Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 19, 2010

Δελτίο τύπου για την πολιτική δίωξη στελέχους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Λευκωσία:

Χθες Πέμπτη 17 Ιουνίου, είχαμε ακόμα ένα περιστατικό πολιτικής τρομοκρατίας κατά μέλους του κινήματός μας, από πλευράς της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα στις 9 το πρωί αστυνομικοί του ΟΠΕ, μετέβησαν στον χώρο εργασίας του συγκεκριμένου στελέχους του κινήματός μας, όπου και του ανακοίνωσαν πως είχαν ένταλμα κατάσχεσης του υπολογιστή του, με την κατηγορία πως.....
κατασκεύαζε πλαστά εισιτήρια και έγραφα σε μετανάστες! Κατά την διάρκεια της κατάσχεσης, έγινε και έρευνα στο σπίτι του, με τα αστυνομικά όργανα να ψάχνουν τις ντουλάπες και τα συρτάρια του δωματίου του παρόλο που ο υπολογιστής βρισκόταν σε εμφανές σημείο.

Ακολούθως το στέλεχος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό της Πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, όπου εκεί φάνηκαν οι αληθινές προθέσεις της αστυνομίας. Η κατηγορία για τα πλαστά εισιτήρια και έγγραφα μεταναστών, ήταν απλά η κάλυψη για να πάρουν το ένταλμα από τον εισαγγελέα αφού του ζητήθηκαν να δώσει δύο καταθέσεις, η μια για τον υπολογιστή και η δεύτερη για την δήθεν συμμετοχή του στο κατέβασμα της τουρκικής σημαίας από την πανεπιστημιούπολη όπου και διεξάγονται αγώνες χειροσφαίρισης.

Όπως ήταν βέβαια φυσικό, οι κατηγορίες προς το στέλεχος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έπεσαν γρήγορα καθώς το στέλεχός μας ουδεμία σχέση είχε με καμία από τις δύο κατηγορίες και οι αστυνομικοί γρήγορα έφτασαν σε αδιέξοδο. Παρόλα αυτά ο υπολογιστής παρέμεινε υπό κατάσχεση και ο συναγωνιστής ταλαιπωρήθηκε με διαδοχικές καταθέσεις μέχρι τις 3 το μεσημέρι όπου και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν το μίσος του ανθελληνικού κράτους, προς τους Εθνικιστές, αφού ως γνωστό το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τάσσεται ενάντια στις ομοσπονδιακές λύσεις που επιδιώκουν. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) όμως θα συνεχίσει να παλεύει καθημερινά τόσο στην πολιτική σκηνή με όποιο μέσο μας δίνεται όσο και στο πεζοδρόμιο με τις συνεχείς δράσεις της μαχητικής νεολαίας του.

Η κίνηση αυτή της αστυνομίας είχε πολλαπλούς στόχους.
Πρώτον να εκφοβίσει τα στελέχη και τους φίλους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Δεύτερον να προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στο αρχείο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ελπίζοντας να βρει οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο για οποιοδήποτε θέμα, πράγμα που δεν είναι δυνατόν να υφίσταται εφόσον είμαστε ένα καθ' όλα νόμιμο πολιτικό κίνημα.
Τρίτον αποσκοπούσε στην τυφλή έρευνα, για τον εντοπισμό των «δραστών», οι οποίοι κατέβασαν την τουρκική σημαία από την πανεπιστημιούπολη.

Οι στόχοι βεβαίως της αστυνομίας δεν επετεύχθησαν ούτε στο ελάχιστο καθώς ούτε οι πολιτικές εκφοβισμού, ούτε και η στοχοποίηση του χώρου πρόκειται να φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του για να κρατήσει την Κύπρο Ελληνική.

Να είναι σίγουροι οι κυβερνώντες και οι μαριονέτες τους, πως θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους, ασυμβίβαστοι ως το τέλος.


Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο

Ε.ΛΑ.Μ.

Κύπρος γη Ελληνική

http://www.elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών