Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 02, 2010

Αυτοί είναι οι καταζητούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες»


Πληροφορίες αναζητά η ΕΛΑΣ
Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των τεσσάρων καταζητούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», εναντίον των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης, έδωσε πριν λίγο η ΕΛΑΣ.
Πρόκειται για τον 22χρονο Μιχαήλ Νικολόπουλο του Παναγιώτη, τον 23χρονο Ntamiano Bolano του Ptolemeo, τον... 30χρονο Γεώργιο Καραγιαννίδη του Χρήστου και τον 21χρονο Αλέξανδρο Μητρούσια του Κωνσταντίνου. Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή, έκρηξη κατά συναυτουργία με τη χρήση εκρηκτικών υλών από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή.
Η αστυνομία ζητά από όποιον γνωρίζει στοιχεία για τους παραπάνω καταζητούμενους να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1014, 1964, σημειώνοντας πως εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Παράλληλα, ζητούν πληροφορίες για τους δύο νεαρούς που συνελήφθησαν χθες στο Παγκράτι, τον 22χρονο Παναγιώτη Αργυρού και τον 24χρονο Γεράσιμο Τσάκαλο.
trikalagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών