Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 01, 2010

Τι λέει ο Θέμος για τον Σ.Γκιόλια και τι το "Θέμα" ;



Την ώρα που η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σπιλώνει την μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια υιοθετώντας ψεύδη της "προκήρυξης" της ΣΕΧΤΑ; .

Δεν θα τα αναφέρουμε καν άλλωστε μπορείτε να τα διαβάσετε και εσείς αγοράζοντας την εφημερίδα.

Ο Θέμος Αναστασιάδης στο δισέλιδό του που υπογράφει ως ΟΦΙΣ λέει ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ με την κυριώτερη ότι...
σκότωσαν τον Γκιόλια εξαιτίας του troktikou και θα συμπληρώσουμε εμείς και εξατίας της εφημερίδας που θα έβγαζε και φυσικά δεν θα είχε καμιά σχέση με ότι υπήρχε στην αγορά.

Λέει ο Θέμος ότι οι σχέσεις του με τον Σωκράτη δεν ήταν ΠΟΤΕ καλές και λέει αλήθεια αφού άλλη μορφή δημοσιογραφίας υπηρέτησαν.

Θα αναγνωρίσουμε βέβαια στον Θέμο το γεγονός ότι μια κακή έστω χιουμοριστική κουβέντα για την ΣΕΧΤΑ; την είπε σε αντίθεση με τον άλλο συνέταιρό του Αναστάσιο Καραμήτσο (που είναι πήγε διακοπές;) που δεν ΕΙΠΕ ούτε μια ΛΕΞΗ για έναν άνθρωπο με τον οποίο επικοινωνούσε πολύ συχνά. Κρίμα.

Τώρα για την επαγγελματική εξόντωση που υποτίθεται επιχειρούσε το troktiko όταν ακόμα ο Σωκράτης ήταν συνεργάτης του Μάκη δεν το σχολιάζω τα έχω άλλωστε ξαναπεί. Μεταξύ Θέμου και Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και τυφλός να είσαι βλέπεις ποιος είναι διαφορετικός και τι δημοσιογραφία πρεσβεύει ο καθένας.

Πάντως να πούμε ένα μπράβο στον Θέμο για το κείμενο που έγραψε και δεν το λέω ειρωνικά. Έστω και εάν κάποιος αμφισβητεί τις προθέσεις κάποιου σε αυτή την εποχή που ζούμε είναι καλύτερα να ΦΩΝΑ...ΖΕΙΣ παρά να ΣΙΩΠΑΣ και να ΚΡΥΒΕΣΑΙ όπως έκαναν κάποιοι άλλοι που υποτίθεται ήταν φίλοι του Σωκράτη , τον αγαπούσαν και "θαύμαζαν" το έργο του.

Αυτά Θέμο και πες στα παιδιά της εφημερίδας ότι δεν γλιτώνει όποιος ανεξέλεκτα υιοθετεί επιχειρήματα των τρομοκρατών της ΣΕΧΤΑ γιατί πρώτον δεν έχουν ΚΑΜΙΑ Ιδεολογία και δεύτερον γιατί αφού δεν ενοχλούν ΚΑΝΕΝΑΝ και ΠΟΤΕ με τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ τους δεν κινδυνεύουν ακόμα και όταν σε "θάβουν" όπως "έθαψαν" και τον προηγούμενο συνέταιρό σου λέγοντας ότι είναι ΤΕΜΠΕΛΗΣ. Εάν είχε ένα σωρό να λεφτά να τους δίνει γιατί εσύ πλήρωνες πάντα ΕΚΕΙ τότε θα γινόσουν σάκος του μποξ και από τα "δικά" σου παιδιά ακόμα και από τον Τάσο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σ.Μ
stavros-marinis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών