Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

‘Τέτοια μπίζνα είχαμε μόνο όταν παραχωρήθηκαν οι άδειες κινητής τηλεφωνίας’

Την ώρα που στην Αθήνα η επίσημη πολιτεία διά των συναρμόδιων υπουργών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Παύλου Γερουλάνου παρουσίαζε τις γενικές αρχές του νομοσχεδίου για τον ηλεκτρονικό τζόγο και τα «φρουτάκια», εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων εταιρειών και επιχειρηματιών έκλειναν νέες συμφωνίες στην επαρχία με τοπικούς επιχειρηματίες και καταστηματάρχες για...
μελλοντική αποκλειστική χρήση των χώρων τους, δίνοντας μάλιστα και προκαταβολές!
Ακριβώς επειδή «τα λεφτά είναι πολλά» και μάλιστα ζεστά-ζεστά, η τοποθέτηση από τώρα στην αγορά των υποψηφίων, Ελλήνων και ξένων, προκειμένου να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο νέο τοπίο που θα διαμορφωθεί, έχει προσλάβει άγριες διαστάσεις που ήδη θυμίζουν «φαρ ουέστ».
Συμμαχίες
Ταυτοχρόνως οι συμμαχίες που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα δεν είναι όλες σταθερές, ενώ μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτες συνενώσεις, αν απαιτηθεί από τις εξελίξεις.
Για τις νέες άδειες που αφορούν το διαδικτυακό στοίχημα και εν γένει τον διαδικτυακό τζόγο, αλλά και τις άδειες (τρεις) για την τοποθέτηση και εκμετάλλευση των μηχανών περιορισμένου κέρδους, δηλαδή για τα περίφημα «φρουτάκια», ήδη έχουν ήδη επιδοθεί σε μάχες χαρακωμάτων γνωστές ξένες εταιρείες του χώρου· οι οποίες προβλέπεται ότι θα εξελιχθούν σε μάχες σώμα με σώμα, καθώς «τέτοια μπίζνα είχαμε μόνον όταν παραχωρήθηκαν οι άδειες κινητής τηλεφωνίας», όπως πολύ εύγλωττα αναφέρει επιχειρηματίας που δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του για συμμετοχή στη διανομή αυτής της «χρυσοφόρας πίτας» δραστηριοτήτων.
Αρκετές από αυτές τις εταιρείες εκπροσωπούνται από γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες, άλλες έχουν «φραγή» πληροφοριών για το ποιος επιχειρηματίας βρίσκεται πίσω από τις διαφημιστικές ή άλλες εταιρείες που τις εκπροσωπούν, ενώ πρωτοκλασάτα ονόματα εγχώριων επιχειρηματιών φέρεται ότι έχουν ήδη άμεση ή έμμεση εμπλοκή στις εξελίξεις.
Ονόματα όπως αυτά των γνωστών επιχειρηματιών Κοντομηνά, Κόκκαλη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Ρέστη, αλλά και Φέσσα, Μελισσανίδη εμπλέκονται στον ιστό των ενδιαφερομένων για τον διαμοιρασμό των κερδών που θα επιφέρει το άνοιγμα της αγοράς παιχνιδιών.
Άλλοι αυτόνομα, άλλοι μέσω κοινών σχημάτων, αμιγώς ελληνικών ή σε συνεργασία με ξένες εταιρείες, προσδοκούν να πάρουν μια νόμιμη άδεια και να καρπωθούν τα αναμενόμενα κέρδη είτε από τον ιντερνετικό τζόγο είτε από τα «φρουτάκια».
isotimia
politis-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών