Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

Γιατί ο Καρατζαφέρης επέλεξε Άδωνι

Όπως είχαμε προβλέψει (http://www.antinews.gr/?p=5869) τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον επίσης βουλευτή ΛΑΟΣ Αθανάσιο Πλεύρη.
Με σαρκαστικό ύφος, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε σχετικά πως είναι “είδος υπό προστασία”…
Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι ο ΛΑΟΣ θα στηρίξει στην Πελοπόννησο την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη, στην Θεσσαλία την υποψηφιότητα του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη, στην Στερεά Ελλάδα την υποψηφιότητα του Νίκου Παπανδρέου, ενώ επιφυλάχθηκε για την Τρίτη να ανακοινώσει τον υποψήφιο του ΛΑΟΣ για την Κεντρική Μακεδονία.Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου.
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες Περιφέρειες, τονίζοντας ότι θα στηρίξει τους υποψηφίους της ΝΔ: Τον Σπύρο Σπύρου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον Α.Καχριμάνη για την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Χ.Κόκκινο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Υπενθυμίζουμε πως σε συνάντηση με τον Γ. Σγουρό το καλοκαίρι, είχαν και οι δύο εκφράσει την αμοιβαία στήριξη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μάλιστα ο Γ. Σγουρός είχε δηλώσει πως: Και στις δύο θητείες στην νομαρχία Αθηνών η παράταξη του κ. Καρατζαφέρη, με την ψήφο της συνέβαλε ώστε αυτό το έργο που πετύχαμε στην νομαρχία Αθηνών να στηρίζεται στην πλειονότητα του σε ομόφωνες αποφάσεις
Η επέλαση του «συστήματος Μητσοτάκη» και το δράμα Καρατζαφέρη
Υπενθυμίζουμε τι είχαμε γράψει για το παρασκήνιο που οδήγησε στην επιλογή Γεωργιάδη (http://www.antinews.gr/?p=58691):
Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής περιφέρειας Αττικής, δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του γιά την υποψηφιότητα στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Στηρίζεται από την οικογένεια Μητσοτάκη και από το οικονομικό λόμπυ που αυτή ελέγχει καθώς και από ισχυρούς διαπλεκόμενους εκδότες. Λέγεται άλλωστε ότι τον Μάκη Βορίδη εξέθρεψε στους κόλπους του ο Γ. Καρατζαφέρης με εντολή της οικογένειας Μητσοτάκη για να τον αποχαρακτηρίσει από παλαιές ακροδεξιές, φασιστικές και λοιπές νεανικές αμαρτίες από του έτους 2004 και εντεύθεν  και να τον εντάξει ομαλά στο πολιτικό σύστημα που δεν αντέχει ακραίες και ανέλεγκτες συμπεριφορές .
Ο Γ. Καρατζαφέρης όμως, με κανένα τρόπο δεν θέλει τον Βορίδη να εξαγνίζεται από το αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν του. Τον θέλει ευάλωτο, για να τον ελέγχει. Θα πρέπει ή να διεκδικήσει προσωπικά αυτός ο ίδιος την ψήφο στην περιφέρεια Αττικής ηγούμενος ίδιου κομματικού ψηφοδελτίου, ή να ορίσει τον βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη της Β΄Αθηνών, επικεφαλής του περιφερειακού αττικού ψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ., ερχόμενος σε μετωπική σύγκρουση με τους πανίσχυρους πολιτικούς και οικονομικούς κηδεμόνες του : την οικογένεια Μητσοτάκη.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών