Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2010

Φουντώνει ο πόλεµος του γρήγορου Ιντερνετ

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ «νέας γενιάς», που υπόσχονται ταχύτητες σύνδεσης στο Ιντερνετ υπερδιπλάσιες από τις σηµερινές, µεταφέρεται πλέον ο πόλεµος µεταξύ των τηλεπικοινωνικών παρόχων.

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε χτες επισήµως ότι προχωρεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην ανάπτυξη ενός νέου δικτύου Πρόσβασης Νέας Γενιάς (Νew Generation Αccess - ΝGΑ), το οποίο θα παρέχει στους τελικούς χρήστες γρήγορο Ιντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων µε βελτιωµένα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση µε σήµερα.

Την ίδια στιγµή,
η Wind προχωρά στη δηµιουργία του πρώτου ενιαίου δικτύου τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα για παροχή υπηρεσιών κινητής - σταθερής τηλεφωνίας και γρήγορου Ιντερνετ.

Οσον αφορά τον ΟΤΕ, το νέο δίκτυο πρόσβασης οπτικών ινών άρχισε ήδη να αναπτύσσεται αρχικά σε έναν περιορισµένο αριθµό αστικών κέντρων, καλύπτοντας τους Δήµους Αλεξανδρούπολης, Κοµοτηνής, Ξάνθης, Σερρών και Ζωγράφου, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές. Πρόκειται για µία νέα µορφή τηλεπικοινωνιακού δικτύου, αφού µέρος του σηµερινού δικτύου χαλκού (από το κέντρο του ΟΤΕ µιας περιοχής έως το ΚΑΦΑΟ της γειτονιάς)

αντικαθίσταται από οπτικές ίνες.

Ενιαίο δίκτυο
Η εταιρεία Wind από την πλευρά της προχώρησε στο «πάντρεµα» των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας πλέον υπηρεσίες γρήγορου Ιντερνετ µέσα από ένα ενιαίο δίκτυο, το οποίο είναι πιο ευέλικτο και µε µεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη.

Συγκεκριµένα, σε περιοχές που δεν υπάρχουν επίγεια δίκτυα οπτικών ινών και πρόσβαση στον τοπικό βρόχο, η παροχή των υπηρεσιών γρήγορου Ιντερνετ γίνεται µέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, για την κάλυψη των αναγκών µεγάλων εταιρικών πελατών η Wind παρέχει υπηρεσίες Fiber Τo Τhe Βuilding (FΤΤΒ)
"Τα ΝΕΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών