Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2009

Μια εβραία στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων


Όλοι κρίνονται και όλοι θα κριθούν για το έργο που θα αφήσουν στα υπουργεία τους.

Πολύ σκληρότερη θα είναι η κριτική μας στο υπουργείο Παιδείας όπου και πρωτοστατεί η Άννα Διαμαντοπούλου μαζί με την Χριστοφιλοπούλου

Για να μην ξεχνιόμαστε όμως θα θυμίσουμε σε όλους ότι η κυρία Χριστοφιλοπούλου είναι Εβραία στο θρήσκευμα.

Σε ένα από τα σημαντικότερα υπουργεία όπου στόχος είναι να προαχθεί η ελληνική παιδεία αλλά και η θρησκεία η άσκηση εξουσίας και πολιτικής ανατίθεται σε μια αλλόθρησκη.

Ας δούμε λοιπόν ποιές θα είναι οι αποφάσεις και τα έργα της κυρίας Κάλερ- Χριστοφιλουπόλου και αναλόγως θα κριθεί.

9 σχόλια:

  1. Pera apo to gegonos oti i K.Xristofilopoulou den einai Evraia, auto pou grafete einai aidiastiko. Onomazete dusfimisi kai einai aparadekto, pera apo to gegonos oti dinete mia apaisia, aidiastiki kai ratsistiki eikona.
    Einai sixamero auto pou kanete kai auto tha eprepe na katagelthei dikastikos.
    Sto katw katw, den mpa na einai Evraia-Mousoulmana-Xristiani-Athei, ti simasia tha eixe? Rolos tis einai na epetrepsei se kathe paidi na exei mia swsti paidia, na tou dwthoun oles oi eukairiaies gia swsti morfwsi, na exei anoixto kai oumanistiko mualo ( pragma pou sas lipei allwste) wste na kanei spoudes kai na exei elpides gia to mellon tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις τι είναι ο ουμανισμός και τι πρεσβεύει;
    Εντυπωσιάζομαι εβραιοτσολια.
    Που τα έμαθες αυτά;
    Όσο για τα υπόλοιπα γιατι να καταγγελθεί δικαστικώς;
    Ως τι;
    Προσέβαλε κανέναν;
    Διέπραξε κάποιο ποινικό αδίκημα;
    Καληνύχτα εβραιολάγνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπου έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας , γιατί αν μιλάμε ότι ζούμε στην Ελλάδα και είμαστε Έλληνες , τότε τι δουλειά έχουμε με την εβραιοχριστιανική θρησκεία , έτσι μια και το παίζετε πατριώτες (τρομάρα σας ) , να σας θυμίσω ότι η θρησκεία μας είναι το Δωδεκάθεο , και μόνο οι πιστοί σε αυτό μπορούν να λογίζονται Έλληνες , οι υπόλοιποι τα κουβαδάκια σας και σε άλλα χώρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζοντας και τα 3 προηγούμενα σχόλια απορώ με την ανησυχία σας Τι περισσότερο μπορούμε να πάθουμε από την εν λόγο κύρια είμαστε ήδη σε αποσύνθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ξεχνατε ολοι..Πρωτα γεννιοσαστε ΕΛΛΗΝΕΣ... Μετα χωρις να ρωτηθητε βαπτιζεστε χριστιανοι.Μετα χωρις να σας ρωτησουν και το κυριωτερο χωρις να σας πληροφορησουν σας κυβερνουν ΕΒΡΑΙΟΙ.Αν σας αρεσει συνεχισετε να σκυβετε...Μην αναγκαζετε ομως και εμας να σκυψουμε μαζι σας.Αν σας αρεσει το ΑΓΓΟΥΡΙ φατε το μονοι σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανονικά, Πρέπει να τιμούμε όλοι μας τα ονόματά μας Κύριε Θεόδωρε, γιατί και εγώ Θεόδωρος ονομάζομαι, αλλά το θέμα είναι άλλο, δεν είναι το βάπτισμα που σώζει και κάνει πιστό κάποιον, είναι δική μας υπόθεση ξεχωριστά του καθενός μας και μόνον, το βάπτισμα δίνει την θεία χάρην, αν όμως κάποιος πιστεύει σε άλλα πράγματα, τότε αυτή η χάρης τον εγκαταλείπει, φυσικά όμως αν επιστρέψεις εσύ και αυτή επιστρέφει, δεν θα καθίσει ο Θεός δίπλα σου με το ζόρι μόνο με το βάπτισμα. Η Μόνη αληθινή πίστης, είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός, οι παπάδες δεν κάνουν την εκκλησία, αλλά ο λαός και ο ίδιος ο Θεός, και δεν είναι όλοι οι παπάδες κολασμένοι, όσο για αυτό θα τους κρίνει ο Θεός όλους, και εμάς και αυτούς όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, όσο για την Θεία Λειτουργία όταν τελείται, οι αμαρτίες του Ιερέα δεν έχουν καμία σημασία. Τίποτα δεν μένει κρυφό από τον Θεό. Το ότι κάποιος είναι Έλληνας, δεν είναι ταυτισμένος με καμία πίστη, άλλο η πίστης, και άλλο η Εθνικότητα. Επίσης, το Αγγούρι δεν θα το φάμε εμείς οι Έλληνες, αλλά θα το φάνε αυτοί που το προώθησαν. Οι καιροί είναι πάρα πολύ κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια σας επισυνάπτω ένα άρθρο από το περιοδικό μετροπόλιταν.Θα το βρείτε στη σελίδα 30.
    Ο τίτλος:ο Αυτοκαταστροφικός μύθος της σύγκρουσης ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ορίστε και το link: http://www.m-metropolitan.gr/TEYXOI-swf/issue.php?noMag=77&noPage=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο χριστιανισμος δεν ειναι θρησκεια αλλα η αποκεκαλυμενη αληθεια του ιδιου του θεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών