλήθος αντιδράσεων. Το ΠΑΣΟΚ μιλούσε για «μείζον πολιτικό θέμα», ζητώντας επίσημη θέση από πλευράς κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία εμφανιζόταν εξαιρετικά ενοχλημένη από το γεγονός ότι ένας εν ενεργεία βουλευτής της, ο οποίος ορκίστηκε στο Σύνταγμα και τους νόμους του ελληνικού κράτους, αρνείται τις διεθνείς συνθήκες στις οποίες έχει προσχωρήσει και σέβεται η χώρα μας.
Να υποθέσουμε κι εμείς τώρα ότι ο κ. Ιλχάν δεν διεγράφη τότε λόγω  των πολιτικών σχέσεών του με την κ. Μπακογιάννη; Σημειώνουμε ότι αυτά συνέβαιναν το 2006 όταν η ΝΔ διέθετε άνετη πλειοψηφία.
Για την δήλωση του κ. Ιλχάν ότι «η μειονότητα εμπιστεύεται την Ντόρα Μπακογιάννη, με πρόεδρο και πρωθυπουργό την Ντόρα θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την σύγχρονη Ελλάδα που θέλουμε» μπορείτε να υποθέσετε ότι θέλετε.

 Ξυπνήστε από το λήθαργο που επιβάλλουν οι αρχές της διπλωματίας και της διεθνοποιήσης ,που υπηρετούν τα κατεστημένα και στόχο έχουν την εκφυλισμό της λέξης "Έθνους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών