Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2010

Προβάδισμα Μιχαλολιάκου στον Πειραιά...

Από το http://24wro.blogspot.com/

Μετά το πέρας του 1ου γύρου και με τη διαφορά Μίχα-Μιχαλολιάκου να αγγίζει οριακά το 6%, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αποκτά σαφές προβάδισμα για το 2ο γύρο και αυτό γιατί... Υπάρχουν ανεξάρτητοι συνδυασμοί που κατέγραψαν ποσοστό άνω του 5% συνολικά και που η εκλογική τους βάση πρόσκεινται στην κεντροδεξιά (π.χ. Συνδυασμός κ. Καλογερόγιαννη).
Η ομάδα Φασούλα, οι κομμένοι και οι άλλοι που αποχώρησαν οικειοθελώς πνέουν τα μένεα και δεν πρόκειται να στηρίξουν με τίποτα την υποψηφιότητα Μίχα.
Το εκλογικό σώμα που ψήφισε Μαντούβαλο, στην συντριπτική του πλειοψηφία προέρχεται από το χώρο της Λαϊκής Δεξιάς και της Κεντροδεξιάς.
Ο κ. Μίχας έχει χάσει τον έλεγχο, δεν εμφανίζεται πουθενά για να μην εκτεθεί περισσότερο και έτσι η απουσία του είναι αισθητή, σε έναν Πειραιά που είναι πιο...
 βρώμικος από ποτέ. Σε έναν Πειραιά, που Νομάρχης μέχρι χθες ήταν ο ίδιος ο Γιάννης Μίχας.
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει πείσει τους Πειραιώτες ότι θα αφιερωθεί αποκλειστικά στην πόλη του, στην πόλη που κατοικεί και αγαπά, στην πόλη για χάρη της οποίας παραιτήθηκε του Βουλετικού του αξιώματος, αλλά και των προνομίων που εκπορεύονται από αυτό.
Η πτώση του Μίχα είναι σταθερή και συνεχίζεται μέρα με τη μέρα σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις. Αντιθέτως, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος φαίνεται να ανεβαίνει ταχέως και από ότι φαίνεται ο Πειραιάς θα αποτελέσει ακόμη μια έκπληξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών