Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 09, 2010

Οι brokers του Λονδίνου και οι χρηματιστηριακές βιάζονται … για το deal μεταξύ Πειραιώς και Marfin...


Σήμερα και από διαφορετικές πηγές brokers στο Λονδίνο και από  ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρίες παρουσιάζεται ως δεδομένο το deal μεταξύ της Πειραιώς και της Marfin.
Οι brokers και οι χρηματιστηριακές στο εξωτερικό και στην Ελλάδα θα ήθελαν να επιταχυνθούν οι εξελίξεις αλλά για τους απόλυτα αναμενόμενους λόγους, χρηματιστηριακή κινητικότητα, κερδοσκοπία κ.α.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι... οι δύο πλευρές δηλαδή Πειραιώς και Marfin διερευνούν  το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας αλλά απέχουν ακόμη από το να υπάρξει deal.
Βέβαια ουδείς μπορεί να γνωρίζει στην πλήρη έκταση τους τις παρασκηνιακές διεργασίες ωστόσο γεγονός είναι ακόμη χρειάζεται χρόνος, ίσως όχι πολύς, για να διαπιστωθεί αν οι δύο πλευρές μπορούν να έλθουν σε συμφωνία ή όχι.
Το www.bankingnews.gr έχει αναφερθεί εκτενώς στις συνέργιες που θα προέκυπταν από ένα deal μεταξύ των δύο πλευρών, συμπέρασμα στο οποίο έχουν καταλήξει και πολλοί ξένοι επενδυτικοί οίκοι σε αναλύσεις τους.
Ωστόσο ακόμη φαίνεται ότι χρειάζεται χρόνος , όπως τονίστηκε όχι πολύς , ....όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.
Όμως  προσοχή ότι κάτι υπάρχει, είναι βέβαιο.... το www.bankingnews.gr έχει αναφερθεί διεξοδικά στην προοπτική ενός deal Marfin με Πειραιώς και στις σημαντικές συνέργιες που υπάρχουν...

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών