Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 07, 2010

Η Πελοπόννησος θα στείλει μήνυμα στον Παπανδρέου και τον Τατούλη

Σε λιγότερο από ένα μήνα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούμαστε να ψηφίσουμε τους νέους τοπικούς εκπροσώπους μας. Καλούμαστε να επιλέξουμε εκείνους που κατανοούν κι εκφράζουν τις σκέψεις, τις αγωνίες και τις ανάγκες μας από την τοπική αυτοδιοίκηση. Σκέψεις, αγωνίες και ανάγκες που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς μας, στον τόπο μας.
Καλούμαστε να επιλέξουμε τους έμπειρους, τους γνώστες, τους χρήσιμους για τις τοπικές κοινωνίες. Εκείνους που διεκδικούν, δεν διεκπεραιώνουν απλά. Εκείνους που γνωρίζουν, δεν περιμένουν να μάθουν στη θητεία τους. Εκείνους που έχουν ίδια άποψη, δεν ασπάζονται αναντίρρητα γνώμες συμβούλων και περαστικών ειδημόνων. Εκείνους που...
νοιάζονται για τον τόπο τους πρώτα, κι όχι για την εκλογή τους με κάθε τρόπο και οποιαδήποτε βολική εκλογική ιδεολογία τους προκύψει.
Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν είναι απλά άλλη μία εκλογική διαδικασία. Εϊναι οι εκλογές του Καλλικράτη, που θα καθορίσουν έναν εντελώς νέο αυτοδιοικητικό χάρτη σε ολόκληρη τη χώρα. Και είναι εκλογές σε μία δυσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, που απαιτεί ευθύνη και σοβαρότητα στην επιλογή του υποψηφίου που θα ψηφίσουμε.
Ο Δημήτρης Δράκος, δεν είναι καινούριος ούτε στη Μεσσηνία, ούτε στην Πελοπόννησο, ούτε στην Ελλάδα της Αυτοδιοίκησης. Έμπειρος αυτοδιοικητικός, πιστά αυτοδιοικητικός όλα τα χρόνια της πολιτικής του πορείας, με σταθερό πολιτικό στίγμα και ιδεολογία, έλαβε το χρίσμα από τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Και δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Άλλωστε, ο Δημήτρης Δράκος συγκεντρώνει συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά: καθαρός λόγος, καθαρή πορεία, καθαρό μήνυμα, καθαρό ενδιαφέρον, καθαρά αυτοδιοικητικός, είναι ένας πολιτικός με ξεκάθαρες πολιτικές αρχές, συνέπεια στην πολιτική του διαδρομή.
Ψηφίζοντας Δημήτρη Δράκο, η ψήφος πηγαίνει στη Νέα Δημοκρατία. Δεν πηγαίνει  ούτε στο ΛΑΟΣ, ούτε στο ΠΑΣΟΚ του Πέτρου Τατούλη.
Είναι ψήφος καθαρή, πολιτική, συγκεκριμένη. Είναι ψήφος που καταδικάζει τα οικονομικά μέτρα του ΠΑΣΟΚ που έχουν στεγνώσει τα ελληνικά νοικοκυριά και οδηγήσει σε απόγνωση ανθρώπους που χάνουν τις δουλειές, το μεροκάματο και τα μαγαζιά ή τις επιχειρήσεις τους. Η ψήφος στο Δημήτρη Δράκο είναι ψήφος που καταδικάζει έμπρακτα το Μνημόνιο που μας επέβαλλαν ο Γ. Παπανδρέου και οι “συνεργάτες ή εντολοδόχοι του” από το ΔΝΤ και την Τρόϊκα.
Είναι η μόνη επιλογή που δυναμώνει τη Νέα Δημοκρατία και δίνει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες πραγματική Ελπίδα για μία Ελλάδα ισχυρή οικονομικά, πολιτικά, εθνικά.
Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές το πολιτικό μήνυμα είναι ένα και ενιαίο: διεκδικούμε το καλύτερο για τις γειτονιές, τις πόλεις, τα χωριά, την Πελοπόννησο. Επιλέγουμε τους άξιους, έμπειρους, συνεπείς πολιτικά και ιδεολογικά. Τιμούμε την επιλογή της παράταξης και του Προέδρου μας. Και αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον της χώρας. Ένα μέλλον χωρίς Μνημόνιο, χωρίς διάλυση της οικονομίας, αλλά με ανάπτυξη, με ελπίδα και προοπτική.
Επιλέγουμε το Δημήτρη Δράκο και στέλνουμε μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου, ξεκάθαρο και δυνατό ότι, δεν του επιτρέπουμε να καταστρέψει άλλο τη χώρα, τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας. Δεν του επιτρέπουμε να μηδενίζει τις συντάξεις, τους μισθούς και την αξιοπρέπειά μας. Δεν του επιτρέπουμε να σβήνει τα σχέδια και τα όνειρα των νέων αυτής της χώρας.
Επιλέγουμε Δημήτρη Δράκο για μια Δυνατή Πελοπόννησο. Με τη Νέα Δημοκρατία, για τη χώρα και το αύριο που αξίζουμε.
Μιλτιάδης Χρυσομάλλης
Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών