Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2010

Οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού του ελληνικού λαού

Ένα οργανωμένο επικοινωνιακό σχέδιο εκφοβισμού του ελληνικού λαού, έχει βάλει  μπροστά η κυβέρνηση με αποκορύφωμα τις εκλογές. Ο τρόμος της μεγάλης ήττας ήταν  αυτός που έβγαλε και τον Γ. Παπανδρέου στα κανάλια, αλλά σειρά παίρνουν πλέον  υπουργοί και εφημερίδες προσκείμενες στην κυβέρνηση.

Το σχέδιο προβλέπει συνεχή  πίεση στον κόσμο με ειδήσεις τύπου «δεν θα πάρουμε την τρίτη δόση του δανείου», «θα χρεοκοπήσουμε άμεσα», «θα χάσουμε τις καταθέσεις μας», «οι μεταρρυθμίσεις θα κολλήσουν και το ΔΝΤ θα μας αφήσει ξεκρέμαστους», «θα υπάρξει έκρηξη στο έλλειμμα και το χρέος», θα κλείσουν τράπεζες», «θα ληφθούν πολύ σκληρά μέτρα».

Αυτά κι άλλα πολλά θα συμβούν αν… δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ.

Είναι το κλασσικό κόλπο του φόβου πριν τις κάλπες. «Ψηφίστε μας για να μη συμβούν όλα αυτά», θα είναι το βασικό «κρυφό» σύνθημα του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να
συσπειρώσει τον κόσμο, να ξεχάσει ότι ψηφίζει για να διαμαρτυρηθεί, κατά του Μνημονίου, κατά της οικονομικής κι όχι μόνο υποδούλωσης.

Ο κόσμος, όμως, ακόμη κι αν δε θέλει να διώξει την κυβέρνηση οφείλει να ψηφίσει για να αλλάξει ρότα. Να ψηφίσει για να ανατραπεί η πολιτική του Μνημονίου και της Τρόϊκας. Το «μπέρδεμα» σχετικά με το ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα, είναι το βασικό κόλπο. Η θολούρα πριν τις κάλπες, το σχέδιο για να περάσει η κυβερνητική πολιτική.

Ακόμη και οι διαρροές περί ενόχλησης  της Τρόϊκας ή του Ντ. Στρος Καν για τις πιθανές πρόωρες εθνικές εκλογές είναι μέσα στο οργανωμένο σχέδιο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών