Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

Προς αγαθούς Τροϊκανούς

Η τρόικα θέλει να εξασφαλίσει ότι έχει εφαρμοστεί η κατάλληλη διαδικασία, που να μην αφήνει περιθώρια στον Ελληνικό λαό να διεκδικήσει την αποδέσμευσή του από την προδοτική συμφωνία
Αγαπητοί κ. βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ κλπ φιλοτροϊκανών σχηματισμών. Η ηλιθιότητα έπαψε πλέον να αποτελεί δικαιολογία, το ίδιο και η άγνοια. Αναλάβετε τις ευθύνες σας άμεσα, γιατί η στάση σας έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της εθνικής προδοσίας.
Τα πράγματα είναι απλά:
Στο άρθρο πρώτο παρ.4 του Νόμου 3845/6-5-2010 «Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της Ζώνης του ευρώ και το ΔΝΤ», παρείχατε στον Υπουργό Οικονομικών την εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη – μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της τρόικας. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις θα εισάγονταν στη Βουλή για κύρωση.
Ωστόσο, με το νόμο 3847/2010, που ψηφίστηκε την επομένη, στην ένατη παράγραφο του μόνου άρθρου ψηφίσατε τροποποίηση που είχε ως εξής:

«9. Στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου πρώτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65/Α`) αντί της λέξης «κύρωση» τίθενται οι λέξεις «συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους.»
Ψηφίσατε δηλαδή διάταξη που επέτρεπε τη σύναψη συμφωνιών από τον Υπουργό Οικονομικών, χωρίς να κυρώνονται από τη Βουλή.
Η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ο Υπουργός και που έφερε στη Βουλή για «κύρωση» δεσμεύει όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της Ελλάδας ενώ ακόμη «ΟΥΤΕ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ- Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.»
Επιπλέον στο άρθρο δεύτερο ορίζεται εκ νέου ότι:
«Παρέχεται στον υπουργό οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το ελληνικό δημόσιο στην ευρωπαϊκή διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (ή ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης) και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την ευρωπαϊκή επιτροπή, τα κράτη μέλη της ΕΕ και την ΕΚΤ και να προβαίνει σε κάθε αναγκαία ενέργεια για τη συμμετοχή του ελληνικού δημοσίου σε ΝΠ και φορείς που συστήνονται για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης.»
ΟΥΤΕ ΚΥΡΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΕΟΝ!!!
Και άρθρο τρίτο
«Η ισχύς των συμβάσεων του άρθρου πρώτου αρχίζει ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ
Η ισχύς των διατάξεων του άρθρου δεύτερου αρχίζει από την ημερομηνία κατάθεσης του σχεδίου νόμου στη βουλή.»
Δηλαδή, αν δώσετε την ψήφο σας και σε αυτό το σκουπίδι που εκκρεμεί στη Βουλή, ουσιαστικά δίνετε την άδεια στον υπουργό να υπογράφει ό,τι θέλει, χωρίς να ενημερώνει κανέναν.
Γιατί όμως ο Παπακωνσταντίνου έφερε τη σύμβαση για «κύρωση» στη Βουλή, αφού ήδη με τον 3847/2010 δεσμεύει η υπογραφή του και μόνο;
Ο πρώτος λόγος είναι εμφανής, ενσωματώνει και τη νέα διάταξη που αφαιρεί και αυτήν ακόμη την υποχρέωση ενημέρωσης της Βουλής στο μέλλον.
Ο δεύτερος βρίσκεται στο ίδιο το Σύνταγμα και συγκεκριμένα το άρθρο 28 παρ.1 , κατά το οποίο οι διεθνείς συμβάσεις χρειάζονται κύρωση από τη Βουλή, ώστε να ισχύσουν στο εσωτερικό δίκαιο. Αλλά και η ίδια η τρόικα θέλει να εξασφαλίσει ότι έχει εφαρμοστεί η κατάλληλη διαδικασία, που να μην αφήνει περιθώρια στον Ελληνικό λαό να διεκδικήσει την αποδέσμευσή του από την προδοτική αυτή συμφωνία.
Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει στη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του κράτους, την οποία απαίτησε η τρόικα και που προσαρτάται στη σύμβαση:
«2. Η εκ μέρους του Δανειολήπτη εφαρμογή, αποδοχή και καλή εκτέλεση της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης:
ι) έχουν πλήρως εγκριθεί με το σύνολο των απαραίτητων συγκαταθέσεων, ενεργειών, εγκρίσεων και εξουσιοδοτήσεων και
ιι) δεν έχουν και δεν πρόκειται να παραβιάσουν οποιονδήποτε εφαρμοστέο κανόνα δικαίου ή απόφαση αρμόδιας αρχής ή οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία ή συνθήκη.
...
4. Η Σύμβαση και το Μνημόνιο Συνεννόησης είναι στην κατάλληλη νομική μορφή, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, για την εφαρμογή κατά του Δανειολήπτη και κατά του αντιπροσώπου του Δανειολήπτη. Η εφαρμογή της Σύμβασης δεν είναι αντίθετη με κανόνες δημοσίας τάξης του ελληνικού δικαίου, με τη δημόσια τάξη στην Ελληνική δημοκρατία, με τις διεθνείς συνθήκες ή τις γενικώς παραδεδεγμένες αρχές του διεθνούς δικαίου που δεσμεύουν το Δανειολήπτη».
Είναι προφανές ότι η τρόικα ξέρει πως οι δούλοι θα προσπαθήσουν να αποτινάξουν το ζυγό, μόλις αντιληφθούν τί συνέβη και παίρνουν τα μέτρα τους.
Αν σηκώσετε το χεράκι άλλη μία φορά, αγαπητοί τροϊκανοί βουλευτές και ψηφίσετε αυτό το κείμενο υποτέλειας, μας στερείτε τη δυνατότητα να το αμφισβητήσουμε στο μέλλον και κυρώνετε την πλήρη υποδούλωσή μας. Χαρίζετε την περιουσία της Ελλάδας, αυτήν που ανήκει στους Έλληνες, εσείς τη χαρίζετε στους ανίερους δανειστές σας, γιατί δικοί σας δανειστές είναι και όχι δικοί μας, όπως θέλει να μας πείσει ο πολύς κ. Λοβέρδος. Δικοί σας δανειστές είναι και απαιτείτε να τους ξεπληρώσουμε εμείς, με τις ζωές μας, το μέλλον των παιδιών μας, την ανεξαρτησία της πατρίδας μας.
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΩΡΑ. ΔΕ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΙΑ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών