Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2010

Ακαδημαϊκές «βόμβες» στο Μνημόνιο της νέας υποτέλειας

Μια βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης που δεν έχει προηγούμενο, έβαλαν την Πέμπτη το βράδυ πανεπιστημιακοί καθηγητές οι οποίοι δεν θα λέγαμε ότι είναι αντικυβερνητικοί, το αντίθετο μάλιστα.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η «βόμβα» ρίχθηκε σε ημερίδα με θέμα το Μνημόνιο της ντροπής και τους όρους που υπέγραψε η σημερινή κυβέρνηση στο δάνειο που πήρε. Εκεί, λοιπόν βρέθηκαν και μίλησαν πολύ σοβαροί άνθρωποι, καθηγητές του Πανεπιστημίου με περγαμηνές όπως ο...
Κασιμάτης, ο Χρυσόγονος, ο Μπέης, ο Μαριάς. Αυτόπτης μάρτυρας μας έλεγε ότι αυτά που είπαν αποτελούν κόλαφος για την κυβέρνηση και τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. Όπως μας έλεγε χαρακτηριστικά, αν κυβέρνηση ήταν η ΝΔ και υπέγραφε αυτό το Μνημόνιο κι έβγαιναν επιστήμονες να το αναλύσουν και να το κατακρίνουν με τέτοιο τρόπο, δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε μια ημέρα.
Οι καθηγητές μίλησαν για πλήρη εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, για δουλοπαρική σύμβαση και το σοβαρότερο, για αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου διότι έπρεπε να έχει ψηφιστεί από 180 βουλευτές, κι όχι από απλή πλειοψηφία, όπως αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ.
Χαρακτήρισαν κατοχή νέου τύπου την παρουσία της Τρόικας και είπαν ότι θα υπάρξουν προσφυγές στα ανώτατα δικαστήρια.
Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση ήταν η επιμονή τους στο κίνδυνο να υπάρξει κατάσχεση της περιουσίας του κράτους σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής του χρέους. Ανέφεραν δε ότι ο τρόπος που συντάχθηκε το κείμενο επιτρέπει στους ξένους κυρίαρχους να συμπεριφερθούν στους υποτελείς τους όπως μια τράπεζα που μπαίνει σ’ ένα σπίτι στην Αμερική και πετά με τις κλωτσιές τον ιδιοκτήτη.
Υποστήριξαν ότι οι δανειστές μας μπορούν να διεκδικήσουν, κυβερνητικά κτίρια, τη Βουλή και υπουργεία, οπλικά συστήματα και αεροπλάνα της Αεροπορίας, νησιά ή ακόμη και τον χρυσό που έχει η Ελλάδα απόθεμα στην Αμερική. Εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να διεκδικήσουν οι ξένοι ακόμη και τον Παρθενώνα.
Τέλος, μίλησαν για φοβικούς και ανάξιους πολιτικούς που οδηγούν το λαό στην απόλυτη υποδούλωση.
Αν όλα αυτά δεν είναι κόλαφος για την κυβέρνηση τότε τι είναι. Φυσικά το ΜΜΕ που στηρίζουν τον Γ. Παπανδρέου θα σιωπήσουν για ακόμη μια φορά.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών