Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Βλέπει 'φαντάσματα' ο Δημαράς, την ώρα που οι δημοσκποπήσεις τον δείχνουν να 'ξεφουσκώνει'

Βλέποντας την κατατρακύλα του στις δημοσκοπήσεις, που μέχρι και πριν 2 εβδομάδες τον έχριζαν ως φαβορί για την ανάληψη του Δήμου Πατρέων, ο Γιάννης Δημαράς εφευρίσκει εχθρούς ακόμα και στα ΜΜΕ, τα οποία μέχρι στιγμής αποτελούσαν τους ακρογωνιαίους λίθους της, δημοσκοπικής του, εκτόξευσης.
Γνωρίζει ο κύριος Δημαράς ότι 'πλασματικά' είχε βρεθεί στην θέση του οδηγού στις δημοσκοπήσεις και τώρα, χάνοντας την ψυχραιμία του, φτάνει μέχρι και στο να απειλεί δημοσιογράφους, επειδή κάνουν τη δουλειά τους.
Δεν είναι τυχαίο ότι η ΕΣΗΕΠΗΝ τον 'καταδίκασε' για....
τους απρεπείς χαρακτηρισμούς, την συκοφάντιση αλλά και την έλλειψη δημοκρατικών αξιών, αφού στην ουσία επιχείρησε να λογοκρίνει λειτουργούς, αμφισβητώντας την αξιοπιστία τους.

Αν μη τι άλλο 10 ημέρες πριν τις εκλογές περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, απο κάποιον που θεωρεί εαυτόν 'δημοκράτη' και 'προοδευτική'.

Οι ύβρεις και οι απειλές σίγουρα είναι μια παλιοκομματική τακτική που χαρακτηρίζει του νοσταλγούς καθεστώτων και όχι δημοκρατικών πολιτευμάτων.

Η κριτική αποτελεί στοιχείο της δημοκρατίας και επιβάλλεται στα πλαίσια του διαλόγου και της ενημέρωσης της κοινωνίας.
Τώρα αν ο κύριος Δημαράς θέλει να την καταργήσει;
Ο νοών νοείτω

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου–Ηπείρου–Νήσων οφείλει να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι η άσκηση κριτικής, η πολυφωνία, η σφαιρική ενημέρωση της κοινής γνώμης και η αντικειμενικότητα αποτελούν βασικές υποχρεώσεις αλλά και αναφαίρετα δικαιώματα για κάθε δημοσιογράφο. Πάντα, μέσα στο πλαίσιο της αλήθειας, της δεοντολογίας και της ελευθερίας του λόγου.
Η ένταση του προεκλογικού διαλόγου δεν μπορεί να μεταβάλλεται σε βατήρα προσωπικών επιθέσεων εις βάρος συναδέλφων, ούτε να προλειαίνει το έδαφος για την στοχοποίηση τους.
Tέτοιες μεθόδους η Ένωση Συντακτών τις θεωρεί απαράδεκτες και καταδικαστέες, από την στιγμή μάλιστα που  κατατείνουν σε κατηγοριοποιήσεις συναδέλφων και σε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές, όπως αυτές που μόλις χθες είδαμε να επιχειρεί να χαράξει η παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά.
Η Ένωση Συντακτών, ως οφείλει, θα προασπίσει με κάθε μέσο το δικαίωμα των συναδέλφων να διατυπώνουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς εκπτώσεις στην αλήθεια και στην πολυφωνία."

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών