Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2010

Κυβέρνηση σε σύγχυση

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ βαδίζει η χώρα μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η κυβέρνηση εμμένει στην πρακτική των επικίνδυνων παιχνιδιών που ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέες ακόμη πιο επώδυνες περιπέτειες. Τα πάντα άρχισαν από δύο συνεντεύξεις. Του προέδρου και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. «Τα χρέη υπάρχουν για να αναδιαρθρώνονται», είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «τα σενάρια αυτά ανήκουν σε εκείνους που δεν θέλουν την επιτυχία της χώρας μας. Είναι οι ίδιοι που επένδυαν στη χρεοκοπία της χώρας».



ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
ο πρωθυπουργός «άδειαζε» χωρίς να το ξέρει τον αντιπρόεδρό του. Πολύ σωστά από εκεί και πέρα η αντιπολίτευση ζήτησε την αποπομπή Πάγκαλου.
Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Ο Θ. Πάγκαλος τα είπε ξεκάθαρα, το ίδιο ξεκάθαρα τα έγραψε και η εφημερίδα που τον φιλοξένησε. Τα χρέη είναι για να αναδιαρθρώνονται. Αυτό πιστεύει, αυτό είπε. Σαφέστατος ήταν και ο πρωθυπουργός για εκείνους που κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις. Πλέον δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφισβήτηση ότι η κυβέρνηση έχει κρυφές ατζέντες που αφορούν πολύ ευαίσθητα θέματα της ελληνικής οικονομίας. Γι’ αυτό και ο πολιτικός εκβιασμός περί πρόωρων εκλογών του Γιώργου Παπανδρέου, αν τελικά οι ψηφοφόροι δεν επιλέξουν Καμίνη, Σγουρό κ.ά.


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τις τύχες ενός λαού σε δύσκολες στιγμές. Οφείλει να μην κρύβει τίποτα. Να μη μασάει τα λόγια του. Η σιωπή, εν προκειμένω, δεν είναι χρυσός. Η Νέα Δημοκρατία λέει ότι εκλαμβάνει τη σιωπή ως ομολογία. Τούτες τις ώρες το μόνο που δεν επιτρέπεται είναι το πολιτικό παιχνίδι εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.
"Ε.Τ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών